οχι και να χιονισει τωρα που περιμενουμε την ανοιξη :(
Printable View
οχι και να χιονισει τωρα που περιμενουμε την ανοιξη :(
μου΄πε η μαμα μου οτι απο βδομ. μπορεί να χιονίσει(δε ξερω που το ειδε, νομιζω ιντερνετ) αλλά εγω είμαι θεσσαλία.. αλλά κ πάλι εκεί θεσσ/νικη θα έχει πιο κρύο λογικά..
θελω κ γω να ανοιξει ο καιρός.. τωρα φοράμε μπουφάν, ζακετάκια, μπλούζες, φανελάκια ένα σωρό πράγματα...και να κρατάμε κ τα πράγματα στο χέρι κ την ομπρέλα απο πάνω κ να βρέχοντε κ τα πόδια (i know..ο καθενας με τον πόνο του...)
ναι προς το παρον εχει τρελη παγωνια εδω..
Δράμα νομίζω χιόνισε σήμερα
σκευτομαι οτι μου λειπουν οι βρωμοδουλιες και οι αλητειες :saint2:
ωωω ποσο σε νοιωθω...Quote:
Originally posted by click
εγω εχω φρικαρει απτην πολλη χαλαρωση :P
Πόσο λεπτό είναι το όριο μεταξύ της φθοράς και της αφθαρσίας...
σκευτομαι να ενδωσω στον πειρασμο και να δω που μενει ο Κλεανθης :lol: :lol:
egw skeftomai poy kataferame na minoume afragoi mesobromada se mi kseni xora....xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa..tragikoi...a! ayrio zigizomai....episima paw 3 vdomades sxedon poy den kanw diaita....to kalo einai oti kratiemai.....oso borw k egw....!!:lol::lol:
:spin::spin::spin::spin::spin::spin:Quote:
Originally posted by mitsokolo
σκευτομαι να ενδωσω στον πειρασμο και να δω που μενει ο Κλεανθης :lol: :lol:
Κάθε κλικ μεγαλώνει την πόλη!
Ε ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ 10ΡΙΑ ΚΛΙΚ!:P
Σκεφτομαι...πως θελω να χωθω κατω απο τα σκεπασματα να διαβασω ενα βιβλιο κ να μην το κουνησω απο κει.
Εκτός θέματος:Ένα την ημέρα βρε.Το παραπάνω δεν κάνει τίποτα.:):):).Ευχαριστώ γιατί μεγάλωσε λίγο περισσότερο η πόλη.Quote:
Originally posted by lessing
Ε ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ 10ΡΙΑ ΚΛΙΚ!:P
Εντός θέματος:Σκέφτομαι αν θα μπορούσαμε να μεγαλώσουμε αρκετά την πόλη για να πάμε να ζήσουμε εκεί όλοι!:)
Φαντασου αν ζουμε ολοι εκει,τι θα γινεται στην πολη την ωρα του φαγητου...
Σκέφτομαι αν θα μπορούσαμε να βρισκόμασταν σε κοινό χώρο για κάποιες μέρες όλοι, που έχουμε ΔΠΤ!Ενδιαφέρον!