Αστα να πανε. Και εγω απο αυτο ξύπνησα. Κανονικά ξυπνάω απόγευμα. Έβλεπα και εφιαλτη εκείνη την ωρα και νομιζα οτι καποιος με κουνάει... Μου εκοψε τον ύπνο η αηδία και σηκώθηκα να καφεδαρω
Printable View
Αν μπορέσεις Ν. Φ άνοιξε π. μ να σου στείλω.
Πάντα εντός Αττικής, σπάνια ξεμυτάω έξω...το πολύ πολύ μέχρι καμία Κόρινθο.
Συμπτωματικά ο σεισμός έπεσε τις ίδιες μέρες με τις περσινές πυρκαγιές...για να δούμε του χρόνου τι θα έχουμε.
εγω τους κοιταγα στο κοσμο μου να βγαινουν εξω τρεχοντας και τους ελεγα γιατι βγαινετε αφου σταματησε
παντα βγαινουν εξω κατοπιν εορτης
αφου τους απαγορευουν να πουν αν θα γινει σεισμος γιατι βγαινουν οι σεισμολογοι στις τηλεορασεις? σε τρια τεσσερα δευτερολεπτα θα προλαβει καπιος να κανει κατι? ξερω το τροπαριο που θα πουν απ εξω δεν υπαρχει καμια ανυσιχια
Το κυματακι , θα το κανουν οι ειδησεις τσουναμι ..........δενβλεπω ποτε ειδησεις , γιατι για λογους θεαματικοτητας , κανουν το τοσο , τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοσο ......ντροπη , αλλα αμα δεν παρακολουθεις ειδησεις , δεν τρεχει τιποτα ....................να πα να γαμηθ#ουνε οι ειδησεις .....
Θα κάνει και κάποιος άλλος report στο δήθεν μικρό που μπήκε με την και καλά σοκαριστικη ερώτηση; ή θα ξανά μπει και 3 φορά;
Για μένα λες;
Δεν μπηκες πριν 2 3 ώρες και έγραφες πως εισαι 13 ετών;;
Όποιος το είδε από το φόρουμ να το επιβεβαιωσει αν μπορεί παρακαλώ.
Τώρα 13 είναι ή 15; Εγώ διάβασα 13 στο πρώτο thread. Όπως και να' χει δεν επιτρέπεται να ρωτά αγνώστους σε φόρουμ για τόσο ευαίσθητα θέματα σε μικρή ηλικία. Δεν θέλω να βγάλω συλλήβδην τα μέλη του φόρουμ μας παιδόφιλους, αλλά ενδεχομένως να υπάρχουν άτομα σε μια γωνία του φόρουμ που να ψάχνουν τέτοιες "ευκαιρίες".
Εκτός και αν τρολάρει, οπότε don't feed the troll.