Quote:
Originally posted by Alma libre
Kαλησπέρα ???????..μετα από ένα απαίσιο τριήμερο νοιώθω την ανάγκη να γράψω Κι κυρίως να πω ότι δεν εφάρμοσα τρίωρα και τριάδες με αποτέλεσμα να ψάχνω γιατροσόφια να συνέρθει το στομάχι μου ???.για την ακρίβεια για το διήμερο γιατί το Σάββατο αν και όλη μέρα έξω δεν έκανα τρίωρα και τριάδες αλλά δεν έκανα και υπερφαγικο και το τελευταίο τρίωρο το κράτησα άψογο. Αυτό φυσικά το Σάββατο .Να τονίσω ότι το Σάββατο καθότι όλη μέρα έξω και με πολλά τρεξίματα σε νοσοκομείο (που μυαλό να πάρω κάτι για snack μαζί μου ) παρόλα αυτά το βράδυ πολύ χαλαρή πια και ενώ ήμουν για φαγητό έξω έκανα απίστευτους συνδυασμούς με αποτέλεσμα και το φαγητό να ευχαριστηθώ και το περιβάλλον και ψυχολογικά να νοιώθω τέλεια αλλά κυρίως έφυγα με ένα στομάχι που δεν στέναζε από υπερφαγια . Αυτά όμως το Σάββατο και με καλή διάθεση . Την Κυριακή βρέθηκα σε σπίτι συγγενικό όπου έπρεπε να μείνω κατ΄εξαιρεση να κάνω μπεμπέ σιτινγκ ,κουράστηκα ψυχολογικά , πιέστηκα με αποτέλεσμα να ξεσπάσω στο φαί ????..εφαγα μέχρι το απόγευμα σοκολάτες που βρήκα από τα max Perry και ουχί φαγητό ?????το βράδυ αφού επέστρεψα στο σπίτι μου ενώ μπορούσα να κάνω μια καταπληκτική τριάδα αντί αυτού έφαγα τόσο που ασυναίσθητα εγώ που δεν κάνω ποτέ εμετό μου ήρθε η τάση να πάω στο μπανιο?????συχαθηκα τον εαυτό μου και την βουλιμιά μου ?????.σε όλα αυτά προσθέσω ότι απουσίαζε παντελώς το νερό που δεν ήπια καθόλου και ότι από χτες με συντροφεύει και ένας απαίσιος πονοκέφαλος μαζί με μια γυναικείε έμμηνο ρύση άνευ προηγούμενου ??????..
Σήμερα σηκώθηκα και λόγο έλλειψη προμηθέων πάλι το πρωί δεν έκανα τριάδες αλλά δεν εκανα και τρίωρα ????.μετα το μεσημέρι έχω επιλογή και για τα δυο και ενώ μπορούσα έφαγα κάτι σοκολατοειδη μαζί με φαγητό τριάδα όμως (τρομάρα μου !!!!) και τώρα που γραφώ πίνω τσάι και μαλοξ για να ηρεμήσει το στομάχι μου ????..Σε λίγο θα πάω στο super market να πάρω τα snack μου μια και έχω εν όψει ένα δύσκολο διήμερο με μπειμπ σιτινγκ ????? αυτή τη φορά όμως θα πάω οργανωμένα και ψυχολογικά προετοιμασμένη ????.. Δυστυχώς ότι έγινε, δεν μπορώ να το διορθώσω όμως κατάλαβα κάποια πράγματα και τα επεξεργάζομαι όσο μπορώ στον μυαλό μου????ελπιζω να μου γίνουν μάθημα ????.. αυτά ????.τα είπα και νοιώθω τουλάχιστον να έφυγε ένα βάρος από πάνω μου ?????Να στε καλά που είστε και εσείς εδώ κορίτσια ???????.ειλικρινά ????
Alma μου ειναι πολυ καλο που καταρχην καταλαβαινεις οτι δεν σου προσφερε τιποτα το "ατσαλο" φαγητο ,ισα ισα προσπαθησε να ακουσεις τον οργανισμο σου ο οποιος αντιδραει επειδη δεν τον ταιζεις σωστα.. ο πονοκεφαλος ειναι το μονο ευκολο οταν ο οργανισμος αφυδατωνεται -αυτος ειναι και ο λογος που μετα απο ξενυχτι με ποτα το κεφαλι ποναει..λογω αφυδατωσης!- πινε πολλα υγρα, δωσε τα συστατικα που χρειαζεται ο οργανισμος σου και το σημαντικοτερο μην τον επιβαρυνεις με ασχημη ψυχολογια και αγχος..το σωμα μας δεν μιλαει την ιδια γλωασσα με μας αλλα με λιγη εκπαιδευση μπορουμε να καταλαβαινουμε τα παντα! τι του αρεσει και τι οχι.. Προμηθευσου σωστο φαι στο σπιτι και μην αγοραζεις πραγματα ,τα οποια επειτα κρυβεις! ειναι σαν να κρυβεσαι απο το μικρο σου δαχτυλακι, το οποιο δεν γινεται! Αυτη τη φορα μπορει να μην αυτα η αιτια αλλα σε καποια αλλη φαση θα ειναι αυτα που θα νομιζεις οτι θα σου φτιαξουν αλλα τελικα θα χαλασουν τη διαθεση σου και οχι μονο!