Quote:
Originally posted by ANNEZINA
Kαλημέρα σε όλες τις όμορφες και καλή σαρακοστή..
αργοπορημένη και καταιδρωμένη (ας όψεται και η χαρά και η εργασία) μετά από ένα υπέροχο σκδ τα κεφάλια μέσα χαρά κι εργασία..
στο πάρτυ πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!, χόρεψα και γέλασα με την ψυχή μου (αυτό απαλύνει λίγο την στεναχώρια μου που δεν βγήκα με τα κορίτσια< χαίρομαι που περάσατε καλά)
σάββατο πήγα για ένα χαλαρό ποτάκι μέχρι την χαλκίδα με το έτερον ημισυ και παρεούλα κυριακή εκδρομούλα και δευτέρα οικογενεικά , από διατροφή κομψί κομψά αλλά από σήμερα ΒΡΑΧΟΣ!! μέχρι το πάσχα θέλω να δω 7!!!
λήδα μου τι διαβάζω πάλι προβλήματα με την γυναίκα, και τα παιδάκια σου υπομονή κουκλίτσα μου θα μεγαλωσουν βέβαια θα αρχίσουν άλλα μετά που πας τι ώρα θα έρθεις αγωνία μέχρι να έρθουν..
αυτό ρε παιδιά είναι φοβερό, βγαίνει η κόρη μου ας πούμε !!μέχρι να ακούσω το κλειδί στην πόρτα ότι γύρισε δεν μπορώ να κοιμηθώ , το καλοκαίρι την βγάζω στο μπαλκόνι μέχρι να έρθει,και μετά κρύβομαι και κάνω ότι κοιμάμοι μην νομίζει κιόλας ότι δεν της έχω εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη της έχω αλλά φοβάμαι την νύχτα που γυρνάει μόνη της ,....(αιώνια ελληνική μανούλα)
κατά τάλλα είμαι μές στην τρελλη χαρά να μου πεις πότε δεν είμαι ??αλλά σήμερα είμαι γιατί έβαλα νέους στόχους έχει λιακάδα παρόλο που είμαι σε ένα γραφείο και γράφω όλη μέρα αλλά έρχεται και άνοιξη και και και πολλά και που θέλω να κάνω και με κάνουν και χαίρομαι...
λυπάμαι που δεν γνώρισα από κοντά το ναταλάκι αλλά είναι ένας άλλος λόγος να ανέβω ΒΟΡΕΙΑ η ναταλία και όλες οι υπόλοιπες βορειοελλαδίτισες φιλενάδες,
μπαρμπουνίτσα μου έλα πάμε ξανά δεν πεινάς όλα στο μυαλό σου είναι σκέψου θετικά πάμε κάτω από το 7 μέχρι το πάσχα τι λές?? ληδάκι ακολούθα..
νεκταρίνι μου μπράβο και παλι μπράβο συνέχισε..
βάσια μου δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ για τα γενέθλεια της επέμβασης σου εύχομαι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από δω και πέρα μια νέα ζωή ένα νέο ξεκίνημα ΄χωρίς άγχος για τα ΚΙΛΑ .....
ναταλία που είσαι??
πριγκίπισσα και τα υπόλοιπα κορίτσια
ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΌΛΕΣ ΜΑΖΙ...
εχουμε πόλεμο εμείς και η ζυγαριά θα την νικήσουμε την άτιμη που θα πάει
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ
Ναι Αννεζινάκι! Καλό ξεκίνημα!