Θα συμφωνήσω. Δε παλευεσαι με τιποτα
Printable View
Θα συμφωνήσω. Δε παλευεσαι με τιποτα
εγω τους ειχα προειδοποιησει εξ αρχης το μυαλο μου πηγαινει σα βολιδα δε μπορουν να το ακολουθησουν
το ξερεις πολυ καλα οτι εσυ τη προκαλεσες αυτη την εκρηξη που με επιασε και μη μου το παιζεις ανηξερη απλως ΝΟΜΙΖΕΣ οτι θα το ραψω και δε θα μιλησω επειδη στο παρελθον αυτο εκανα σε ειχα προειδοποιησει οτι θα δεις ενα ανθρωπο που δε μιαζει σε τιποτα με αυτο που ηξερες και το παραβλεψες και αυτο συμφωνα με τους συμβουλατορες σου που νομιζεις οτι δε γνωριζω ποιοι ειναι ετοιμοι αμεσως σε φορμα να σε καθοδηγισουν
απ οτι βλεπεις ομως εξυπναδουλες ξερω να κανω και εγω και αυτο που με εκνευριζει με σενα ειναι οτι ξερεις οτι βλεπω τι συμβαινει και συνεχιζεις σα να μη τρεχει τιποτα βρες κανενα ατομο κακης αντιληψης να τα κανεις ολα αυτα και αν ποτε τα παρει χαμπαρι ελα και σφυρα μου...
Στο ξαναλέω.
Νομίζεις οτι όλα στρεφονται γύρω απο εσένα και οτι εσύ έχεις δίκιο σε όλα.
Κόψε την αμπελοφιλοσοφία,δεν ειναι σοβαρό πράγμα.
δε γνωριζω ποιος εισαι και δε το λεω υποτιμητικα το να γνωριζεις τη βαθυτερη γνωση ειναι σαν ενα μεγαλο σακο στη πλατη σου ομως εμενα αυτη ειναι η μοιρα μου
και αυτο που κανεις τωρα που σιγουρα στο μεταβιβασε η ιδια με φουντωνει ακομα περισσοτερο προσεξες τη λεξη? να το παιζει αθωα και ασχετη αλλα τελοσπαντων...
ΕΓΩ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ξερεις πολυ καλα οτι ΒΛΕΠΩ τι συμβαινει και απ οτι φαινετε αλατσχαιμερ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ
Γράφεις στο νήμα αν υπάρχει Θεός ΟΤΙ βάζω άτομα να σου μιλάνε!!!! Όσοι με ξέρουν εδω μεσα πιστεύω θα καταλαβουν πως δεν θα το έκανα για κανέναν αυτό. Να διαφωνήσεις με όποιον σε πείραξε. Εγώ δεν σε ενόχλησα ποτέ!!!!! Να μην έχουμε εντάσεις σου πρότεινα. Κακώς. Με έχεις βάλει στο σάκο του μποξ και εμένα.