Κυκνακι απο το δεκεμβριο και μετα νομιζω αρχισε υποτροπη ή ειναι η ιδεα μου ? εκανες καποια αλλαγη στην αγωγη ? συνεβη κατι στην οικογενεια ? μηπως να πεις στον γιατρο οτι εχουν γινει τοσο εντονοι οι εφιαλτες ?
Printable View
Κυκνακι απο το δεκεμβριο και μετα νομιζω αρχισε υποτροπη ή ειναι η ιδεα μου ? εκανες καποια αλλαγη στην αγωγη ? συνεβη κατι στην οικογενεια ? μηπως να πεις στον γιατρο οτι εχουν γινει τοσο εντονοι οι εφιαλτες ?
Καλησπέρα cc μου! :) Καιρό έχω να σε "δω"...χαίρομαι... :)
Ναι, περίπου απ' τον καινούριο χρόνο άρχισα να χειροτερεύω και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί εφόσον πήρα ένα πολύ καλό νέο, μια παρηγορητική κι άκρως ανακουφιστική απάντηση που περίμενα χρόνια και ένα κομμάτι μου εξακολουθεί να νιώθει τεράστια ανακούφιση γι' αυτό οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τόση θλίψη κι αυτοκαταστροφικές ιδέες...ίσως επειδή νιώθω μοναξιά...
Πάντως τα κατάφερα και βγήκα σήμερα για έναν καφέ, με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός μου και μου το πρότεινε οπότε έβαλα λίγη δύναμη μιας και πρόκειται για αγαπημένο πρόσωπο και βγήκαμε, έχει ωραία μέσα σήμερα με ήλιο...αν ήμουν και καλύτερα ψυχολογικά γενικά θα την απολάμβανα περισσότερο...
Επίσης αν ταιριάξει σκέφτομαι να πάω σινεμά την άλλη βδομάδα...
Κυκνακι ευχαριστα νεα και μπραβο για τη προσπαθεια, δεν ειναι κατανοητη ποσο χρειαζεται αν τελματωσουμε μεσα μας. Θριλερ θα πας να δεις ? :cool:
Καλησπέρα cc! Πάλι σήμερα κοιμόμουν την περισσότερη μέρα κι έχει καμιά ώρα που σηκώθηκα και προσπαθώ να μείνω ξύπνια... :confused:
Όχι, λέω να πάω να δω το δεύτερο μέρος από τις 50 αποχρώσεις του γκρι, το πρώτο μου είχε αρέσει κι ίσως να είναι μια ευκαιρία να ξεψαρώσω λιγάκι και να μην είμαι συνέχεια φοβισμένη με τα σεξουαλικά θέματα (όχι ότι σκοπεύω να τα εφαρμόσω αλλά είναι κάτι διαφορετικό απ' τα συνηθισμένα :p)
Καλησπερα στην παρεα..
Τι κανετεε??
Ευχαριστω κυκνε :)
Θα περιμενω γνωμη για την ταινια αν και σημασια εχει οτι σιγα σιγα νιωθεις καλυτερα. Καλη ημερα Κυκνακι.
Καλησπετα κυκνε...κ εγω μια απο τα ιδια τετοιες ωρες ξυπναω καθε μερα λιωνω στον υπνο...μια καλη ταινια που παιζει τωρα στο cinema ειναι το split..