τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ με αστειότητες παίζω ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ!!!
Printable View
καμμια αντιδραση απο τους Ελληνες! Αλιμονο...το αντιθετο θα ηταν περιεργο....
να δουμε ποιος θα τους πρωτοπαρει αυτους τους ολυμπιακους...οι Αγγλοι ή οι τουρκοι.....αμφοτεροι μαιμουδες στα δεντρα οταν γινονταν ολυμπιακοι αγωνες στην Ελλαδα!
το μοναδικο Ηλι που ξερω ειναι του αρχιδιδασκαλου Λασκου (ΡΙΠ).
http://www.youtube.com/watch?v=KkopWsWc_Xw
χαχα ΚΕΝΟ, καμία σχέση! το φως του φόρουμ είναι η ΗΛΙ-ΑΝΝΑ ΜΑΣ συμπαίχτρια στο "Τα παιδία παίζει".
Αλήθεια ρε συ γιατί δεν παίζεις μαζί μας; Εσύ που τόχεις και σε ατάκες! Θα ξεραθούμε στα γέλια..
χαχα αυτό κι αν είναι ομαδική ψυχολογική υποστήριξη! Άντε κι ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!!
δε μπορω να μεινω χειμωνιατικα εκει. οχι εφοσον δεν υπαρχει ηδη δουλεια για να μπορω να πληρωνω τους λογαριασμους και τη θερμανση αργοτερα. δυστυχως οπως ολα δειχνουν ειμαι αναγκασμενος να μεινω αλλη μια χρονια στην Αθηνα με τους γονεις, οσο κι αν αυτο με κανει χειροτερα ψυχολογικα κι οδηγει στην αυτοκαταστροφη και την αυτοκτονια. και ξερεις ουτε και γι'αυτους ειναι καλο γιατι τους ειμαι βαρος κι επιπλεον εξοδα παρολο που δε ξοδευω καθολου. και μονο το ρευμα που χαλαω στο πατρικο αρκει. η εφορια τους ηρθε 4000! η συνταξη τους ειναι 1000 καθε μηνα. αντε να τα βγαλουν περα κι αυτοι. μακαρι να ειχα παρεες να παω να συγκατοικισω αλλου, αλλα δυστυχως δεν εχω. και με ολα αυτα στο κεφαλι μου, αντε να βρω ορεξη να ποσταρω χαζοεικονιτσες και λοιπα στο παιχνιδι σας. σορρυ αλλα δεν.