Originally Posted by
Mina1
Γεια σας!
Εγινα μελος για να ρωτήσω κι εγώ για ενα περιστατικό που αντιμετώπισα . Συνέβη 2 φορες συνολικα, μια πριν 2 εβδομαδες και μια εχθες σε απόλυτη ηρεμια , η καρδια μου ξεκίνησε ξαφνικα να χτυπα πααρα παρα πολυ γρήγορα. Τιναχτηκα και πηγα κατευθείαν και εριξα κρύο νερό πανω μου ενστικτωδώς , και περασε μετα απο πολύ λιγα δευτερόλεπτα.
Ειναι μια πολυ τρομακτική εμπειρια, και βρισκοντας αυτο το site σκέφτηκα οτι ισως το παθαίνουν κι αλλοι και δεν ειναι κατι σημαντικο.
Απο υγεία ειμαι μια χαρά ,ειμαι 23 ετων κι εχω μονο υποκλινικο υποθυροειδισμο για τον οποιο λαμβανω το καταλληλο σκεύασμα.
Προσπαθώ γενικά να βρω τροπους να μειώσω το άγχος στην καθημερινότητα μου αλλα μου ειναι δυσκολο, οπότε γραφω ανωνυμα εδώ μήπως υπάρχει καποια ασκηση σωματική ή πνευματική που σας εχει βοηθήσει .
Ισως αυτοί οι ξαφνικοι γρήγοροι χτύποι της καρδιας ειναι γενικότερα απο άγχος ; μπορει να εχει σχέση καπνισμα καφες κλπ; σας εχει βοηθήσει καποιο ρόφημα η οποιοδήποτε μη χημικό σκεύασμα;
Εννοείται θα αναφέρω το συμβαν στον ιατρο που πηγαίνω για τον θυρεοειδή κλπ αλλά είπα να κάνω κι εδω μια προσπάθεια . απο εξετάσεις κανω συχνα λόγω του θυρεοειδή ( δεν εχω πολυ μεγαλο δείκτη-λαμβανω τ4 των 62 ημερησιως) κ μια φορά ετησίως τηρω το συνολικό τσεκ απ(καρδιογράφημα , ουρων , γενικές αιματος )κι είναι ολα περίφημα.
Σας ευχαριστώ πολύ!