NIAOY ...............
Printable View
NIAOY ...............
Σκεφτομαι οτι στη ζωη μας συμβαινουν και ευχαριστα και δυσαρεστα.. τα ευχαριστα πολλες φορες συμβαινουν επειτα απο πολυ κοπο και προσπαθεια που ορισμενες φορες κραταει και χρονια, και νομιζες οτι δεν θα ολοκληρωθει ποτε..κρατανε λιγο, καποιες στιγμες μαγικες, μοναδικες, υπεροχες.. τα δυσαρεστα απ την αλλη πολλες φορες συμβαινουν στα ξαφνικα, εκει που δεν το περιμενεις, και διαρκουν πολυ, σε ταλαιπωρουν και ενιοτε σε ''ξεζουμιζουν''.. μεσα απο αυτα ομως μαθαινεις, γινεσαι ωριμοτερος, σοφοτερος, εξερευνας τα ορια του εαυτου σου και των δυνατοτητων σου, και μεσα απο καθε εμπειρια βγαινει ενα μαθημα, ενα επιστεγασμα, μια κεντρικη ιδεα! ακομα και στη χειροτερη φαση να εισαι, προσπαθησε να δεις εστω μια αχτιδα φωτος! ουδεν κακον αμιγες καλου ενα πραγμα! φυσικα μπορει εκεινη τη στιγμη να μην εισαι στη θεση να το διακρινεις, καθως θα σε εχει κατακλυσει η πικρα, η οργη, η απογοητευση, η μαυριλα.. οταν ομως περασει η μπορα, παντα βγαινει ενα φωτεινο ουρανιο τοξο! και να μν βγει, και να μην γυρισει ο τροχος, θα παμε εμεις να τον γυρισουμε ! ναι ρε, με το ζορι! γιατι το πεισμα, η προσπαθεια, η θεληση, η υπομονη και η επιμονη μπορουν να κανουν θαυματα!
:) :) :)
Kαλημέρεςςςςςς :)
εδω και αρκετούς μήνες έχω φαει σκάλωμα. Ψαχνω πολύ μέσω φμπ να βρω μια συμμαθήτριαά μου από το δημοτικό. Δεν ξερω καν για ποιο λόγο. Εχω χτυπησει το ονομά της στο γκουγκλ και μου έβγαλε μια καταχώρηση με το όνομά της. Μάλλον σε αυτην θα αναφερεται γιατι τα υπολοιπα στοιχεια ταίριαζαν. Ωστοσο φωτογραφία της δεν έβγαλε. Δεν ξερω καν πώς είναι εμφανισιακά στις μέρες μας αυτή η συμμαθήτριά μου. Την εχω μόνο σε κατι φωτογραφιες από παρτυ δημοτικού. Δηλαδή πάνω από 15 χόνια. Τον τελευταίο καιρό έχω δει και στον ύπνο μου οτι την αναζητάω και οτι εχω βρει μέσω φμπ παλιους συμμαθητες και ρώταγα γι'αυτην. τι κάνει, που βρισκεται, με τι ασχολειται... Και πραγματικά για ναπω την αληθεια σκέφτομαι να το κανω αυτο. να κάνω αντ συμμαθητες παλιους μπας κια μαθω τιποτα.
Οσες φορες χαζευω προφιλ παλιων συμμαθητων, ψαχνω στους φίλους τους μπας και την εχουν αλλά δεν την εχω βρει. Δεν ξερω τώρα αν αυτα ακούγονται περιεργα ή αν έχουν νόημα. Συνηθως μου ερχεται να γράψω βραδυνές ώρες... Αλλά σήμερα ξύπνησα μ'ένα πλάκωμα στο στηθος γιατί αυτηνν ττην κοπέλα την είδα στον υπνο μου (οχι βεβαια με τη μορφη που ειναι στις παλιες φωτογρφαφιες, αλλά σαν γυναικα πια). Και το όνειρο ήταν πολύ ρομαντικό, τρυφερό. Την είχα απέναντι μου, την ρωταγα αν εισαι όντως εσύ, της είπα καποιες προσωπικες ερωτησεις για να επιβεβαιωσω αν ειναι αυτη(πόσα αδερφια εχει-θυμαμαι οντως οτι ειχε πολλά αδερφια). Αυτη αρχισε να βουρκώνει και την πήρα αγκαλιά και της έλεγα όλα θα πανε καλά. εγω είμαι εδω....
Και μετα ξυπνησα με αυτο το βαρος στο στηθος. Σαν να βλεπεις στον υπνο σου ενα αγαπημενο σου πρόσωπο και μετά να ξυπνάς και να βλέπεις οτι ήταν μόνο όνειρο, μόνο ένα ψεμα.
Η κοπέλα ξέρω που μένει στο περιπου από ενα παιδικο παρτυ που ειχχε κανει σπιτι της. Βεβαια ποιος μου λέει οτι θα ειναι ακόμα εκεί.....;
Ρε παιδια δεν ξερω πώς σας ακουγεται όλο αυτό. ωρες ωρες πιστευω οτι αν δεν υπήρχε και αυτο το φόρουμ τι θα κάναμε. ειναι μια μορφή ψυχοθεραπειας. μιραζομαστε με αλους αγνωστους πραγματα και βιώματα αλλόκοτα.
Τι να πω... μακάρι να είναι καλά αυτη η κοπελα. Νιώθω οτι μου λειπει, οτι την ψαχνω, οτι την σκεφτομαι... κι ας μην ξερω καν πως ειναι σήμερα...
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Σκεφτομαι οτι εσεις οι αντρες ειστε πολυ περιεργα πλασματα τελικα.. δεν ξερετε τι θελετε και που σας βαραινει, και μπερδευετε κι εμας..
Λετε οτι θελετε εξυπνες γυναικες, αλλα οταν σας ταπωνουν με επιχειρηματα και σας βγαζουν νοκ-αουτ, ξινιζετε και κομπλαρετε..
Λετε οτι θελετε γυναικες δυναμικες, αλλα οταν κανουν τη δικη τους καριερα και διαχειριζονται το χρονο και τη ζωη τους οπως αυτες γουσταρουν, τσαντιζεστε και τις βριζετε..
Λετε οτι θελετε ομορφες, αλλα οταν κυκλοφορουν εξω και βγαινουν κανετε σκηνες ζηλοτυπιας μην τυχον τις ειδε φευγαλεα ο αρσενικος γατος πισω απο τον σκουριασμενο σκουπιδοτενεκε..
Λετε οτι θελετε να ειναι σεξυ κ οποιος αντεξει, αλλα οταν δεν σας καθονται τις λετε πουτανες..
Επισης λετε δεν θελετε τις ευκολες, αλλα και τις δυσκολες που σας ψηνουν το ψαρι στα χειλη, παλι πουτανες τις λετε..
Λετε οτι θελετε να εχουν καλη δουλεια και ποστο, αλλα αμα ειναι ανωτερες επαγγελαμτικα απο σας, σας πιανουν τα κομπλεξ..
Ε αποφασιστε πρωτα τι θελετε, βρειτε τα με τον εαυτο σας, και μετα πειτε κι εμας να ξερουμε! Ωχουυυ!! :PPP
Πατσαβουρα!
kaneis πολυ σεντονι ρε συ μαλλον εχεις παθει καψουρα (γιατι περι καψουρας προκειτε ακου με που σε λεω) :p
αφου εχεις κολλησει τοσο, κανε καποια κινηση, προσεγγισε την αλλα διακριτικα, γιατι δεν ξερεις την αντιδραση της, κ αμα ειναι με αλλον, κ αμα γουσταρει στην τελικη κ αμα ειναι σε φαση για σχεση.. αλλο οταν ησασταν στο δημοτικο, αλλο τωρα.. μπορει κ παιδια να χει πλεον η γυναικα ;)))
καλη επιτυχια :)
μα στην ουσία πλεον δεν την ξερω καν. Οϋτε φατσικά. Εχουν περασει 15+ χρόνια. Μένουμε σε άλλες περιοχές. Ακόμα κι αν την ειχα μπροστά μου δεν θα τη γνώριζα. Και δεν εχω ούτε επαφές με παλιους συμμαθητές για να ρωτήσω έστω από απλή περιεργια τι κανει ο ένας ή ο άλλος, πώς είναι η ζωή τους κτλ. Εδώ μιλάμε δηλαδη για μια κοπέλα άγνωστη, που όμως τριγρναει στο μυαλό μου σαν να γνωριζομαστε και να την γουσταρω.
Οπως και να'χει ευχαριστώ που ασχολήθηκες.
Πες τααααααα
Και προσθετω....
Θελετε σεξυ και ομορφες κοπελες, αλλα δε θελετε να τις κοιταζουν στο δρομο, ουτε να εχουν πολλες σεξουαλικες εμπειριες.
Θελετε καποια που να μην ειναι βοδι στο μυαλο, αλλα σας κομπλαρουν αυτες που πανε πολυ μπροστα επαγγελματικα.
Θελετε καποια που για να τη δειτε σοβαρα, δεν πρεπει να σας κατσει στο πρωτο ραντεβου, αλλα και στο πεμπτο να σας κατσει, τελικα αποφασιζετε οτι δε θελετε δεσμευση.
Θελετε η κοπελα να γινει αποδεκτη απο το κοινωνικο σας περιβαλλον, αλλα να μην εχει και πολλα πολλα, γιατι μετα νομιζετε οτι θα σας τυλιξει.
Θελετε μια κοπελα, αλλα επειδη ειστε τοσο καφροι, δεν καταλαβαινετε οτι δε μπορειτε να της φερεστε σαν να ειναι ο κολλητος σας.
Και τελος....κολωνετε. ΓΕΝΙΚΑ.
Αυτα.
οι άντρες γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για εμάς σε κάθε περίπτωση. πάνω από όλα έχουν το δικό μας κοινό καλό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. είναι κρίμα που μερικές από εμάς τα βάζουμε μαζί τους. έχουν λίγες απαιτήσεις και πολλά να μας προσφέρουν. Πηνελόπη, γυναίκα οδηγός λεωφορείου
Ετοιμοι για downhill? ....Καλημέρεςςςςςς.....
Ετοιμοι! :P