-
Να μαι κ εγώ!!!!!!!!!!
Κακοκεφιές έχουμε?
Αχ εμείς οι γυναίκες με τα ψυχολογικά μας που όλο σκεφτόμαστε, όλα τα αναλύουμε γιατί είναι στη φύση μας!
Τζίνα καλέ η σκυλίτσα δεν είναι κουφή?
Πάντως τα σκυλάκια είναι απόλαυση, εμείς τη δικία μας την έχουμε στο μπαλκόνι, εχθές λοιπόν την βάλαμε για λίγο μέσα κ ο πατέρας μου ήτανε ξαπλωμένος στον καναπέ αυτή η πονήρο ανέβηκε σε μια καρέκλα που ήτανε δίπλα κ άρχισε να του γλύφει το κεφάλι, μιλάμε του έχει πολύ αδυναμία αλλά απορώ πως της έκοψε να ανέβει στη καρέκλα!
Τι μόνο στη λαιμαργία θα έπαιρνε από εμένα? ευτυχώς πήρε κ την εξυπνάδα μου :lol::lol::lol::lol:
Ει προκόπη πάλι πρόκοψες κ σήμερα
:lol::lol::lol::lol:
-
Μπράβο ρε Γιωτάκι thats the spirit!
-
η κελλυ ειναι η κουφη ελενα.
-
Ναι Ελενίτσα δίκιο έχεις!
Κοριτσάκια πάω για μπάνιο - λούσιμο κ όσες με γνωρίζετε καταλαβαίνετε πως με τη μαλλούμπα που έχω κάνω δυο ώρες:fake sniffle:
Τα λέμε αργότερα, φιλάκια!!!!:kiss::kiss::kiss:
-
Έλενα πήγαινε να κάνεις το μπάνιο της Κλεοπάτρας και να το απολαύσεις γλυκιά μου! Εμ τόσο μαλλί θέλει και την περιποίηση του!
Πάω και εγώ να κάνω καμιά δουλειά γιατί όλο χαζεύω δεξιά και αριστερά!
-
Επέστρεψα κι εγώ από τη μαμαδοβόλτα με το καροτσάκι της λαϊκής βεβαίως βεβαίως. Το μεσημέρι την ώρα που έφευγα για να πάω στη μητέρα μου είχα την αίσθηση ότι κάτι είχα ξεχάσει, κοίταξα στις τσέπες μου για το κινητό και τα κλειδιά μου και τελικά νόμισα ότι ήταν η ιδέα μου. Λίγο πριν φτάσω στο σπίτι της μητέρας μου έφαγα φλασιά ότι είχα ξεχάσει την πολυσαλάτα που έφτιαξα το πρωί για να τους πάω! Οπότε ξαναγύρισα σπίτι μου πήρα τη σαλάτα και ξανά μανά περπάτημα για το σπίτι της. Το συμπέρασμα είναι ότι όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια αλλά δεν πειράζει γιατί γυμνάζεται περισσότερο!
Σοκολατίτσα δύο είναι τα σκυλάκια, το κουφό πουλόσκυλο που θα μας βρει τη μαναροφωλιά και το καλικαντζαράκι που και ακούει και κλωτσάει! Ο γάτος μου δεν κάνει κάτι, είναι απλά διακοσμητικός!
ʼντε κορίτσια να μαζευτούμε το απόγευμα να ανεβάσουμε λίγο τη διάθεση στο Γιωτάκι.
-
μολις εβγαλα τα ματια μου.οχι οχι δεν λαλαγγιαστηκα.καθαριζα νερατζι και μου ηρθε ολος ο χυμος μες το ματι και τσουζει μεχρι αηδιας.
-
:lol::lol: Τσάμπα χάρηκα! Ξέπλυνέ το καλά κι αν μπορείς κράτα το ανοιχτό μήπως αν δακρύσει σε ανακουφίσει λίγο.
-
τσαμπα χαρα κοπελια τσαμπα.μονο εγω βγαζω τα ματια μου με χυμο νερατζι.ΕΛΕΟΣ
-
Tzinako, σε θαυμάζω κρυφά γιατί διατηρείς την όρεξή σου για περπάτημα, έτσι κρατάς σταθερά τη φυσική σου κατάσταση σε φόρμα, εγώ το αμετανόητο βλακίδιον από την άλλη, περπατάω όταν έχω κέφι και μετά ξεφουσκώνει και ξανατεμπελιάζω.. Μου τη δίνει που σε όλα τα πράγματα είμαι σταθερή σαν βράχος και σε ό,τι αφορά στην υγεία και τη φόρμα μου ασταθής και ρευστή σαν το νερό στο αυλάκι...Είδα σε ένα σάιτ με προσφορές deals365 μια φοβερή προσφορά για γυμναστήριο σε γειτονική περιοχή 69 ευρώ για όλο το χρόνο και περιλαμβάνει τα πάντα, λέω να την αγοράσω την προσφορά, είμαι σίγουρη ότι θα πάω για κανένα μήνα και μετά θα ξανατεμπελιάσω αλλά ποιός ξέρει , ίσως και να αλλάξω κ%$οχαρακτήρα..
Λιλάκι, πέφτουμε , πέφτουμε! Βλέπω ότι το σπάσαμε και το 106! Αντε βρε, όλα καλά!
Ο Σκουντρούφλης τι κάνει ,ακόμη λούζεται? Μου δίνεις και μένα τη φτωχιά λίγο μαλλί καλέ?
-
Γιώτα δεν είναι εύκολο να γυμνάζεσαι αν δε σου αρέσει η γυμναστική. Μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου γιατί ο περισσότερος κόσμος έτσι αντιδρά, γυμνάζεται για λίγο καιρό και μετά σταματάει. Κι εμένα δε μου άρεσε η γυμναστική αλλά αναγκαστικά και από φόβο λόγω του διαβήτη μου την ξεκίνησα από μικρή. Κι επειδή δεν ακολουθούσα πάντα τη διατροφή του διαβητικού προσπαθούσα να αντισταθμίσω με τη γυμναστική για να έχω λιγότερες τύψεις. Όταν πάχαινα βέβαια σταματούσα το γυμναστήριο και συνέχιζα μόνο με περπάτημα. Ως άνεργη είναι πιο εύκολο τώρα γιατί έχω πολύ χρόνο ελεύθερο για περπάτημα συν τις βόλτες που κάνω με τα σκυλιά μου. Εσύ από την άλλη που εργάζεσαι όλο το πρωί και αρκετά απογεύματα είναι πιο δύσκολο να το πάρεις απόφαση. Θα σε βοηθούσε πολύ αν είχες κάποια φίλη σου να πηγαίνετε μαζί γυμναστήριο ή αν έκανες γνωριμίες εκεί, ώστε να έχεις κάποιον να σε παρακινεί για να πας. Και σε μικρές αποστάσεις θα μπορούσες να μην παίρνεις το αυτοκίνητο. Πάντως επειδή δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα και να μην καταφέρεις να βάλεις το περπάτημα ή τη γυμναστική στη ζωή σου δε θα σκάσεις κιόλας! Ήδη έχεις καταφέρει πολλά.
-
Καλησπέρα Αβουλινόκοσμε!
μόλις γύρισα από τον διαιτολόγο μου και ένα έχω να πω η σταθερότητα μου δεν παίζεται! :lol: Όλα καλά βέβαια και έχω βελτίωση στο θέμα διατροφή και έχασα και κάτι ψιλά ποντάκια που είχα βάλει τον προηγούμενο μήνα. Βράζω τσάι τώρα να μου κοπεί λίγο η όρεξη και σε καμιά ώρα έφυγα για zumba eeee! Γιωτάκι να το κλείσεις το γυμναστήριο μιας και είναι καταπληκτική η προσφορά που βρήκες!!! Αλλά ρώτα αν έχουν Zumba για να την δοκιμάσεις είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψεις! Κάνε ένα τσεκ μόνο να είναι κάνα γυμναστήριο της προκοπής μην δώσεις τζάμπα τα λεφτά σου.
Προς το παρόν συνεχίζω ακάθεκτη όσα κάνω σχετικά με διατροφή και γυμναστήριο γιατί ρε παιδιά ένα αστείο πράμα μπορεί να μην έχω χάσει ουσιαστικά τίποτα σε σχέση με τους πρηγούμενους μήνες αλλά εγώ νιώθω πολύ ελαφρύτερη και ξεπρησμένη! Επίσης νιώθω πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό :D. Μακάρι να μπω σύντομα και σε κάνα παλιότερο ρουχαλάκι μου έτσι για να ανέβω περισσότερα :smilegrin:
-
Γιωτάκι, άστα , και η δική μου η διάθεση στον πάτο είναι...ξέρω πάνω κάτω τι μου φταίει και κάνω υπομονή να μου περάσει, να το εκλογικεύσω..
-
Ζουμπανιασμένη το δύσκολο ήταν να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τη διατροφή σου. Αφού το έκανες αυτό από εδώ και πέρα είναι θέμα χρόνου για να δεις τα αποτελέσματα. Το πιστεύω ότι νοιώθεις ελαφρύτερη και καλύτερα από πριν γιατί τρως σωστά και ο οργανισμός σου έχει δυναμώσει. Ρίξε ένα κούνημα και για μας τις αζουμπιάνιαστες!
-
Πάντως σχετικά με την άσκηση έχω να πω το εξής. Αυτό που έχει δουλέψει πολυ σε εμένα για να το πάρω απόφαση να ξεκουνηθώ είναι ότι πραγματικά με κάνει και νιώθω καλύτερα ψυχολογικά. Έχω πολλές φορές μελαγχολικές τάσεις και τάσεις απομόνωσης και η άσκηση με βοηθάει στο να ανεβάζω ψυχολογία και να κοινωνικοποιούμαι. Επίσης με βοηθάει ώστε να νιώθω το σώμα μου καλύτερα, να έχω περισσότερη ενέργεια και καλύτερη διάθεση. Οπότε προσπαθώ να καταπολεμήσω την βαρεμάρα μου σε αυτόν τον τομέα γιατί ειλικρινά αξίζει τον κόπο να αφιερώσω 4 ώρες από την βδομάδα μου προκειμένου να μην πιάνομαι, να κάνω περισσότερες καύσεις και να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Βέβαια δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη... ένα χρόνο πάλευα με τον εαυτό μου για να μπορέσω να τα καταφέρω και έχω δρόμο ακόμη. Ιδανικά θα ήθελα να το κάνω τρόπο ζωής, όχι απαραίτητα το γυμναστήριο αλλά το να έχω μέσα στην βδομάδα μου κάποιες ώρες δραστηριότητας είτε είναι περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, γυμναστήριο κτλ. Είναι θέμα υγείας και ευεξίας.