Quote:
Originally posted by NADINE
Nα σας ζήσει το ανεψούδι,Πωλινάκι!Πάντα γερό,ευλογημένο και καλότυχο μέχρι τα βαθειά του γεράματα!
Με τέτοια πρώτη γενέθλια τούρτα θ'αγγίξει σίγουρα τ'αστέρια τις χρονιές που έπονται!Number 1 αλά Παπαρίζου!
Πραγματικά με κάθε τούρτα ξεπερνάς σε μαεστρία την προηγούμενη!Βέβαια κάθε μιά έχει τη χάρη της!
Χαίρομαι που αξιοποιείς τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου σε κάτι που πραγματικά αγαπάς!
Κι αν δε βγάλεις χρήματα απ'αυτό κι αν δεν το κάνεις επάγγελμα,δε σημαίνει πως χαραμίζεσαι...
Πέρα από τη δική σου δημιουργική εκτόνωση δίνεις μεγάλη χαρά και στους αγαπημένους σου!Δεν είναι λίγο!
Φαντάζομαι ήδη έχουν πέσει οι παραγγελίες και ο καθένας διαγράφει τις μέρες της αντίστροφης μέτρησης
στο ημερολόγιο του!Μπαίνω κι εγώ στη σειρά μου κι είμαι σίγουρη πως έτσι που προχωράς η δική μου υπερπαραγωγή
θα σου είναι παιχνιδάκι!Θα κάνουμε γενέθλια μέσω skype!Πλάκα θα έχει!Ούτως ή άλλως δε θα άντεχα να την κόψω!
Φιλάκιαααααα
Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου για τις ευχές σου! Ολοι έμειναν έκπληκτοι και κανείς δεν πίστευε πως εγώ έφτιαξα την τούρτα. Ευτυχώς είχα τα πιστίρια από μία φώτο που μου έβγαλε η αδελφή μου την ώρα που την έφτιαχνα και πίστηκαν!!!!