ωραια!! ερχομαι :D
Printable View
ουτε στις διακοπες μας δεν ηρεμουμε εμεις οι ελληνες .Και μην δουν κανεναν να κοιταει τη θαλασσα το βραδυ ....εκει για σπασιμο να ζηταν ..... ολο να ζηταν ,και να λενε και ενα συγνωμη που ουτε το αισθανονται ,το βλεπεις ( αχ!! βρε δεν ηθελα να σου την σπασω τωρα σε βλεπω εισαι στο κουλ και χαλαρα,αλλα μηπως μπορεις να μου χτισεις μια το δωματιο απο την αρχη ,γιατι μπαζει απο πισω ,και εχει και κατι χορτα απο κει που κοιταω που δεν τα γνωριζω )
Μαλλον φοβουνται τα χορταρακια ,τι να πω ???
γκρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!
Σκέφτομαι ότι αυτή η μύγα τελικά, έχει μυγιάσει πολύ κόσμο...
Απορείς ε...
...να υποθέσω ότι η σκέψη είναι μια διαδικασία που σου είναι άγνωστη;
...και ότι έφαγες χυλόπιτα από Αμερικάνο κάποτε και σε τσούζει ακόμα;
Όσο για τον ιό της ευφυίας... έτσι εξηγείσαι... δεν σου περίσσευε και IQ to begin with, τι να φάει ο καημένος...
Γιατί είσαι ακόμα εδώ όμως; Έγινες το παράσιτο του φόρουμ;
Ηταν που ήταν το επίπεδό σου υπόγειο, έβγαλες και το φτυάρι τώρα... όταν βγεις Αυστραλία, στείλε μας καμία φώτο...
Χοχοχο... Merry Christmas είσαι κοπελιά...
Τέρμα η ενασχόληση με μαλακίες. Time for shit to get real...
Σκεφτομαι οτι θελω και πρεπει να αλλαξω επαγγελμα.....!
Σκεφτομαι τι πρεπει να κανω??
Κάηκα! και έχασα 3 κιλά :Ρ
Σκεφτομαι οτι εχω χασει τα αβγα και τα πασχαλια και απο μαλακια εχασα και το αεροπλανο!
σκεφτομαι τα πολυχρωμα φωτα του Τοκυο! *yuk yuk* νομιζω πως θα τη παλεψω μεχρι τα χριστουγεννα.
..η ζωη ειναι μεγαλη κ εχουμε πολλαααα να κανουμε!
enjoy
ψευτικο προφιλ εγω???? αν θες αποδειξεις πες μ να σου στειλω μυνημα το facebook μου το μεηλ μου η οτι αλλο θες.... εγω δεν μπηκα εδω μεσα να πεταω κακιες και να κατηγορω αγνωστους στο ακυρο.. με τη μανια καταδιωξης που εχεις καταλαβα οτι κατι τετοιο πιστευεις για μενα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ουτε εχουμε μιλησει και δεν μπορεις να λες κατι τετοιο για εμενα χωρις να ξερεις ουτε καν το ονομα μου τι να σου πω ρε.. πραματικα οταν μπηκα εδω μεσα πιστευα οτι εισαι απο τα πιο καλοπροαιρετα παιδια εδωω τα φαινομενα απατουν.. αν συνεχιζεις να το πιστευεις πες μου ποια στοιχεια μου θελεις να σου δωσω να δεις ποια ειμαι.. εγω χεσμενες εχω τις ανωνυμιες δεν εχω να κρυψω τιποτα
κοριτσια δε χρειαζεται να παιχτει ξυλο παλι, η Gypsy Cello ειχε νευρα και ητανε να αποχωρισει γιατι καποιος την ενοχλει, η BloodyKate δεν ειναι δευτερος λογαριασμος φαινεται κι απ'οσα ποσταρει οτι ειναι αυθεντικοτατη, τελειωστε το εδω και δωστε τα χερια.
piss \/
Σκέφτομαι οτι δεν το παίζω ξερόλας στη ζωή μου ούτε καν εδώ μέσα. Δίνω βοήθεια συμβουλές και απαντήσεις μόνο στα λίγα πράματα που ξέρω. Δεν μιλάω με κανέναν από εδώ μέσα και δεν είναι κακό αυτό... (αν και ώρες ώρες νιώθω πολύ μόνη)
δεν ανοίγω θέματα για να προκαλέσω ή για να αποδείξω κάτι
Παρ'ολα αυτά έδωσα και δικαίωμα να με κατηγορούν ότι το προφίλ μου είναι ψεύτικο.......
Πού είναι και η Αγκάθα Κρίστι να ξεδιαλλύνει το μυστήριο οεο???
και όμως υπάρχουν ένα μέλος τις πρώτες μέρες που ήμουν εδώ μου πέταξε σπόντα ότι και καλά κοροιδεύω τους άλλους... τέσπα έχεις δίκιο..ζητώ συγνώμη σε όλους σας.
ΚΕΝΟ έχεις κι εσύ δίκιο.
όσο για τα μεηλ και τα φεης εγω δεν κρυβομαι ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τέτοιο. ...
αμα τα δει αυτα που λέει η τζιπσι ο κυριος νικος και με κανει μπαν?? :(