Quote:
Originally posted by Redish
μου φαίνεται τόσο απίστευτο...
τελικά η ζωή φέρνει μεγάλες εκπλήξεις! ακριβώς ένα χρόνο πριν, ήμουν γύρω στα 87kg (με κάποιες διακυμάνσεις) και 1/10 ξεκίνησε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Με χώρισαν, έπεσα σε κατάθλιψη για αρκετούς μήνες (αν και ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι γλιτώνεις ποτέ από την αρρώστια αυτή), διαταραχές ύπνου και φαγητού...κι όμως, ένα χρόνο μετά, κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου, να χάσω 20κιλά, να είμαι πιο υγιής, πιο χαρούμενη και πιο δυνατή στους περισσότερους τομείς της ζωής μου.
Πραγματικά, για άλλη μια φορά είδα στην πράξη ότι "όλα γίνονται για κάποιο λόγο, όλα γίνονται για το καλό μας". Αν δεν είχα έναν τόσο άσχημο χωρισμό, μπορεί να ήμουν ακόμα επαναπαυμένη στα παλιά μου κιλά και να πίστευα ότι "έτσι είμαι, ποτέ δεν πρόκειται να χάσω όλα αυτά τα κιλά". Σε ευχαριστώ λοιπόν ζωή!
5/10/2011: 67.5kg (που τελευταία φορά που ήμουν τόσο ήταν το 2003, αν όχι και πιο πριν! κιλά 8 χρόνων χάθηκαν σε περίπου 1 χρόνο! στην ουσία ξεκίνησα γύρω στο Δεκέμβριο 2009 με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μου, και ουσιαστικά ένιωσα έτοιμη να ξεκινήσω να τα χάσω τέλη Γενάρη-Φεβρουαριο του '11)