πεταξα κ εγω ενα τουβλο-κλικ :p
Printable View
πεταξα κ εγω ενα τουβλο-κλικ :p
Οτι μερικες φορες,το υπερβολικο ενδιαφερον καποιων ατομων γυρω μου,με πνιγει!!
απ το καθολου...
Eννοειται,δεν ειμαι αχαριστη,απλα λεω..
τελευταίες μερες δε μου πολυστέλνει μνμτα(ο φιλος μου) κ όταν του είπα γιατί μου είπε οτι εχει πολυ δουλειά (αλήθεια είναι βεβαια) απλά με στεναχωρεί. γιατί εγω θέλω να στελνω κ όταν τον ρωτάω αν τον ενοχλεί που στελνω λεει οχι, αλλά εγω νιωθω άσχμα όταν στέλνω κ δεν απαντάει..
πιο πολύ νιωθω άσχημα γιατί δε μου λεει τι έχει, πχ οκ μπορεί να μην εχει όρεξη αυτες τις μερες, αλλα δε το λεει, κ γω νιωθω αβολα οταν στελνω ...
Δε νιώθω άνετα σε τέτοιες συζητήσεις, νιώθω λίγο παρείσακτος μιας και νομίζω απευθύνεστε η μία στην άλλη. Το μόνο που έχω να πω είναι μην υπεραναλύετε καταστάσεις και μη κάνετε τη τρίχα τριχιά. Αν ο άνθρωπος σας απομακρύνεται λίγο δώστε του λίγο αέρα, μπορεί να τον χρειάζεται.
Δε λέω ciciliana οτι υπεραναλύεις εσύ ή οτιδήποτε, γενικά μιλάω. Αλλά εσύ το λες, λίγες μέρες είναι...
Αυτά από μένα.
Σκεφτομαι, ποτε θα γινω πραγματικα αδυνατη...............
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Eννοειται,δεν ειμαι αχαριστη,απλα λεω..
οχι βρε δεν εννοησα οτι εισαι αχαριστη απλα λεω οτι αν το καλοσκεφτεις ειναι πολυ γλυκο να ξερεις και να σου δειχνουν οτι νοιαζονται οι αλλοι για σενα, εγω σχεδον δεν το νιωθω ποτε αυτο.. τι σχεδον δηλαδη... ποτε.. και ειναι ακομα χειροτερο... χχεχε
μαλακια βασικα.. αλλα καμια φορα σκευτομαι τι μου βρηκε ο αντρας μου :P
Sisaki παρτο χαλαρα οντως μπορει να εχει και πολυ δουλεια και να ειναι και δυσκολα τα πραγματα στη δουλεια.. αστον λιγο λασκα ειπαμε κανει καλο! χιχιχι.. και μη νιωθεις ασχημα, αυτο δε σημαινει τιποτα απολυτως! :smilegrin:
ελπιζω κατα τ'αλλα να μου εισαι καλα μικρο ε? :love:
σε χρειαζομαστε (την αντρικη γνωμη) οπως η μελισσα το μελιQuote:
Originally posted by filipparas
Δε νιώθω άνετα σε τέτοιες συζητήσεις, νιώθω λίγο παρείσακτος μιας και νομίζω απευθύνεστε η μία στην άλλη. Το μόνο που έχω να πω είναι μην υπεραναλύετε καταστάσεις και μη κάνετε τη τρίχα τριχιά. Αν ο άνθρωπος σας απομακρύνεται λίγο δώστε του λίγο αέρα, μπορεί να τον χρειάζεται.
Δε λέω ciciliana οτι υπεραναλύεις εσύ ή οτιδήποτε, γενικά μιλάω. Αλλά εσύ το λες, λίγες μέρες είναι...
Αυτά από μένα.
θα απαντας με το ζορι σε οτι μας απασχολει αλλιως εχει μαστιγωμα μισαωρο και μετα βουτια στο μπουκοβο :lol: :lol: :lol:
φιλλιπε κ μιτσοκολο δικιο έχετε, απλά άν μου απαντούσε δε θα τα υπερανέλυα.
γενικά έχω υπομονή πολύ γιατί είναι ένα άτομο για το οποίο νοιάζομαι.
υπεραναλύω κ κάποιες φορές όταν με πιάνει φόβος οτι μια μέρα μπορεί να μην είμαστε μαζί( αλλά καταλήγει σε άσχημα συναισθήματα κ προσπαθω να μη το κανω συχνα).
μιτσόκολο καλά είμαι:love: σευχαριστώ.... ελπίζω κ εσυ το ίδιο!!
και φυσικά σε τέτοια θέματα θέλουμε αντρικές γνωμες..!
κι εγω πατησα!
The people of clowncity don't speak very much... Talk! Express yourself in the News Bulletin!
εχουν παραπονο!!
γεια σας συμφορουμακια!
ενιωσα πολυ ανθρωπος σημερα. καμμια σχεση με χτες που ημουν ζομπι.
:)
καλα και γω... νομιζω αρκετα μπερδεμενη αλλα δε γαααααααααααααα μπιπ θα ξεκαθαρισει το τοπιο που θα παει?
κλικακι καλοστο πως εισαι????? :wink1: