Αλινα ειναι λογικο για καποιο καιρο να ειναι ανεβασμενο μην φοβηθεις.αποβαλλονται με τα ουρα οι τοξινες που δημιουργουνται απο την απωλεια λιπους ειναι και το στομαχακι μικρο και δεν πινουμε πολυ νερο οποτε ανεβαινει το ουρικο.
Printable View
Αλινα ειναι λογικο για καποιο καιρο να ειναι ανεβασμενο μην φοβηθεις.αποβαλλονται με τα ουρα οι τοξινες που δημιουργουνται απο την απωλεια λιπους ειναι και το στομαχακι μικρο και δεν πινουμε πολυ νερο οποτε ανεβαινει το ουρικο.
Και εγω αλινα ειχα 10 ουρικο και σε ενα μηνα που πηρα φαρμακα επεσε στο 4,56 με φυσικες τιμες να ειναι 3-7,2 το απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρο για να μου πει αν σταματησω το χαπι γιατι αρχικα μου ειχε πει να το περνω για δυο μηνες.
ασ ειναι αυτο μονο.παντως πιστευω οτι σιγουρα θα βγουν καλυτερες απο πριν!μονο κ μονο που επεσε το ζαχαρο ειναι κατορθωμα γι εμενα
Αλίνα και Ελένη μην ξεχνάτε ότι ακόμα κάνουμε δίαιτα για να αδυνατίσουμε. Όταν φτάσουμε στα κιλά μας θα είμαστε λίγο πιο ελεύθερες στη διατροφή μας. Εγώ δοκίμασα πατατάκια και με ψιλοπειράζουν. Δοκίμασα όμως και ποπ κόρν και επειδή δεν με πείραξαν έφαγα λίγα, τα υπόλοιπα τα έδωσα στα σκυλιά και δεν ξαναπήρα φυσικά! Αλίνα προσπάθησε να πίνεις όσο πιο πολύ νερό μπορείς έχοντας ένα μικρό μπουκαλάκι πάντα δίπλα σου και πίνοντας μικρές γουλιές λίγο λίγο. Εγώ κι ας μην διψάω από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ που πάω για ύπνο έχω δίπλα μου ένα μπουκαλάκι και πίνω συνέχεια. Κι έτσι καταφέρνω να πιω 2,5-3 λίτρα νερό.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με λιγο γαλα
μεσ 80γρ γιγαντες 30γρ τυρι
απογ ενα μπισκοτο βρωμης αργοτερα δυο κουταλιες cheesecake
βρ ενα τραπουλοχαρτο τυροπιτα
Καλησπερα
Σημερα
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ κουακερ,1κτγ μελι & 2μεζουρες προτεινη
Δε: 1/3 μπανανα
Με:σολομο σε λαδοκολα και ψητα λαχανικα
Απ:2αποξυραμενα συκα
Βρ:2γιουβαρελακια.
Σήμερα, με ψυχολογία πατώματος, έφαγα τα εξής:
π- γάλα με δημητριακά
δ- μισό τοστ
μ- περίπου 200 γρ. διάφορους ξηρούς καρπούς
α- ένα σοκολατάκι
β- κατσικάκι, μια πατάτα φούρνου, λίγο ρύζι
σημερα
μισο τοστ
ενα μικρο κομματακι παστιτσιο(2 δαχτυλα)
2 μπισκοτα χωρις ζαχαρη
καφε σκετο
λιγα δημητριακα
λιγο παστιτσιο
Θα σας γράψω τι έφαγα μέχρι τώρα γιατί το βράδυ δεν θα ξαναφάω αφού με κάλεσαν από το Ιπποκρατειο να κάνω αύριο την αφαίρεση της χολής! Ήρθε η περιβόητη ώρα και έχω ψιλοαγχωθεί.
π- 1/3 μπανάνα
δ- ένα κριτσίνι
μ- κατσικάκι με μια πατάτα φούρνου και ρύζι
ρίξε και κανενα γλυκο ή πατατακι όσο προλαβαίνεις γιατί θα κάνεις λίγο καιρο να ξαναφας από ότι καταλαβαίνω
:smilegrin::smilegrin::smilegrin: θα το κάνω!Quote:
Originally posted by *Katie
ρίξε και κανενα γλυκο ή πατατακι όσο προλαβαίνεις γιατί θα κάνεις λίγο καιρο να ξαναφας από ότι καταλαβαίνω
Από όσο θυμάμαι, μετά την αφαίρεση χολής απαγορεύονται πράσινα λαχανικά (πχ σπανάκι), αβγά, λιπαρά και σοκολάτες για κάνα εξάμηνο - εξαρτάται πάντα από τον οργανισμό. Εμένα με πειράζει το σπανάκι ακόμη και δεκαετία μετά, μια κοπέλα που ξέρω δηλώσει πως δεν μπορεί να μεταβολίσει πια τη σοκολάτα, ενώ άλλη την ενοχλούσε το αβγό μέχρι και τρία χρόνια μετά! Αν θεωρείς ότι κάτι από αυτά θα σου λείψει, ίσα που προλαβαίνεις!
τρέχω για σοκολάτα κορίτσια!
χιχχιιχ τρεχα γιωτα αν κ δεν ειναι σε ολους τα ιδια! η αδερφη μου μονο με μερεντα ζει! κ εχει βγαλει τη χολη της εδω κ χρονια.αυτα που δε μπορει ειναι τα οσπρια κ οι ξηροι καρποι.αυτα την ενοχλουν ακομα κ ας εχουν περασει τοσα χρονια.ασχετο αλλα αδερφη μου ειναι το αλλο ακρο απο εμενα! παντα ηταν πολυ αδυνατη! σχολειο της ελεγαν αν φας το φαι σου θα σου βαλουμε αλφα! χιχιχιχ κ ομως ειμαστε αδερφια! :p
alina, μου χτυπησες την ευαισθητη μου χορδή! Κανένα από τα παραπάνω δεν θα με στειλει στον ψυχίατρο αν το στερηθώ, ακόμη και με τη σοκολάτα κουλ είμαι, αλλά εε όχι και οι ξηροί καρποί! Θεέ μου, δικαιοσύνη, μου πήρες το ψωμί απο τη ζωή μου από τότε που έκανα σληβ, μη μου πάρεις και τα ξηροκάρπια! Ζω για να τρώω σποράκια!