Καλημέρα Άσπεργκερ...
Ναι, νιώθω λίγο καλύτερα σήμερα...
Εσύ τι κάνεις;
Printable View
https://forum.psychology.gr/threads/...37#post1244937
τελευταιο σχολιο κατω κατω το κειμενακι
αν το παρακανεις λενε βγαινει σε αυτο ανωσο νοσημα. δεν ειμαι γιατρος αλλα εχω δικους μου ανθρωπους που παθαν ακρηβος αυτο. προσεχε παραπανω τον εαυτο σου. και καθε φορα σε καθε στηγμη να κοιτας μεσα σου την προαιρεση σου αν ειναι καλη η κακη και βαση της δικη σου νγωμης να οριζεις τον χαρακτηρα σου και οχι των αλονων.
κυκνε επεισης εσρνα σε θυμάμαι. είσαι χρόνια εδω μεσα χαχα. ημουν και εγω παλιο μελος αλλα οαει πολυ καιρος
Διάβασα το ποστ που μου είπες και λυπάμαι που διαλύθηκαν τα πράγματα μ' αυτή την κοπέλα...
Ναι, όντως είμαι πολλά χρόνια εδώ μέσα... Είχα γραφτεί όταν περνούσα μια πολύ δύσκολη κατάσταση και παρέμεινα γιατί βοηθιέμαι σε σημαντικό βαθμό... Αφού είσαι παλιό μέλος θα ξέρεις πάνω κάτω τους λόγους που με οδήγησαν εδώ...
Κύκνος εισαι οκ ατομο κι σε εκτημω να ξερεις δε ενοχλεις ποτε κανεναν .
Κύκνος νασε καλα φιλαρακι μου να φυλαγεις τον εαυτο σου πολλοι ανθρωποι δε εχουν τι να κανουν κι ορμαν να φαν τους αλλους χωρις να τους νοιαζει αυτοι οι ανθρωποι οτι παλευουν με τα θεματα τους κι φορτωνονται κι τη κακια αυτων .εδω μπαίνουμε να μιλήσουμε με κοσμο φιλικα ευγενικά κι βλεπουμε μπουλινκ απο κλικες .
Περίμενα να βρω κάτι νέο να ασχοληθώ σήμερα να ξεχάσω τα δικά μου, αλλά τίποτα.
Πόσο να παλέψεις με τα δικά σου . Στο τέλος μένει μόνο η απογοήτευση.
Καταστρέφεις και την υγεία σου.
Πως γίνεται να καταστρέφεις τον ώμο σου από λάθος στάση στον ύπνο σου. Οι γιατροί μου έδωσαν την ελπίδα πως σε 5 μέρες θα περάσει αλλά δεκάδες άτομα υποφέρουν για μήνες και χρόνια από τον ίδιο πόνο. Διάβασα σχόλια σε βίντεο με ασκήσεις αποκατάστασης και απελπιστικά.
Νιώθω άγχος σε μεγάλο βαθμό, τόσο που δυσκολεύομαι ν' αναπνεύσω... Πήρα ηρεμιστικό και περιμένω να δράσει... Επίσης νιώθω έντονη ψυχολογική κούραση... Μόλις συνέλθω, θ' απαντήσω και στο θέμα που έχει μείνει ανοιχτό στο "είναι κανείς εδώ;" μη νομίζετε ότι σας αγνοώ απλώς δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ καθαρά αυτή τη στιγμή...
κυκνε δεν ηταν τιποτα με αυτην την κοπελα. ισα ισα ηταν μια αποδειξη του εαυτου μου οτι συμβιβαστικα με ευκολη λυση. καλυτερα που δεν προχψρησε παρακαω να λες. ας παει να κανει τις πουτανιες που εκανε και να κολαει πανευκολα σε ολους οπος συνηθηζε εξαλου και εγω ετσι την γνωρισα. χαχαχ εγω θα ηθελα και πιο πριν να εχω καποιες εμπειριες με γυναικες με κοπελες απλες και καλες σαν χαρακτηρες για να μην φτασω εδω ομως δεν ειναι τυχαιο που εφτασα ξερω το γιατι και καλο θαναι τωρα να ξεκολαω γενικα απο το παρελθον ν και να βρισκω κουραγιο για μπροστα οπως και κανω σε ενα βαθμο και χερωμαι για αυτο. αχβαχ ναι σημερα 7/5/2024. η ημερα οπου μετατεθηκε η εργατικη πρωτομαγια πολλοι ηταν εξω. και εγω σε μια παρομοια φαση βρεθηκα σμρ αλλα δεν το πηρα βαρια. πηγα πηρα ενα πιτογυρο και το ευχαριστηθηκα. χαχα οχι που θα με μαρει εμενα η μιζερια παλι κατω.
Πήγα σήμερα και για δεύτερη γνώμη σε ιδιώτη γιατρό αφού με χάπια δεν έγινα καλά. Έφυγα με δύο ενέσεις και με τα ίδια αλλά δυνατότερα χάπια. Τώρα πως να ηρεμήσω με προοπτική πως αν δεν το προσέξω και χειροτερέψει θα υποφέρω για 6 μήνες!!
Τα διάβασα στο ίντερνετ και μου το είπε και ο γιατρός.
Μετά σου λένε για χειρονακτική εργασία, εγώ το έπαθα από κατσιμο , τώρα πως να το επαναφερο.
¨Ολους τους άντρες με τα μάτια τους ρίχνω!
Όλοι μου λένε τι ωραία μάτια έχεις.... Και μου την πέφτουν... Κατά βάθος είναι γλυκούληδες ; Ή εγώ έχω τόσο σέξυ μάτια ;
Πάντως χαίρομαι που εκτιμούν κάτι σαν τα μάτια και μετά τον κώλο πχ :Ρ