Κοριτσια,νομιζω οτι προκειται για παρεξηγηση! Θα προτεινα να λυσετε το οποιο προβλημα μεταξυ σας μεσω προσωπικων μηνυματων ωστε να μην σας αποσπουν "τριτοι"!
Printable View
Κοριτσια,νομιζω οτι προκειται για παρεξηγηση! Θα προτεινα να λυσετε το οποιο προβλημα μεταξυ σας μεσω προσωπικων μηνυματων ωστε να μην σας αποσπουν "τριτοι"!
δεν ειναι απαραιτητο να με κανεις αντ.........! αν δεν με κανεις αντ δεν θα μαθω ποια εισαι πφφφφφφφφ
δεν μας ειπες που σκατα βασιζεις τα οσα ισχυριζεσαι αλλα δεν θα επιμεινω μαλλον απλα σου ηρθε και το ειπες
δικιο εχει η ρεμεντι και η αλια δεν λεει να το συνεχισουμε..
θα σου πω κατι τελευταιο (ελπιζω) επειδη εσυ μπαινεις εδω μεσα και χειροτερευεις με ότι δεις και νομιζεις οτι ειναι εισ βαρος σου και δεν ξερω και εγω τι αλλο...δεν ειναι αναγκη να κανεις αλλους (εμενα) να χειροτερευουν μαζι σου.
περαστικα
Ολοι οι ανθρωποι χωρανε στην καρδια μου.. ολες οι φυλες, ολα τα φυλα, οι ομοφιλιφυλοι και ολα τα παρεμφερη, τα ατομα με ειδικες αναγκες, τα ατομα που εχου7ν θεμα με τα ναρκωτικα, οι αστεγοι.. ολοι εκτος απο τους κακους ανθρωπους!
''Its inhabitants are, as the man once said, ‘whores, pimps, gamblers, and sons of bitches,” by which he meant Everybody. Had the man looked through another peephole he might have said, ‘Saints and angels and martyrs and holy men,’ and he would have meant the same thing.''
John Steinbeck, ''Cannery Row''
Εδω νομιζω οτι ταιριαζει αυτο:
http://www.youtube.com/watch?v=-b7qaSxuZUg
Αφού μπορούμε να πούμε ότι μας κατέβει όπως λέει το πρώτο post θα το ρωτήσω κι ας είναι ίσως χαζό γιατί αν δεν το ρωτήσω θα σκάσω! Λογικά κι εκτός αν γίνει κανένα θαύμα αν πέσεις από το δέκατο όροφο θα πεθάνεις, έτσι δεν είναι;
το τι παιζει να ειναι..... μαλάκας ή χέστης...................................
Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω... αλλά όταν δεν μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου πώς βοηθάς τον συνάνθρωπο?
Ποια η διαφορά του να πέσει κάποιος από τον δέκατο όροφο από το να πέσει από τον πρώτο?
Στην πρώτη περίπτωση κάνει "αααααααααααααα!! - ζντουπ!" . Στην δεύτερη κάνει "ζντουπ - αααααααααααααααα!"
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ Η ΟΧΙ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΠΡΟΣ ΤΗ ΖΩΗ Η ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΠΡΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ .ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΟΥ Η ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ. ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΙΔΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ. ΜΙΛΑΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩς ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..
εδώ μέσα να είσαι σίγουρη πως όλοι ( ελπίζω ) θα σε καταλάβουν.
τον φόβο σου πως ξαναμπαίνεις σε καταθλιψη δν πρέπει να τον αφήσεις να σε οδηγήσει να κάνεις τετοιες σκέψεις.
αν ωστόσο αυτές επιμένουν πρεπει να ενημέρωσεις τους γύρω σου.
συγγενείς ή φίλους.
φαντάζομαι σε παρακολουθεί ειδικός.
αυτόν πρεπει να ειδοποιήσεις πρώτα από όλους.
εμείς βέβαια πάντα εδώ.
να προσέχεις!
σκεφτομαι ποσο ασχημο ειναι να σε αποφευγουν οι ανθρωποι γιατι σε φοβουνται. δε μπορω να παριστανω τον χαζο και τον αθωο, συγνωμη. ουτε να υποκρινομαι οτι ολα ειναι καλα, ενω δεν ειναι...
εχεισ δικιο ρεμεντυ θα ανοιξω..
....πανσεληνο έχει σήμερα?.....(πολυ απελπισία διαβάζω)
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ? ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.
σκεφτομαι πολλα, ειδικα μ'αυτο που γινε το πρωι. θα πρεπε να μιλησω καπου, αλλα δε χρειαζεται και ως γνωστον ειναι χαος το μυαλο μου, πολυ σκορπια ακομα ολα...
Σκεφτομαι τον ταξιτζη που οταν του εδωσα 20 ευρω για 5Ε που ηταν η κουρσα εκανε λες και του εδωσα 50 Ευρω... Του ειπα σαφως "καλα ντε δεν σου εδωσα 50 πως κανεις ετσι?" :P Σιγα να μην το αφηνα ετσι...
Εγώ δεν θέλω ν' ανοίξω καινούριο θέμα, αλλά αφού το ανέφερε η msor θα πω κι εγώ κάτι αν και δεν σκόπευα...κι εγώ την ίδια απόφαση προσπαθώ να πάρω εδώ και καιρό και βασικά αν και νομίζω ότι τείνω προς το τέλος μερικές φορές αμφιταλαντεύομαι και σίγουρα σ' αυτό έχει παίξει ρόλο και το ότι προσπάθησα με όλη μου τη δύναμη κι ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω αλλά κι αυτό απέτυχε, δεν τα κατάφερα αρκετά καλά οπότε έχω αρχίσει να σκέφτομαι τρόπους που δεν αποτυγχάνουν γι' αυτό κι η ερώτηση για την πτώση χθες αλλά θέλω να είμαι σίγουρη ότι αν το κάνω θα πεθάνω σίγουρα γιατί είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα, φοβάμαι τα ύψη και θα θέλει να μαζέψω πολύ κουράγιο για να το κάνω αυτό και θα υποφέρω ψυχικά οπότε αν τελικά το κάνω θέλω να πετύχει και να ησυχάσω μια για πάντα!!! Msor, εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ τη λύτρωση μου ψάχνω επιτέλους μια για πάντα! Αλλά εμένα με φοβίζει η σκέψη να δώσω τέλος...με φοβίζει η πράξη, το πόσο άσχημα νιώθω μετά την αποτυχία γιατί υφίσταμαι τον σωματικό πόνο αλλά ακόμα ζω, με κρατάει πίσω το γεγονός ότι θα πληγώσω ίσως κάποιους ανθρώπους...ότι θα τους λείψω...αυτά...
σκεφτομαι more j for da brain, its the only way, init ?
Θέλω να πάω στη Σάμο <3
..σκέφτομαι πως σήμερα κανω με επιτυχία τη νοικοκυρα...:))))