εγω παλι ειμαι λες και εχω παρει σπιντ.εχω βαλει 2 πλυντηρια απλωσα το 1 το αλλο ακομα πλενει μαγειρεψα(αρακα) καθαρισα το μπαλκονι γιατι ο κοπρος μου κατουρησε μια γλαστρα ειδα τον ακη που εκανε ριζοτο χωρις ρυζι αλλα με σταρι και τωρα πινω καφε.
Printable View
εγω παλι ειμαι λες και εχω παρει σπιντ.εχω βαλει 2 πλυντηρια απλωσα το 1 το αλλο ακομα πλενει μαγειρεψα(αρακα) καθαρισα το μπαλκονι γιατι ο κοπρος μου κατουρησε μια γλαστρα ειδα τον ακη που εκανε ριζοτο χωρις ρυζι αλλα με σταρι και τωρα πινω καφε.
Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα ξύπνησα από μία......πορδή!:lol: Είχε έρθει η κουφαλόγκα και είχε ξαπλώσει δίπλα από το μαξιλάρι μου κι από ότι φαίνεται κάποια στιγμή την αμόλησε και ξύπνησα σε θάλαμο αερίων!:lol: Επειδή τους δίνω καλή ξηρά τροφή κανονικά δεν έχουνε τέτοια ατυχήματα αλλά εχθές τους έδωσα λίγο μπιφτεκάκι και δεν άργησε να γίνει η ζημιά!
Λίλα δε δίνεις λίγο από την όρεξή σου και στο Γιωτάκι να πάρει λίγο τα πάνω της;
ολη δικη της.τρωω το καροτακι μου συνεταιρικα με το σκυλακο μου τωρα.
Προσοχή με τα καρότα Ελένη! Μην δώσεις και από αυτά στο Γιωτάκι μας μαζί με την όρεξη σου και έχει πάλι τα προχθεσινά!!!! Καλέ καλά το θυμάμαι; Γιωτάκι εσύ δεν είχες φάει ένα κιλό καρότα και δεν μπορούσες να τα χωνέψεις; :lol:
Χουτζίνι καλημέρα! :lol:
Εδώ Χουτζίνι, με ζήτησε κανείς; :lol: Καλημέρα Eli. Καλά θυμάσαι, το Γιωτάκι έφαγε ένα στρέμμα καρότα και μετά περπάτησε άλλα 20 στρέμματα για να τα χωνέψει!:lol:
μισο καροτακι κοπελιες το υπολοιπο το dog μου.καλα εφαγε ενα κιλο για αυτο εσκασε γιατι εμενα τα καροτα ηταν το μονο πραγμα που ανεχοταν το στομαχι μου μετα την επεμβαση.
Λίλα κάνω πολύ γέλιο με τα καρότα και τη Σάνυ γιατί όση ώρα φτιάχνω μία πολυσαλάτα και πλένω, ψιλοκόβω, βράζω διάφορα η Σάνυ είναι στη θέση της, μόλις όμως αρχίζω να τρίβω τα καρότα ακούει το θόρυβο και τρέχει στην κουζίνα για να της δώσω το μικρό κομμάτι που περισσεύει και δεν το τρίβω στον τρίφτη για να μην κοπώ. Καμμιά φορά προσπαθώ να τρίψω το καρότο όσο πιο αθόρυβα γίνεται αλλά δεν πιάνει! Το ακούει και έρχεται πάντα!
ο δικος μου οταν κοβουμε γενικα λαχανικα τρεχει και κανει το ζητιανο.το ελεγα στον κτηνιατρο και ειχε χεστει στο γελιο.
Χουτζίνι μου κάνε μας κανένα μαγικό!!! Μιλούσα μισή ώρα στο τηλέφωνο με μία φίλη μου από Πτολεμαΐδα, πάλι χιονίζει επάνω :rolleyes:!
Λιλάκι στείλε λίγη θετική ενέργεια γιατί δε την παλεύω!!!!!Κάτι στραβο πάει να γίνει στη ζωή μου άλλα θα σας πω όταν είμαι σίγουρη.Κορίτσια μακρυά από τα καρότα!!!!! Ούτε να τα ξαναδώ:grind::grind:
σημερα μου ειστε υποτονικες.
σας στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια κυρια γιωτα μου.
Γιωτάκι μου εύχομαι να είσαι καλά και το στραβό να ισιώσει γρήγορα!
Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!!Είστε πολύ γλυκιες!!!!!Παίρνω κουράγιο κ προσπαθω να δω τα στραβά ίσια!!!!!Να'σται καλά!!!!!