Νομίζω ότι σήμερα έφτιαξα την πιο γλυκιά τούρτα μέχρι στιγμής και δεν εννοώ σε γεύση!!!!!
Printable View
Νομίζω ότι σήμερα έφτιαξα την πιο γλυκιά τούρτα μέχρι στιγμής και δεν εννοώ σε γεύση!!!!!
Και επειδή εδώ και μέρες μικρός ζητουσε την δικιά του τούρτα, του έφτιαξα αυτή μέσα σε 20 λεπτάκια, έτσι για να του περάσει ο καημός!!!! Από εκείνη την ώρα την κρατάει και θα έχει σβήσει τουλάχιστον 24968302 φορές το κεράκι τραγουδώντας "happy birthday to you Andreas" !!!! Πλάκα έχει!!!!
πωλινακι ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΕΣ!!!!
πραγματικα βελτιωνεσαι με απιστευτους ρυθμους!!!!
μπραβο σου :)
δε χορταινω να την κοιταζω.....Quote:
Originally posted by polinaki1983
μ αρεσει πιο πολυ απ ολες!!!
Σε ευχαριστώ πολύ σμάρτ μου, και εγώ την έχω λατρέψει αυτή την τούρτα. Μου βγήκε πολύ πιο καλή από τις προσδοκίες μου!!!! Αλλά και ο Mcqueen του μικρού τέλειος βγήκε μέσα σε τόσο λίγο χρόνο που αφιέρωσα!!!!!
Πωλινάκι καταπληκτικές!!!!!!!!!
Θέλω κ εγώ!!!!!
καλα δεν το συζητω, ειναι απιστευτο το αυτοκινητακι :)
απλατο μωρο εχει κ ...εκφραση δενειναι απλα μια ομορφη τουρτα!!!
αν και, κ το αυτοκινητακι μου φαινεται πολυ σκανταλιαρικο :D
να σας ζησει κ η μικρουλα :)
Break μου μακαρι να γινοταν και σου έφτιαχνα!!!!
Εχει μια γλυκαδα απερίγραπτη το μωρό!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Αυριο θα πάω να την δω, και ελπίζω να μάθω αν τελικά θα με λέει θεία ή νονά!!!!
polinaki einai TELEIA!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Πωλινάκι μου είσαι απλά ΘΕΑΑΑΑ!!!!
Καλημέρα σας!!!!
σας ευχαριστώ πολύ αγγελουδάκι και κουκουτσι μου!!! Ναστε καλά.
Λοιπόν σήμερα, η ζυγαριά γύρισε στο 106!!! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2:
Μην με ρωτήσετε γιατί και πως, ούτε και εγώ ξέρω.......
Μπορεί να είναι εικονικό το βάρος, μη σε ανησυχεί και προσπάθησε να μη ζυγιστείς ξανά μέχρι να πας στο διατροφολόγο.
Αποφασισα πως αν η ζυγαριά της διαιτολόγου με δείξει πιο κάτω από την δικιά μου, η δικιά μου θα πάει κατευθείαν στα σκουπίδια και θα πάρω άλλη.
Νομίζω πως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να απεξαρτηθούμε από τις ζυγαριές μας.Όσες φορές είπα "Δεν θα ανέβω για 1 βδομάδα"¨, τα πήγα καλύτερα
Ειτε το πω είτε όχι αποτέλεσμα το ίδιο....... Αυτό το 6 μου την σπάει όσο δεν φαντάζεσε...