Χαχα ? τέλειο το μωρό!
Φυσικά και να παρακινηθείς!!!
ʼντε να μη μπορείς και εσύ να φας μετά?
Printable View
Χαχα ? τέλειο το μωρό!
Φυσικά και να παρακινηθείς!!!
ʼντε να μη μπορείς και εσύ να φας μετά?
αχ ρε κοριτσια μπραβο σε σας που εχετε κ παιδια,αντρες κλπ κ κανετε τοσο μεγαλη προσπαθεια για τον εαυτο σας μεσα σε ΟΛΑ τα αλλα που εχετε να κανετε!εγω μερικες φορες γυρναω απ τη δουλεια πτωμα κ δεν εχω ορεξη ουτε να φτιαξω κατι απλο να φαω...κ εσεις δουλευετε,φροντιζετε μωρα κ βρισκετε κ δυναμη για να κανετε διαιτα...!
σημερα συνειδητοποιησα οτι κανω μονο δυομιση μηνες διαιτα!ειχα τοσο καιρο την αισθηση οτι τωρα τελευταια δεν τα πηγαινα πολύ καλα κ οτι χαλασα τον στοχο μου τον τελικο κ δεν προλαβαινω μπλα μπλα μπλα,μια γενικοτερη γκρινια μες στο μυαλο μου κ ενα αγχος αλλα τωρα που αλλαξα το τικερακι μου ειδα οτι δεν εχουν περασει ουτε 3 μήνες ακομα!οποτε εβαλα στόχο τα 59 κιλά στο τέλος του τρίτου μήνα διαιτας κ ελπίζω να τον πετυχω!
Σημερα εγω παλι συνειδητοποιησα οτι τα 75 κιλα ειναι στοιχειωμενα για μενα.Εχω φαει το πρωτο μου μεγαλο κολλημα και δε λεω να πεσω.Δεν ξερω αν θα κανω ελευθερη μερα για σοκ, αλλα το σκεφτομαι.Το μονο θεμα ειναι οτι πλεον και η ορεξη μου περιοριζεται μονο συγκεκριμενες ωρες και δεν πειναω οπως πειναγα οταν εκανα υπερφαγικα.Θα δω λοιπον τι θα φαω σημερα και θα σας πω το βραδυ.
καλημερα στα ομορφα κοριτσια!
κοιμαμαι ορθια γιατι αφενος ξαπλωσα αργα ωστε να χωνεψω πριν κοιμηθώ, αφετέρου η σκυλα μου εχει οιστρο και ο αρσενικος σκυλος μου εκλαιγε ολη νυχτα[τα ειχα χωρισμενα]...
νιωθω τόσο μπουχτισμενη από χτες που ακόμα δεν εχω φάει πρωινό,και γενικα δεν ξερω τι να κανω για να γλιτωσω τις ασχημες συνεπειες του χτεσινου περιστατικου... πρωτεινες?κανονικη διατροφη?λιγοτερες θερμιδες?πφφφφφφ...
Πολύ νερό και κανονική διατροφή.Αυτά
Συμφωνώ με το νεράκι?
Γεια σας!
Τα σημερινα μου:
Πρωι: Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο: ----
Μεσημερι: Μελιτζανες ιμαμ, 100γρ κατικι, 1φ. ψωμι (πειραζει που εφαγα 2η φορα μεσα σε μια εβδομαδα λαδερο??)
Απογευμα: 1 μπανανα
Βραδυ: 1 γιαουρτι 2%, 2 κρακερς
Και προσπαθω για 2 λιτρα νερο!
περιμένεις μωράκι? μπράβο !!! με ένα πόνο!Quote:
Originally posted by irenevaladia
Συμφωνώ με το νεράκι?
welcome to the club :)
Σε ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσα παιδάκια έχεις;;;
Έχω τρία, 2 αγοράκια δίδυμα τεσσάρων , και ένα κοριτσάκι ενός έτους :)
Αχ τι τέλεια!!!!!
Να τα χαίρεσαι!!!!!!!!!!
αλλαξα ονομαααααααα!!!!!!!!!χιχιχι
τελικα μπηκα να σας γραψω αλλα...Quote:
αχ ρε κοριτσια μπραβο σε σας που εχετε κ παιδια,αντρες κλπ κ κανετε τοσο μεγαλη προσπαθεια για τον εαυτο σας μεσα σε ΟΛΑ τα αλλα που εχετε να κανετε!εγω μερικες φορες γυρναω απ τη δουλεια πτωμα κ δεν εχω ορεξη ουτε να φτιαξω κατι απλο να φαω...κ εσεις δουλευετε,φροντιζετε μωρα κ βρισκετε κ δυναμη για να κανετε διαιτα...!
τουλαχιστο σας διαβασα,
γρανιτα μου πας μια χαρα.
Νασαι καλα, τωρα ξερω οτι δεν φαινεται τοσο δυσκολο μονο σεμενα αλλα κ σε καποιον αλλο :D
Σημερα 84.6 ευτυχως
-400 γρ
μετα απο 14ωρη νηστεια
~πρωι
1/2 κουλουρι θεσ/κης
1 φυσικο χυμο πορτοκαλι
~ενδιαμεσο
1 πρασινο μηλο μικρο
~μεσημερι
400 γρ. μακαρονια με κιμα
παρμεζανα
παιδια εβαλα λιγο παραπανω απο,τι συνηθως αλλα φρικαρα οταν απο περιεργεια τα ζυγισα,
ποσο ειναι η μεριδα?
εχω αλλαξει πιατα κ δε θυμαμαι ποσο εβαζα...
παντα εβαζα πολλα παντως αλλα μαλλον τωα εφαγα για 2.
εφυγα 30' υπνο κ ksana δουλεια.
filenada pws eisai?
οσο για τα ρουχα αν συνεχισει ο αερας θα βγουν κ σιδερωμενα μονα τους :D
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ!
Μεχρι στιγμης εχω φαει
Γαλα με δημητριακα
Μπανανα
Σαντουιτς με τονο
Γιαουρτι
Μεχρι τωρα 1000 θερμιδες
Γυρισα πριν λιγο απο τη δουλεια.Ζυγιζομαι.Ενω το πρωι εδειχνε 75.9 τωρα δειχνει 75.4! ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!Τι σκατα γινεται μου λετε?:P
Τωρα θα φαω και μια ομελετα φουρνου και τελος για σημερα.Αν αυριο με δειξει παλι 75.9 θα αλλαξω την ωρα ζυγισματος και θα το κανω απογευμα!
υ.γ. Granita με μπερδευεις εμενα τωρα που ειχα συνηθισει το palio και σε ελεγα και στο real life ετσι .:P:P:P