-
Καλημέρα, αν και αργοπορημένη. Η αλήθεια είναι ότι στις 6:30 ανοιξα τον υπολογιστή αλλα κόλλησε, καθυστερούσε και έπρεπε να φύγω. Στη δουλεια είμαι πνιγμένη, καθότι επεστρεψα σήμερα μετά από άδεια. Τεσπά, εγώ δίνω το παρόν έστω και στις 10:30!!!! Τελικά όντως είμαι ακριβως 85 κιλά (ειδατε τι έπαθα που ειχα καποιους μήνες να επικοινωνησω μαζί σας...) Αγαπημένη μου Ναντιν, στη προσπαθεια μου να φτιαξω εκ νέου το τικεράκι μου, χρειάστηκε να ψάξω πάρα πολύ για να βρω την πριγκιπισσά μας. Τελικά όμως τα κατάφερα. Κοριτσια που ειστε ;;;; Την καλημέρα μου σ'όλα τα παιδιά
-
καλε, τι ευχαριστη επισκεψη ειναι αυτη? ηρθε μια πριγκιπισσα απο τα παλια........
περαστικη εισαι κοπελια ή θα μεινεις? γιατι ειναι ειναι να χαθεις παλι, να μην χαρουμε πολυ.
-
μη με ψαχνετε κοριτσια- στην peach παραλια λιαζομαι ολημερις και ολονυχτις σχεδον και βλεπω να ξεμπερδευω απο 10 σεπτεμβρη και μετα.
και δεν μου εφταναν ολα τα ζορια, επαθε και ο πεθερος μου ενα ψιλοκαρδιακο και ηταν μια εβδομαδα στο νοσοκομειο. και αυτο φυσικα εμενα δεν θα με ενοχλουσε ιδιαιτερα αλλά πλεον τα πρωην παρκαρισμενα μου παιδια τα εχω στο σπιτι να με πρηζουν μερα και νυχτα. εχθες ας πουμε κοιμηθηκα στις 11 εγω και αυτα στις 1 αφου καταφερα να ξυπνησω και να τα μαλωσω. και μεσα σε ολα αποφασισε ο μικρος μου να κοψει το νυχτερινο pampers και τον ξυπναω καθε 3 ωρες. διαφορετικα, θα εβαζα πλυντηριο καθε πρωι και το δωματιο του θα ειχε βρωμησει-δεν εχει καταφερει να ξυπνησει μονος του ουτε μια φορα. ξυπναει μονο για να με φωναξει οταν ολα εχουν γινει μουσκεμα και κατι τον ενοχλει...
αληθεια, εμεινε καμια να παιρνει τα ρεντουκτιλ? εγω οχι μονο τα εκοψα αλλά πρεπει να πηρα και κανα δυο κιλακια (και δεν μιλαω για φουσκωμα-εδω και δυο βδομαδες τρωω οτι βρω). απο σεπτεμβρη ομως, θα την αρχισω την διαιτα και αν χρειαζεται και τα ρεντουκτιλ μου.
-
Καλησπέρα Barb μου, τι κάνεις; Ναι βρε, να μείνω έχω σκοπό, οπότε μπορείς να χαρείς. Εξεφανίστηκα, γιατί έτρεχα για καποια θέματα υγειας μου, εγχειρίστηκα... τελος καλό όλα καλά. Ήρθε εν τω μεταξύ και το καλοκαίρι....τεσπά σημασία εχει ότι τώρα είμαι εδώ, με επιπλεον 3-4 κιλά από τότε που τα λεγαμε. ʼρχισα παλι να προσεχω εδώ και 4 ημέρες... και βεβαια χωρις να παιρνω το χαπι καθότι σε εμενα δεν εκανε και κάτι ιδιαίτερο στο παρελθόν που το έπαιρνα. Νομιζω τα πήρα περιπου 1 μηνα, έχασα 2 - 3 κιλά με δίαιτα και δεν είδα και καμια φοβερη διαφορα στην ορεξη....οποτε τα εγκατέλειψα από τοτε. Έγω παντως ξεκίνησα και λέω σιγα σιγα να αρχισω παλι το περπατημα.... για να δουμε. Λατρεμένη μου Ναντίν, που εισαι;
-
Kαλημέρα κορίτσια!!!! Για να δουμε ποια θα ανταποκριθεί σήμερα στην πρωινή καλημέρα μου; Φιλια και να έχετε μια δροσερή και ομορφη μέρα!!!!!!
-
καλημερα πριγκιπεσσα.
καλη αρχη και σου ευχομαι αυτη τη φορα ολα να σου πανε καλα και να πετυχεις τον στοχο σου. στο αδυνατισμα εννοω.
πες μας τι επεμβαση εκανες. ολα καλα τωρα φανταζομαι. καλη αναρρωση σου ευχομαι και σιδερενια.
η ναντιν ειναι θαλασσα και δεν εχει υπολογιστη. νομιζω δεν εχει και τηλεφωνο σου, σωστα?
-
Θα τα καταφέρω Βarb μου, αυτή τη φορά θα τα καταφέρω! Χειρουργήθηκα στο θυρεοειδή για δευτερη φορά (η πρώτη ήταν πριν χρονια), όπου σαν επεμβαση δεν ήταν τίπποτα, απλά τα αποτελέσματα της παρακέντησης, που ειχε προηγηθεί, δεν ήταν και τόσο καλά. Όπως καταλαβαίνεις, επρεπε να ξετρεξω τα πραγματα για το χειρουργείο. Τεσπα.......η βιοψια ήταν καλη......τελος καλό, όλα καλα. Σε αυτή τη φάση προσπαθω να ρυθμισω τις ορμονες με αυξομοίωση του χαπιού και η αληθεια ειναι ότι δεν τα έχω καταφερει ακομα......αλλα που θα παει, θα το φτιαξω και αυτό.
Πραγματι η Ναντίν δεν εχει το κινητό μου...........της ξέφυγα.........αλλα οχι για πολύ. Την περιμένω να επιστρεψει για να μιλησουμε και να μου πει τροπο να της το δωσω. Φιλιά σε όλες σας
-
Καλημερούδια...καλομεσημερ� �ύδια μάλλον...
Έτσι..έτσι...επιστρέψαμε και βελτιώσαμε κάπως και το θέμα του πρωινού ξυπνήματος
(οι δικαιολογίες να λείπουν,παρακαλώ!).Από 11 παρά χθες έγινε 7 παρά σήμερα!
Σημειώνουμε θεαματική πρόοδο,που φαντάζομαι θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς!
Ήδη βιάζεσαι να σε φακελώσω(πάντα χωρίς καμία απολύτως πίεση ούτε δική μου ούτε άλλου)
ώστε να μη μου γλυτώνεις στο εξής!Τολμώ να πω πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο!
Στο δια ταύτα: Πατάς το πράσινο κουτάκι u2u κάτω από κάθε ποστ μου κι εκεί μου γράφεις
όλα τα βρώμικα μυστικά που δε θέλεις οι άλλοι πέραν εμού να μάθουνε(μόνο μην ξεχάσεις να βάλεις
κάτι ως θέμα στο subject,γιατί διαφορετικά ό,τι Message κι αν έγραψες θεωρεί άδειο το u2u)
Κρατώ το ότι είμαστε καλά στην υγεία μας κι όλα ήταν περαστικά.Τα υπόλοιπα ασφαλώς και
θα τα βρούμε στην πορεία.Ξεκινάμε υποκλίσεις(ως απαιτεί η αγωγή μας)μετά περπάτημα κλπ...
Κάποιες να κόψουν και την πάνα στους κούκλους άντρες γιούς τους(κι ας ξεβολεύονται),να τελειώσει
το peaching,το λουφάρing,το διακοπευing,το δεν-ξέρω-για-τι-πράγμα-μιλάτing και να μαζευόμαστε...
ΑλαλουμοΧανελελοΣαμπινοΜα ρικακοΞενιαλουμπΉλιε και κάτι παλιόπαιδα και δε συμμαζεύεται για σας
χτυπά η καμπάνα!Αν και τα πιο πρόσφατα μέλη του clubR σα να την είδανε κι αυτά ακριβοθώρητα,
αλλά διατηρώ την αισιοδοξία μου!Λοιπόν,επιστροφές,κατα� �τροφές,ανασυντάξεις και posting ΤΩΡΑ!
ʼντε γιατί Α! Μην το γυρίσω στα σκυλάδικα γιατί "κι οι αντοχές γίναν κλωστές,πόσο ν' αντέξουνε σπάσαν κι αυτές"
-
Nadine, για δες κορίτσι μου το u2u . Δε ξέρω αν το έστειλα σωστά...........καθότι με την τεχνολογία δεν είμαστε και οι πιο κολλητες
-
Μια χαρά το έστειλες!Κι έχεις ήδη και απάντηση...
Πηγαίνεις στο U2U κάτω από το όνομα σου,
επάνω δεξιά στην κάθε σελίδα(Logged in as klm)
κι επιλέγοντας το μπαίνεις στο ταχυδρομείο σου
(U2U Inbox : εισερχόμενα - U2U Outbox : εξερχόμενα)
Από κει μέσα συνεχίζεις ανάλογα...απαντάς,σβήνεις κλπ...
Ωραία!Και τώρα που σου πήρα την παρθενιά,
μπορώ να συνεχίσω τη μέρα μου!Φιλάκιαααα
-
ετσι μπραβο. να μπορουμε να επικοινωνουμε μαζι σου οταν ανυσηχουμε. ξερεις κλμ ποσες φορες σε ανεφερε η κυρια προεδρος? μαρτυρας εγω, η σκεψη της ηταν κοντα σου πιο συχνα απο οτι φανταζεσαι.
οσο για εμενα, μετραω 4 μερες χωρις σεντονοκατουρημα και συνεχιζουμε....
-
Καλημέρα Κορίτσια!!!! Οκτώ παρά κατι λιγα λεπτά ........ωχ αργησα παλι για την καλημερα!!!! Φιλια πολλά!!!!!!!!1
-
Χαίρετε κορίτσια και απο το αναβαθμισμένο μας πια φόρουμ......Οι εργασίες αναβαθμισης μας κράτησαν μακρυα για αρκετες ώρες........αλλα ευτυχως ειμαστε παλι εδω!!!! Να ενημερώσω ότι αύριο ειναι η επισημη μερα ζυγισματος αλλα εγω θα απουσιάζω, γιατί εχω παρει μια μερα άδεια και θα φύγω ξανά τριήμερο. Οπότε η αγαπημένη μου Πρόεδρος να με συγχωρέσει και να κάνει δεκτό το αιτημα μου να ζυγιστώ τη Δευτέρα πουρνο-πουρνο. Εξάλλου Δευτέρα ειχα ζυγιστει και αυτή την εβδομάδα ..........οποτε μια χαρα μου ερχεται. Να πω μόνο ότι συνεχίζω δυναμικά χωρις την παραμικρή, μα την παραμικρή, παρασπονδια...Να περνάτε καλά.......θα τα πουμε ξανα τη Δευτερα! Φιλιά πολλά σ'όλες σας!!!!!!
-
επίσημη μέρα ζυγίσματος αύριο???? Ωχου!!!!
ʼντε θα την κάνω και εγώ την αβαρία και ας μην έχω συμμορφωθεί αυτές τις ημέρες.
Υποτίθεται από την Δευτέρα θα έβαζα τον εαυτό μου σε σειρά αλλά στην ουσία χθες άρχισα να μαζεύομαι.
Κάποια στιγμή ελπίζω να μπω σε πρόγραμμα. Κάποια στιγμή, πριν το Σεπτέμβριο ελπίζω .....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
-
ʼντε καλό μου παλιόπαιδο, άντε να χαρεις γιατί ποιος ακούει την Πρόεδρο, όταν επιστρέψει. Όχι τίποτα άλλο αλλα θα μου πει παλι πως δε θέλει δικαιολογίες. ʼντε να την καλμάρεις εσύ με το αυριανό σου ζυγισμα.....και τη Δευτερα πρωι - πρωι παιρνω σειρα εγώ. ʼσε που ειναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπεις και σε κεινο το προγραμμα που είπες.... Καλή επιτυχια στο αυριανό ζύγισμα.........το επομενο τριήμερο δε θα εχω υπολογιστή ....οπότε θα δω το αποτελεσμα από Δευτέρα!