Εγώ είμαι και χαζός με τρομερά χαμηλή ευφυΐα και τρελός, που αν με βάλεις να κάνω μια πρόσθεση θετικών μη μηδενικών αριθμών, θα βγάλω άθροισμα μηδέν. [emoji2]
Printable View
Εγώ είμαι και χαζός με τρομερά χαμηλή ευφυΐα και τρελός, που αν με βάλεις να κάνω μια πρόσθεση θετικών μη μηδενικών αριθμών, θα βγάλω άθροισμα μηδέν. [emoji2]
προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο αν καποιος πιστευει αν εχω προβλημα η οχι γατι η ευφυια απο τη μια ειναι δωρο και απο την αλλη καταρα αναλογα απο ποια οπτικη γωνια τη κοιτας αλοστε εγω πρωτος ειχα πει τι μας χειροκροτει
υπαρχει οστοσο μια φραση που λεει η απολυτη αντιληψη ειναι η απολυτη παρανοια
πχ οταν το μυαλο γκαζωνει συνεχεια ειναι ενα τσεκουρι με 2 ακρες απο τη μια μπορεις να διακριθεις και να φτασεις στη κορυφη και απο την αλλη απο το πολυ γκαζωμα μπορει να νομιζεις οτι ακους φωνες η κορυφη οδηγει στο πατο και το αναποδο
Καλα και εγω ευτυχώς ειμαι μονο με τη μανα μου σπίτι οποτε μπορω να φερω κοσμο άνετα δε το μπορω το έξω ρε παιδί μου με τη ζέστη.
δεν εχουμε τιποτα κοινο σιγουρακι...
Ας ζω μέχρι τα 60 και δε θα λέω κουβέντα χαχα
Ε μετά από κάποια ηλικία προτιμάς απλά πράγματα, ένα επιτραπέζιο με την τρελή κοπέλα σου, λίγο παιχνίδι με τη γάτα, νέος ήθελα μόνο έξω συνεχώς και γκομενάκια, και τελικά ειρωνία της ζωής, μου τα έφερε ανάποδα, ... [emoji23]
Να γράψει κάποιος αν μπορεί πως βλέπουν από την εφαρμογή τα θέματα που έχει ξεκινήσει οποιοδήποτε μέλος. Εγώ δεν γνωρίζω. Όσοι γράφονται στο φόρουμ να έχουν ένα μπούσουλα. Ευχαριστώ.