Ευτυχώς τέλειωσε με ένα ποτήρι απώλεια <κατά λάθος>!!!!!Ο δικός μου Καλλιόπη είναι ξενύχτης σαν τη μαμα του κατά τη μια κ να δούμε!!!!!
Printable View
Ευτυχώς τέλειωσε με ένα ποτήρι απώλεια <κατά λάθος>!!!!!Ο δικός μου Καλλιόπη είναι ξενύχτης σαν τη μαμα του κατά τη μια κ να δούμε!!!!!
:lol::lol::lol::lol: Λίλα έχεις κι εσύ τα δίκια σου, τουλάχιστον τους άντρες άμα τους φας δεν παχαίνεις κιόλας, αντιθέτως μπορεί και να αδυνατίσεις! :lol:
Γιωτάκι όταν έχει ποδόσφαιρο να τους τα σερβίρεις όλα σε πλαστικό σερβίτσιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! :lol:
Και να πεις πως δεν τους είπα να βγουν έξω να τον δουν?Αυτοί εκεί κόλλησαν στο σπίτι!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιωτάκι όταν έχει ποδόσφαιρο να τους τα σερβίρεις όλα σε πλαστικό σερβίτσιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! :lol:
Κούκλες μου σας αφήνω κ εγώ σιγά σιγά !!!!! Να έχεται ένα όμορφο ξημέρωμα με όνειρα γλυκά!!!!!ΜΜΜάκια!!!!!!!!!!
Τελειωσε η ταινια.οντως ηταν πολυ ωραια.
Γιωτάκι τουλάχιστον δεν είχες πολλές παράπλευρες απώλειες, την έβγαλες καθαρή με ένα ποτήρι μόνο! Εγώ όταν σπάω κάτι για να δικαιολογήσω τη βλακεία μου λέω ότι δεν πειράζει που το έσπασα γιατί πήγε εκεί το κακό μάτι! Οπότε μην ανησυχείς αφού και σε σένα έφυγε το κακό μάτι από το σπίτι σου! Βέβαια η αδερφή μου μου λέει ότι θα ήταν προτιμότερο να φορούσα κανένα ματάκι επάνω μου και να άφηνα και κανένα πιάτο να υπάρχει στο σπίτι!:lol:
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλή ξεκούραση. Αύριο να υπενθυμίσουμε στην ʼβα να βάλει πάλι το τικεράκι της για να χαζεύει ο μικρούλης σου χιχιχιχι.
Λίλα, Έλενα, Καλλιόπη, Γλαύκη που θα μπεις μετά να κλειδώσεις και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ, να έχετε ένα όμορφο βράδυ. Φιλάκια.
Ετσι μπραβο!Ολες στα κρεββατια σας!τωρα η Ελι απο τις10.30 βαζει φαι του πασα της?Γιατι δεν ξαναμπηκε?Μαλλον τον βοηθησε να βγαλει κ τα ρουχα του....
Ηταν κ το Ναταλακι μου εδω?Α!μας εχεις παραμελησει!Αμαν πια τα τηλ σου!Μονο ενα επιτρεπουμε,για Τηροκαληνυχτα!Οχι πας να την κανεις πλαγιως κ μας δινεις ντε κ καλα τα ινια του τοπικ!
Βραδια σινεφιλ παλι αποψε κ ειδαμε την γαλλικη ταινια"το παιδι με το παδηλατο"Πολυ καλη.Κ αφου σας εβαλα ολες για υπνο να παω κ εγω να γυρω το κορμι μου...Καλο ξημερωμα
Μπα...Το Τηράκι το ξεπέταξα σε ένα λεπτό ενώ κρατούσα ανοιχτό το ακουστικό του σταθερού που μόλις έκλεισα.
Και δεν κατάλαβα!Από πού κι ως πού οι γκόμενοι είναι πάνω από τις φίλες,ώστε μόνο οι Τηροκαληνύχτες να επιτρέπονται;
Πώς με τσάκωσες πάντως Γλαυκόνι!Πραγματικά έψαχνα τρόπο να μου πάρετε το πικρόν ποτήριον τούτο και πολύ χάρηκα
που τον βρήκα!Παρεμπιπτόντως η αίτηση σου για την επόμενη εβδομάδα έχει γίνει αποδεκτή.Δεν πρόσεξα να εξέφρασε
άλλος σχετική επιθυμία,εκτός αν το έχασα εκ παραδρομής.Τέλος πάντων...δε θα πονοκεφαλιάσουμε κιόλας για το χαβαλέ μας!
Την καληνύχτα μου σε όλα τα babies,που θ'αγαπηθούν λίγο ακόμα.Όνειρα απελευθερωμένα μας!Φιλάκιαααααααα
καλημερουδια σε ολες!!!!!!!!!!
Καλημερούδια Αβουλένιες!
Σήμερα λέω να κάνω δουλίτσες στο σπίτι μας, το μενού έχει σίδερο και πλύσιμο του μπροστινού μπαλκονιού μας.
Ναταλία πόσες ώρες μιλάς στο τηλ την ημέρα; χιχιχιχιχιχι Γι αυτό έδωσες τα ινία σε εμάς; Για να μπορείς να μιλάς με τις ώρες στα τηλέφωνα και να καληνυχτίζεις τον Τήρη χωρίς παρεμβολές;;; Μαμά Γλαύκη για συνέτισε την κόρη σου σε παρακαλώ έχει ξεστρατίσει!
Καλημέρα Αβουλινόκοσμε!!!!!!!!!!Πως είστε σήμερα?Εγώ είμαι χάλια.Δεν ξέρω τι στο καλό φταίει όμως δεν έχω διάθεση για τίποτα.:puzzled:
γιωτακι μαλλον φταιει αυτη η σιχαμενη η συννεφια.