Εσυ βαριέσαι να διαβάσεις εγω βαριέμαι να πάρω χαπια... Προσφέρθηκε να μου φέρει ο δικός μου και του είπα οχι το ζωον!! Ρίξτε μου μια μούντζα [emoji22]
Printable View
Ν. Φ από κινητό μπαίνω μέσω ταπτακ. Όποιος ξέρει περισσότερα να γράψει εδώ τρόπους θέασης μηνυμάτων μελών παρακαλώ. Πως φαίνονται τα θέματα που έχουν ανοίξει. Να υπάρχει ένας μπούσουλας.
Πες του να στα πάρει. Δε πειράζει. Έχουμε κυκλοθυμία :)
Καλά,άσε τώρα και ώρα για τρασίλα και καλτίλα!
https://www.youtube.com/watch?v=atzDwmaHQ3Y
θα σου πω εγω με πιον τα εχω βαλει απλα θελω να μου εξηγισεις με ποιο δικαιομα θα αποφασισεις ΕΣΥ για το που θα παω εγω και τι θα κανω ποια νομιζεις οτι εισαι? μηπως νομιζεις οτι υπολογιζω τη γνωμη σου? βερεσε τα ακουω οσα γραφεις
οτι γουσταρω θα κανω το καταλαβες? και δε θα βαλω κανενα να μου πει το τι θα κανω και που θα παω γιατι οτι και να μου πουν εχω θα εχω το βιολι μου και θα κανω το κεφι μου οτι και να λενε αυτοι
και στη τελικη αν δε το καταλαβαινουν και δε σεβονται τα ατομικα μου δικαιοματα το πολυ πολυ να γινουμε μαλια κουβαρια να τους σπασω τα νευρα και να το καταλαβουν με το ζορι
το θεμα ειναι οτι η ζωη ετουτη με το τροπο που ειναι φτιαγμενη ευνοει τη συνομωσια και ειναι δυσκολο αυτο να αντιμετωπιστει
εγω ειμαι σε ενταση απο τοτε που γενηθηκα απλα συνηθως δε το δειχνω και πολοι το ερμηνευουν ως ανυσιχια η αληθεια ειναι οτι μεσα στην εικονικη μου ηρεμια δεν ηρεμω ποτε
....................................
ως τωρα δεν εχω δει ουτε ενα ανθρωπο με υψιλη ευφυια που να μην εμφανισει καπιας μορφης τρελα απλως εγω τη τρεναρα με τη θεληση μου αλλα ενω ειμαι σε θεση να τους συμβουλευσω βαση εμπειρειας αρνιουνται πεισματικα να με εμπιστευτουν και μετα αναρωτιουνται γιατι γραφω οτι να ναι γιατι ειναι αναλογα οσα λεω μη την εμπιστοσυνη τους.
Ποιοι είναι εδω; να πάρω παρουσίες