Ασε μας ρε συ....
Να ερθεις...
Μπας και μ φτιαξεις λιγακι τη διαθεση γιατι δεν με βλεπω καλα... :-(
Printable View
Ε ναι τώρα συγνώμη βρε Nocash, αλλά καλά σου λένε οι συναδέλφισσες από πάνω... Σου λείπει; Γι'αυτο είσαι έτσι;;
κανονικα! χαχαχαχαχ
Αντι να εχεις μια γλυκια προσμονη να θες να καταργησεις την Παρασκευη απο τα ημερολογια για να την δεις το Σαββατο,καθεσαι και στεναχωριεσαι?
κουραση, βαρεμαρα, ανια, θλιψη, απογοητευση. ολα τα κλισε του κοσμου μαζεμενα να επαναλαμβανονται ξανα και ξανα και ξανα. οι ανθρωποι μου φαινονται προβλεψιμοι, και βρισκω πως δεν εχουν να προσφερουν κατι αλλο. που να ερθει κι ο σεπτεμβριος, να δουμε πως θα αντεξουμε και αυτη τη χρονια.
Μια από τα ίδια.
Μια χαρά σε βρίσκω Leda.Μα να ξυπνάς σε φάση life of bryan,σε ζηλεύω.Συγχαρητήρια.
Τελικά την καλή μέρα την ξεκινάς μόνος σου Ανδρέα!!
Και ναι, η δική μου θα είναι τέλεια, το αποφάσισα!!
Κομπλέ ρε συ.
Εγώ από την άλλη,θα την πέσω για ύπνο σε κάποια φάση,μιας και είμαι άυπνος και ελπίζω να μην δω άκυρο όνειρο με έλληνα "τραγουδιστή"να παίζει ακορντεόν όπως χθες.
Οποτε πάω και εγώ για μια τέλεια μέρα.
Καλή επιτυχία μέσα στην μέρα σου.
Κι εγώ δεν κοιμήθηκα ακόμη οπότε στα ίδια είμαστε απ αυτό..
Κι εσύ, καλή επιτυχία στον ύπνο σου!!
Καλημερα αλανια μου απο την ομορφη νυφουλα του Θερμαικου!
Πολλη δουλεια και σημερα αλλα βημα βημα....θα τα καταφερουμε!
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολα τα μελη του φορουμ που προσπαθουν!!!
http://keaneato.files.wordpress.com/...lden-puppy.jpg
τουλαχιστον εσυ εχεις και τα βιντεοπαιχνιδια κι αποφευγεις το αλκοολ ή ακομα χειροτερα τα ναρκωτικα. αν διαθετεις PS3 ή 360 περνας ευχαριστα τις ωρες σου και ξεχνιεσαι.
το τελευταιο βιντεοπαιχνιδι που επαιξα εγω ηταν ενα turn-based RPG της Marvel, το Avengers Alliance στο facebook. κι αυτο ηταν μια μαλακια και μιση γιατι ζητουσε items ακομα και για να συμμετεχεις στις μαχες, οποτε το βαρεθηκα και το παρατησα.
τωρα παλι μονο με ταινιες και μουσικη τη βγαζω. αλλα κι εκει ειναι λες κι εχω δει κι ακουσει σχεδον τα παντα.
Αισθάνομαι μια χάντρα σε ένα κομπολόι μιας ντερμπεντέρισας.
Χμμμ..
Αισθανομαι πολυυυυυ χαλια...
Και ναι επιστρεψαμε στις παλιες καλες εποχες..... :-(
θελω να τα σπασω ολα
Μονη αισθανομαι. Σε ενα σπιτι που με πνιγει, χωρις ομως να εχω διαθεση για τιποτα.
mercy λολ!!!
how και αλκμήνη! είμαι κ εγώ εδώ στο γκρουπ των "δε θέλω, δε με γεμίζει τπτ".
Μη με ξεχνάτεεεεεεε
Βασικα νομιζω οτι επαψα να αισθανομαι.... Τουλαχιστον για αυτο το διαστημα.... Ετσι νομιζω... Ξαναγυρισε το αδειο σκηνικο