27 χρονων μ@μ@κ@ς ειναι οχι και μικρος
Printable View
27 χρονων μ@μ@κ@ς ειναι οχι και μικρος
Ευχαριστώ, Σοκολατίτσα μου!!
κορίτσια πάω να ετοιμάσω το βραδινό κ έρχομαι!
Μη μπει καμιά φωτο κ τη χάσω!
τωρα του μιλαω στο φατσοβιβλιο.θα ανεβω αθηνα την αλλη βδομαδα και θελω να του μπω λιγο στο ματι να του σπασω τα νευρα οποτε θα τον παρω να παμε μια βολτιτσα στην ερμου για ψωνια μεχρι να πει ημαρτον.δεν με ανεχετε και αλλος αλλωστε στα ψωνια ουτε καν η μανα μου
Βρε, κοριτσάκι μου, αφού είναι τελειωμένη ιστορία.. Τι τα θες και τα σκαλίζεις; Τι θέλεις και του μιλάς στο φατσοβιβλίο, τι τη θέλεις τη βόλτα μαζί του... Να ξύσεις πληγές θέλεις; Εκτός αν έχεις άλλες προσδοκίες, οπότε αλλάζει το πράγμα.. Πάντως αν έχει κριθεί η υπόθεση, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και δώσε οριστικό τέλος. Δεν έχουν νόημα οι αναδρομές, ούτε θέση η νοσταλγία. Μιλάει η πείρα.. Και στο λέω, όχι ως ξερόλας, αλλά από γνήσιο ενδιαφέρον.
Καλά θα κάνεις Λίλα, άλλαξέ του τον αδόξαστο! Μόνο πρόσεχε να μην πισωγυρίσεις και έχεις άλλα μετά.
Να πω κ γεια σας η αγενεστατη!Γεια σου Αβουλινι αρχηγε!χαρα μου αν ξανααδυνατισω ενα απο τα πραγματα που θα κανω ειναι να μαθω ταγκο.δεν εχω προλαβει να διαβασω τα γραμμενα οχι να κανω πλανο κ για τη δικη μου εβδομαδα.Προσεξτε καλα παντως επειδη αυτη την εβδομαδα ειμαι πεθεροπληκτη κ οχι μονο η διαθεση κ η αυτοπεποιθηση στον πατο την επομενη θα μου λετε ολο ναι οτι κ να λεω!Ειμαι η πιο ομορφη,θεα,η πιο καλη νοικοκυρα,φτιαχνω τα πιο ωραια γλυκα,ειμαι η πιο καλη μαγειρισσα,η καλυτερη στη δουλεια μου,η πιο εξυπνη κλπ κλπ κλπ.Κ θα το παιζω κ κουλτουριαρα!Αντιρρηση δεν σηκωνω!Το καθεστως θα ειναι δικτατορικη μοναρχια!
Στις προσταγές σας!
Ταπεινοί δούλοι σας...
Καλά, πώς μου ξέφυγε το τικεράκι, τώρα; Ταιριάζει κάτω από τη φάτσα του Αδόλφου ο πιπίλας; :lol::lol: Είχα δεν είχα, την έκανα την κοτσάνα μου...
Μα, δεν τίθεται θέμα, έτσι κι αλλιώς είσαι πανέμορφη, καταπληκτική μαγείρισσα, εξυπνότατη, άξια σε όλα σου, καλονοικοκυρά.. Τι να λέμε τώρα; ʼντε, μη τα λέμε συνέχεια, γιατί βαριόμαστε! Ακόμη και στο κομπλιμέντο, το πολύ το κυρελέησον το βαριέται κι ο παπάς!
αβα δεν γυριζω πισω.απλα ηταν φιλος μου πριν γινει γκομενος μου και περναω καλα μαζι του.οποτε η συναντηση μας ειναι καθαρα φιλικη και τιποτα παραπανω.αλλωστε μετα απο αυτον ειχα αλλη σχεση αρα τον εχω ξεπερασει απο καιρο.
Εντάξει Γλαύκη ότι πεις. Εγώ ξεκίνησα να συμφωνώ μαζί σου πρόωρα! Την επόμενη εβδομάδα όμως εκτός των άλλων θα σου κάνω και ιδιαίτερα αισιοδοξίας γιατί όπως πας σε βλέπω να μένεις στην ίδια τάξη! Μάθημα sos που θα πέσει στις εξετάσεις είναι το ότι δεν λέμε ποτέ "αν" αλλά "όταν", δηλαδή όχι αν ξανααδυνατίσεις αλλά όταν ξανααδυνατίσεις. Έχε το νου σου γιατί κρατάω και μεγάλο χάρακα!
Χαίρομαι που το ακούω.. Για τη δική σου ψυχολογία και μόνο!
Λιλακι εχει κ αλλου πορτοκαλιες που κανουν κ καλυτερα πορτοκαλια!Αστον αυτον!Τον δοκιμασαμε κ δεν μας εκανε!
Αγγελουδακι μου εχω φεις μπουκ αλλα μην κοροιδεψετε!Δεν ξερω να μπω!Θα πω στο Νικο να μου το ενεργοποιησει για να σε δω κ να σου πω για το μαλλι!Παντως οπως κ να το κανεις μια κουκλα θα εισαι!
Γιωτακι κ Μακ,συνονοματες,Παρτε τα πανω σας γιατι θα σας στειλω την πεθερα μου!
Σοκολατιτσα μοσχομυρισμενη!Για που μου ετοιμαζεσαι?
Έλενα ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μη σε ματιάσω είσαι κουκλα!!!!!!
τα κιλάκια μου πήγαιναν μέχρι τα 85 από εκεί και πάνω άρχισα να νιώθω σαν φαλαινίτσα έξω από το νερό :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: μην ανυσηχείς μπες εσύ και θα σου κάνουμε εντατικά μαθήματα,αρκεί να μην αρχίσεις και εσύ σαν εμένα να παίζεις διάφορα παιχνίδια γιατί βλέπω πολλά φαγητά να καίγονται :DQuote:
Originally posted by Γλαύκη
Αγγελουδακι μου εχω φεις μπουκ αλλα μην κοροιδεψετε!Δεν ξερω να μπω!Θα πω στο Νικο να μου το ενεργοποιησει