Προσπαθώ να σκέφτομαι το τρίπτυχο: υπομονή-ρεαλιστικοί στόχοι -αυτοεκτίμηση...
Printable View
Προσπαθώ να σκέφτομαι το τρίπτυχο: υπομονή-ρεαλιστικοί στόχοι -αυτοεκτίμηση...
Η αρχή είναι δύσκολη Ρία... λίγη υπομονή τώρα στην αρχή και μετά όλα θα είναι πιο εύκολα!Quote:
Originally posted by ria
....οτι εχω μπει σε ψυχολογια κ διαδικασια διαιτας και ευχομαι να μην σαμποτάρω κ πάλι τη προσπάθεια μου.....
:love: αυριο πάλι! καλο σας βραδυ!
κρατάτε γερα! ΑΞΙΖΕΙ!
Έχω πολύ μπερδεμένες σκέψεις και σκέφτομαι πολύ!και πολλά!
νιώθω μετά απο πολλές σκέψεις πως δεν ανήκω πουθενά. δε νιώθω πουθενά οικεία...
Σκέφτομαι, ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή, "ζούμε" κ κάποια στιγμή πεθένουμε. και ποιό το νόημα? δεν εχω καταλάβει το λόγο που ζούμε, την ουσία. δε με καλύπτει κάτι.
για τη δουλειά? όχι , για τον έρωτα? όχι, για να διαιωνίσουμε το είδος μας ? πάλι όχι, αφού δεν ξέρω κάν γιατί ζω.
Τότε γιατί να ζω?? απλά να υπάρχω?
Είμαι πολύ στεναχωρεμένη.... ο άντρας μου μόλις πούλησε το αυτοκίνητό του για να βγάλουμε την δόση του δανείου αυτό τον μήνα... Το τί θα γίνει από τον επόμενο θα δείξει....
ολα θα πανε καλα κοπελα μου, μην στεναχωριεσαι....για ολους εχει ο Θεός.... υπομονη και ολα θα φτιάξουν!!!!
Σκέφτομαι τι τέλεια που θα ήταν η ύπαρξη ενός ιδανικού κόσμου όπου το φαγητό δεν θα είχε καμία απολύτως θέση.. Δεν υπάρχει πιο ζωώδες πράγμα να σε καταδυναστεύει... fuck fucking food.........:flaming:
Δεν ξερω αν μπορω να συμφωνησω μαζι σου παρόλο που εχω ταλαιπωρηθει απο το φαγητο πολυ.... το φαγητό είναι ανάγκη που πρέπει να ικανοποιείς σε λογικά πλαίσι αώστε να έχεις ενέργεια και το σώμα σου να δουλευει κανονικα. η θέση του λοιπόν για εμένα πρέπει να υπάρχει και εμείς να διαλέγουμε σε τι προτεραιότητα θα το έχουμε!!!!!!!
αυτό με τον έλεγχο είναι το ζητούμενο... να υπάρχει μεν, αλλά να το ελέγχεις δε και να ΜΗΝ σε ελέγχει... πάντως φαντάζομαι πολλές φορές έναν κόσμο χωρίς να υπάρχει φαγητό και χωρίς να υπάρχει καν αυτή η ανάγκη... very utopic though:smirk:
Ερχόμαστε στην ζωή για να αγαπήσουμε και να μας αγαπήσουν, να πονέσουμε πολύ, να κλάψουμε, να γελάσουμε μέχρι δακρύων, να ζήσουμε λίγες ευτυχισμένες στιγμές, να κάνουμε παιδάκια και να προσπαθήσουμε να μην κάνουμε σ'αυτά ότι μας κάναν οι γονείς μας και μας πλήγωσαν, να επικοινωνούμε με άλλους ανθρώπους, να ερχόμαστε κοντά, να μαλώνουμε, να αντιπαθιόμαστε ή και να λατρευόμαστε.Quote:
Originally posted by Ciciliana
Έχω πολύ μπερδεμένες σκέψεις και σκέφτομαι πολύ!και πολλά!
νιώθω μετά απο πολλές σκέψεις πως δεν ανήκω πουθενά. δε νιώθω πουθενά οικεία...
Σκέφτομαι, ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή, "ζούμε" κ κάποια στιγμή πεθένουμε. και ποιό το νόημα? δεν εχω καταλάβει το λόγο που ζούμε, την ουσία. δε με καλύπτει κάτι.
για τη δουλειά? όχι , για τον έρωτα? όχι, για να διαιωνίσουμε το είδος μας ? πάλι όχι, αφού δεν ξέρω κάν γιατί ζω.
Τότε γιατί να ζω?? απλά να υπάρχω?
Σκέφτηκα μερικά από τα πιθανά σενάρια!!!!
Κάποιοι λοιπόν ήθελαν να υπάρχεις γι' αυτό κάναν έρωτα για να γεννηθείς και να είσαι σίγουρη ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι -μπορεί λίγοι αλλά υπάρχουν- που σε θέλουν πάρα πολύ στην ζωή τους!!
Παιδιά αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Είμαι πολύ στεναχωρεμένη.... ο άντρας μου μόλις πούλησε το αυτοκίνητό του για να βγάλουμε την δόση του δανείου αυτό τον μήνα... Το τί θα γίνει από τον επόμενο θα δείξει....
Να που η κυβέρνηση με τα μέτρα της και τα χαράτσια στο τέλος θα μας κάνει να σκεφτόμαστε πιο ουσιαστικά για πολλά πράγματα...
Λυπάμαι πολύ Πωλινάκι μου...
σκεφτομαι οτι τα καταφερα κ εγινα κορμαρα.
οτι νιωθω τελεια που οι αντρες με φλερταρουν τους αρεσω...
κ που γνωρισα 3 πανεμορφους αντρακλες που με διεκδικουν.
σκεφτομαι ποσο χαζη ημουν πριν μερες που δεν αγορασα τη καρυδοπιτα με σαντιγυ που τρωω τωρα μιας κ τη εφερε ο αδερφος μου σπιτι.
ειναι ΘΕΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκεφτομαι οτι πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα κοριτσι μου κ σιγουρα καθολου φιλοτιμο να μπαινεις αφου σε εχουν αποκλεισει τρεις φορες με αλλο ονομα τεταρτη φορα κ να προσπαθεις να προκαλεσεις παλι.
Να τους πάρεις και τους 3 μαζί!!!Quote:
Originally posted by erzsebet_bathory
Μην χάσεις αυτήν την ανεπανάληπτη εμπειρία!!!!!!!
.
Αχάμ!Δηλώσεις κι Αποκαλύψεις!Quote:
Originally posted by lidal
Να τους πάρεις και τους 3 μαζί!!!Quote:
Originally posted by erzsebet_bathory
Μην χάσεις αυτήν την ανεπανάληπτη εμπειρία!!!!!!!
Σε τσάκωσα αγαπάκι μου!
Από δω σε είχα από κει σε είχα, μπήκες επιτέλους!
Και καλά αποσύρεις τη σοβαρότητα της άνωθεν δήλωσης και την υποβιβάζεις σε δόλωμα;Ντρεπόμαστε για το παρελθόν μας,κοπελιά;
Δεν αποσύρω τίποτα!
Βέβαια ομολογώ ότι με 3 ταυτόχρονα δεν έχω πάει..
Αλλά αυτό το αμαρτωλό παρελθόν, είναι παρελθόν!
Τώρα είμαι μάνα!
Α και για να μην ξεχνιόμαστε κυρά μου που με έπιασες και από τα μούτρα, που ήσουνα εσύ τόσο καιρό που μπαινοβγαίνω και σε γυρεύω????
Ήταν περισσότεροι από τρεις και σε κούρασαν ε;Έτσι εξηγείται η σύσταση των τριών...Καταλαβαίνω...Στα υπόψιν λοιπόν!
Μέχρι τρεις είναι δεσμός! Από κει και πάνω θα υπάρξει πρόβλημα... :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=qUlQxU-eKrM
Δεν θα απαντήσω τίποτα άλλο για να μην καώ, αλλά θα συμφωνήσω με την ʼβα ότι μέχρι τρεις είναι δεσμός.
Αλλά εσύ για σένα δεν απαντάς πάλι έτσι?
Σε ποιον απευθύνεσαι lidal μου?
Αν ρωτάς για μένα, όχι. Η κακομοίρα θέλω έναν και καλό και μόνιμο. Δύο και τρεις και έξι και οκτώ, not my case.
Όχι, απευθυνόμουν στην Ναταλία.Quote:
Originally posted by Ava
Σε ποιον απευθύνεσαι lidal μου?
Αν ρωτάς για μένα, όχι. Η κακομοίρα θέλω έναν και καλό και μόνιμο. Δύο και τρεις και έξι και οκτώ, not my case.
Αλλά και συ βρε ʼβα, τον θέλεις και καλό και μόνιμο, γίνονται και τα δύο αυτά μαζί????
Εσείς πώς τα καταφέρατε? Και γάμο και παιδιά και χρόνια συνύπαρξης? Εντάξει, δεν υπογράφουμε και συμβόλαιο, αλλά για να μένετε μαζί επί χρόνια, κάτι καλό έχουν και οι σύζυγοι. Δεν είναι τα "αστροπελέκια" που τυχαίνουν σε μένα.
Στο ειπε η Λιντα.Ποσο πιο αναλυτικα το θες?
Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό δεν είναι ρομαντικό, μάλλον για σύμβαση το κόβω..
Γι' αυτό θέλω ανάλυση.. Μπας και διαψευστώ.
:thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Σκεφτομαι οτι πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα κοριτσι μου κ σιγουρα καθολου φιλοτιμο .
σκεφτομαι οτι μεσα σε μια στιγμη μπορει να συμβει το μεγαλυτερο κακο... εκει που κανεις δε το περιμενει...
(δεν σας λεω κατι καινουριο το ξερω...)
Ρια μου, συνεβει κατι;
Συμφωνώ πολύ με τα παραπάνω αλλά δεν χρειάζεται να αποκλειστεί και τέταρτη φορά..ΓΕΛΑΩ ΤΌΟΟΣΟ μαζί της..είναι μόνο για γέλια!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Σκεφτομαι οτι πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα κοριτσι μου κ σιγουρα καθολου φιλοτιμο να μπαινεις αφου σε εχουν αποκλεισει τρεις φορες με αλλο ονομα τεταρτη φορα κ να προσπαθεις να προκαλεσεις παλι.
εγω σκεφτομαι οτι πρεπει να χασω επιτελους τα 16 κιλα που εχω παρει....!!!και να φτασω παλι στα 60 πολυαγαπημενα μου κιλακια!!!!!!:):):)
ε οχι ελεος!!!!!!!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdow n:Σαικο ο τυπος!!!!!!!!!!!!Καντου κ συ μυνηση για τον ιδιο λογο!!!!!
lessing μου το εσβησα γιατι η υποθεση δε ξερω πως θα εξελιχθεί
1 χρόνος στο φόρουμ...... 7 μήνες και 14 μέρες σληβάτη.....32 κιλά ελαφρύτερη.... πολλούς νέους φίλους.....Αρχή του όνειρου με την δημιουργεία μικρής επιχείρησης τούρτων. Ολα οδεύουν προς την έξοδο από το τούνελ....
Επικροτώ!!:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
1 χρόνος στο φόρουμ...... 7 μήνες και 14 μέρες σληβάτη.....32 κιλά ελαφρύτερη.... πολλούς νέους φίλους.....Αρχή του όνειρου με την δημιουργεία μικρής επιχείρησης τούρτων. Ολα οδεύουν προς την έξοδο από το τούνελ....
Καταπληκτικός απολογισμός!Και τα καλύτερα είναι στο δρόμο ακόμα!Ελπίζω να είσαι έτοιμη για τις μεγάλες συγκινήσεις!Quote:
Μακάρι σε έναν ανάλογο απολογισμό να μετράμε όλοι μόνο τικς στη λίστα των σημαντικών μας αναγκών!Πάμε για τα καλύτερα μας!
Είμαι έτοιμη και για τα καλά και για τα κακά Ναταλάκι μου. Πλέων ζω και τις δυσκολίες σαν μια επιβράβευση του ότι, όταν καταφέρω να βγω από αυτές, το τικ στην λίστα μου θα είναι πραγματικό αντάξιο των προσπαθιών μου.Quote:
Originally posted by NADINE
Καταπληκτικός απολογισμός!Και τα καλύτερα είναι στο δρόμο ακόμα!Ελπίζω να είσαι έτοιμη για τις μεγάλες συγκινήσεις!Quote:
Μακάρι σε έναν ανάλογο απολογισμό να μετράμε όλοι μόνο τικς στη λίστα των σημαντικών μας αναγκών!Πάμε για τα καλύτερα μας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
σκεφτομαι ποσο πολυ θελω να αρχισω την ασκηση η εστω περπατημα...και ποσο πολυ με ξερω οτι δεν θα το κανω.....:fake sniffle: αχ!!!!!!!
σκεφτομαι οτι εχω γενεθλια κ με εχει πιασει μελαγχολια.... τα καλυτερα μου χρονια φευγουν........