κοριτσια ειναι τρομερα καλο παιδι ομως η μανα του τον σερνει απο...
Printable View
κοριτσια ειναι τρομερα καλο παιδι ομως η μανα του τον σερνει απο...
Μπράβο, Καλλιόπη μου, για τον τρόπο που έχεις με την κόρη σου!
Η δική μου μητέρα, καλή και άγια, αλλά.. Σε όλα μπορεί να είχε δίκιο, που αποδείχτηκε περίτρανα μελλοντικά, αλλά δεν είχε τον τρόπο και αυτό μου στοίχιζε..
ουπσ ξεχασα την καλησπερα σας διαβαζα και αποροφηθηκα
καλησπερες στη παρεα
ολες καλα??
παρτε και μια ολοσωμη
Ήρθε η ώρα να βάλω και ένα φλαμέγκο, που μου αρέσει! Όλε, όλε!!
Είχα την τύχη να δω από κοντά και είναι μαγεία!
http://www.youtube.com/watch?v=wbmU0...eature=related
Καλόοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Αλλά τι να το κάνεις!!!!!!!!!!!!
Λιλάκο μου, μην κολλάς στο παρελθόν.. Αν μπορούσα να σας βάλω τους κούκλους που έχουν κατά καιρούς περάσει από τη ζωή μου.. Δεν έχω παράπονο, καλή ήταν η ζωούλα μου ως τώρα, τη γλέντησα.. Αλλά δεν κοιτώ πίσω..
Ευτυχώς πρόλαβα την ολοσωμη !!!!!Λιλάκι ωραίο το παιδί άλλα άμα δεν ... πάμε για άλλα!!!!!
Καλε,εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα κ δεν ειδα παλι το Λιλοπρωην?
aggeloydaki να σου πω για το μαλλί?
Εμένα μου αρέσουν όπως τα έχεις τώρα πάρα πολύ μα πάρα πολύ αλλα καταλαβαίνω πως θέλεις να κάνεις μια αλλαγή για αυτό θα ψηφίσω το μαλλί!
Επίσης να προσθέσω πως κ με τα κιλάκια σου ήσουνα πολύ όμορφη, πως να το πω σου πήγαιναν!
Quote:
Originally posted by Ava
Λιλάκο μου, μην κολλάς στο παρελθόν.. Αν μπορούσα να σας βάλω τους κούκλους που έχουν κατά καιρούς περάσει από τη ζωή μου.. Δεν έχω παράπονο, καλή ήταν η ζωούλα μου ως τώρα, τη γλέντησα.. Αλλά δεν κοιτώ πίσω..
για εσένα!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lD-LuZ5bmO0
γλαυκη πανω πανω σε αυτη τη σελιδα ειναι.μετα τη βγαζω
ναι εχω τον τροπο μου με τη κορη ελπιζω ομος οσο και να λατρευω το γιο μου να συνεχισω να κραταω αποστασεις και να γινει ανεξαρτητος αν και απο τωρα το δειχνει οτι δεν ειναι μαμακιας ολο αντιρισεις μου φερνει και το παιζει ζορικος :)
αλλα και την ελενη που αγαπαει απο το νηπιο δεν την αλαζει με καμια και περιμενει να πανε γυμνασιο να της το πει :))
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Καλε,εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα κ δεν ειδα παλι το Λιλοπρωην?
ίσα που προλαβαίνεις την ολοσωμη
Τον ειδα!Τον ειδα!Καλο το παλληκαρι!μικρος ειναι ρε παιδια.Δικαιολογειται να ειναι κ λιγο μαμακιας ακομη.