καλημερα! ζυγηστικα κ επιτελους εφυγε το 94 που με βασανισε καμποσες μερες... σημερα λοιπον 93,300.αυτο το μηνα αν κ τρωω πιο πολυ κ αγχονομαι.. εχασα πιο πολλα κιλα.εφυγαν 6! ενω το προηγουμενο 5 :D
Printable View
καλημερα! ζυγηστικα κ επιτελους εφυγε το 94 που με βασανισε καμποσες μερες... σημερα λοιπον 93,300.αυτο το μηνα αν κ τρωω πιο πολυ κ αγχονομαι.. εχασα πιο πολλα κιλα.εφυγαν 6! ενω το προηγουμενο 5 :D
Alinaki μου μπορεί εσύ ώρες-ώρες να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου όμως εγώ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις! Μια χαρά τα πας! :bouncy:
:) χιχιχιχ ευχομαι γιαγιακα μου να μου αξιζει η εμπιστοσυνη που μου εχεις... :)
Καλησπέρα. Μπράβο Αλίνα, τα πας περίφημα και σε λίγο θα δεις και το 8 στην παλιοζυγαριά! χιχιχι Από τις αμέτρητες δίαιτες που έχω κάνει στο παρελθόν έχω μάθει ότι όταν αγχωνόμαστε μπλοκάρουμε τον μεταβολισμό μας και μπορεί να καθυστερούμε να χάσουμε βάρος μόνο και μόνο από το άγχος!!!! Γι'αυτό κι εσύ χαλαράαααααα.:lol:
:) χιχιχ οκ χαλαραααα για να δουμε για ποσο ομως γιατι με το ζουζουνι ολη μερα ποσο να κρατηθω να μην ουρλιαξω... πω πω εχω γινει πολυ στριγγλα αλλα δεν ακουει το αυτακι του του ζωηρουλη μου. θα παω για περπατημα μετα ελπιζω να ηρεμησω λιγο. σημερα εκανα παστιτσιο υποτιθεται... με ολικης μακαρονακι,κιμα ψημενο χωρις λαδι κ μπεσαμελ με λαδακι αντι για βουτυρο.περιμενω να δω τι θα βγει.εχω εναλακτικη για εμενα σαλατουλα με σπανακι αν δε παει κατω.
Συγχαρητηρια αντε ολο και ποιο χαμηλα η ζυγαρια.Βρε αλινακι γιατι αγχωνεσαι αν σε ακουσει κανεις θα νομιζει οτι εφαγες κανενα σκασμο φαγητο.οι απαγορευσεις ειναι λαθος.θα ερθει μια μερα που θα θες να φας ακομα και σαβουροφαγητο και θα το κανεις φτανει να μην σου γινει συνηθεια αλλα μια αταξια που και που.μεχρι να φτασεις στο εξαμηνο θα αυξηθει και η ποσοτητα ελαχιστα αλλα ουτε εκει πρεπει να αγχωθεις θα συνεχισει να ειναι πολυ μικρη.
Οταν μπηκα στο εξαμηνο αρχισα να τρωω κανονικα στο τραπεζι χωρις να χρειαζεται πια να κανω βολτες με το πιατακι μου και να το σερνω οπου παω μεχρι να αδειασει απο την τοση δα μεριδουλα του.οποτε γυρναω και λεω μια μερα στη μαμα μου: μαμα μου φαινεται οτι τρωω πολυ.της σηκωθηκαν τα μαλλια καγκελο της χριστιανης.προσεχε μη βαριστομαχιασεις μου λεει που το μισο σου φαει το εφαγε ο σκυλος.ελα μαμα σοβαρα μιλαω.ετρωγες 3 μπουκιες και τωρα τρως 4 με το ζορι και μου λες και μ@@@ιες οτι τρως και πολυ?μπας και χανεις και εγκεφαλικα κυτταρα μαζι με τα κιλα?
:lol::lol::lol::lol::lol: Δίκιο έχει η μαμά σου Ελένη! Όσο για το σαβουροφαγητό που λες το έφαγα κι αυτό. Όταν χρειάστηκε να κάνω κι άλλο χειρουργείο μετά το sleeve (για κήλη) σε διάστημα 5 μηνών ζορίστηκα λίγο και που αλλού θα ξεσπούσα από το φαγητό. Είπα λοιπόν να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα χάμπουγκερ από τα Goody's. Το καταευχαριστήθηκα και δεν με πείραξε κιόλας! Έφαγα βέβαια το μισό το μεσημέρι και το άλλο μισό το βράδυ. Και τι έγινε; Το έφαγα, μου πέρασε η επιθυμία κι από τότε δεν έχω ξαναφάει γιατί δεν μου έμεινε η ιδέα της στέρησης κι έτσι δεν με νοιάζει κιόλας.
τζινα μου κ εγω δοκιμασα χαμπουγκερ ακομα κ που δε μου αρεσε πριν την σληβ! κ δε δοκιμαζα καν πριν την κανω.εφαγα λιγο απο τον μικρο μου κ μια χαρα κατεβηκε! κ σημερα το πατσιτσιο κ αυτο μια χαρα πηγε! εσυ ομως ησουν ησουν μετα το 5 μηνα εγω τωρα θα μπω στο τριτο! οκ ομως θα προσπαθησω να μη ταραζομαι που τρωω εστω κ λιγο σαβουρες γιατι οπως βλεπω δεν επιρεαζουν την απωλεια. στο τραπεζι μπορω πλεον κ καθομαι κ τρωω κανονικα! απλα τρωω πιο σιγα απο τους αλλους,ξεκιναω πρωτη κ σταματαω τελευταια!
Πριν κανω την εγχειρηση μου ειχε πει ο γιατρος οτι δεν γινομαστε στρατιωτακια που τηρουν πιστες διαταγες και δεν ξεφευγουν ποτε.και πιτσα θα φας μια τοσο και οταν περιμενεις περιοδο και εχεις μανια για γλυκο δεν θα το αρνηθεις στον εαυτο σου και εξω θα βγεις και θα πιεις.ολα ομως με μετρο και σε αραια διαστηματα.το καθε μερα πειραζει οχι το ποτε ποτε.
οκ λοιπον τοτε θα προσπαθησω να διωξω τις τυψεις... κ αν μου ξαναπουν οι δικοι μου κατι θα τους αρχισω! εχουν αρχισει κ μου λενε οτι τρωω περισσοτερο! κ να προσεχω κ τετοια.ισως αυτοι να με επιρεαζουν κ να τα σκεφτομαι κ εγω.παντως σημερα ειπα στο αντρα μου οτι αυτο το μηνα εχασα πιο πολυ απο τον προηγουμενο οταν πηγε να μου την πει για το παστιτσιο. κ χιχιχ το χαρηκα που δεν ειχε κατι να πει...
Δεν καταλαβα εμεις οι δολιοι σληβατοι μονο σαλατα και κοτοπουλο ή ψαρι επιτρεπεται να τρωμε?μακαρι να αντεχα τα ζυμαρικα να ετρωγα και εγω παστιτσιο.σημερα αποφασισα να αδειασω το ψυγειο απο τα απομηναρια και θα κανω τυροπιτα light παντα.θα φαω ενα κομματακι για βραδυ και αν δεν την εξαφανισουν οι λατρεμενοι μου γονεις θα φαω και μισο κομματι για πρωινο αυριο.
χιχιχ να την κρατησεις απο τωρα.μα ενα κομματακι δε θα τους λειψει.
Εγω το μονο που προς το παρον μου εχω απαγορευσει δια ροπαλου ειναι γαριδακια τσιπς και αλμυρα γιατι πρεπει να πεσει το ουρικο.δεν προσφερουν και τιποτα τα ατιμα.
χιχιχ μη μου βαζεις ιδεες.δεν μου κανουν τσα ομως.ο μικρος τρωει κ ουτε που σκεφτηκα ποτε να δοκιμασω. πρεπει να παω να κανω εξετασεις κ εγω.δε πινω νερακι κ μαλλον θα ειναι κ εμενα ανεβασμενο.