Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
χα!!!!!
ζουζου κι εγω οταν το πρωτοβρηκα ειχα παθει πλακα!! εχω μεγαλη συλλογη τσαγιων απο εκει και οταν θελω "γευσεις" και δεν θελω να φαω, καταφευγω στα αρωματικα μου τσαγακια.
εχω παρει μια απιθανη γυαλινη τσαιγερα που εχει με γυαλινο φιλτρο και μια γυαλινη κουπα με γυαλινο φιλτρο (αν ψαξεις θα τα βρεις) και τα εχω λιωσει στην χρηση :)
λοιπον, για την στεβια.
αυτη που εχει το τσαι, η φυσικη δλδ , ειναι μια πρασινη πουδριτσα που εχει πολυ ιδιαιτερη γευση. στον καφε πχ, δεν την βαζω με τπτ. σε τσαι και αφεψηματα, παει καλυτερα αλλα και παλι θελει δοκιμη (εγω τα τσαγια τα θελω αγλυκα εξαλλου) ... εγω προς το παρον την εχω και καθεται...
γιαυτο σου προτεινω αν την παρεις να παρεις μια πολυ μικρη ποσοτητα, να δεις αν σου κανει.
υπαρχει μια αλλη κρυσταλλικη μορφη της, επεξεργασμενη με μια αλλη (φυσικη) ουσια που την κανει πιο συμβατικη σαν μορφη και γευση και την βαζεις παντου. αυτη , δεν την εχει το "τσαι" αλλα αν ψαξεις στο ιντερνετ θα την βρεις.
για τα εξοδα αποστολης, συνηθως με μεγαλουτσικη παραγγελια στα χαριζουν. αν η παραγγελια σου ειναι μικρη, δες μηπως ενδιαφερεται και καμια φιλη σου να παρει ,για να μεγαλωσετε την παραγγελια, η μηπως παρεις κανενα δωρακι για φιλο απο εκει.
αυτα :)
καλες τσαγοποσιες!!!!
χμμμ, μάλλον θα λες αυτήν την κούπα: