Έχεις ακούσει και άλλες ομιλίες του; επαναλαμβανεται από ένα σημείο και μετά. Με προβλημάτισε και το γεγονός πώλησης βιβλίων. Αν θελησεις στείλε μου σε πμ αν εχεις κάτι να διαβάσω ή να ακούσω. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Printable View
επεισης οσες αναφορες βλεπω για το τι χανω λοιπαμαι αλλα δε με αγγιζουν καθολου.
Πώς γνωρίζεις ότι είναι παραμύθι και δεν είναι παραμύθι το ότι είναι παραμύθι [emoji39]
Όχι δεν αντιτίθεται. (Μεγάλο θέμα, αλλά δεν υπάρχει αντίθεση)
Μα η Θρησκεία μας είναι για Τον Χριστό :) αν διδάσκουν αλλά πράγματα, κακώς .
Ε και το δικό μου παιδί (λέμε τώρα) δε θέλω να μάθει ιστορία που την γράφουν όπως ναναι και ψέματα, ούτε μαθηματικά και φυσική που έχει θεωρίες που έχουν καταργηθεί. Ούτε έκθεση και γραφή , θέλω να γράφει μόνο αγγλικά και μόνο με υπολογιστή-πληκτρολογιο [emoji39]
Να προσθέσω, ούτε γεωγραφία Ελλάδας αλλά μόνον Αμερικής, ούτε βιολογία γιατί πιστεύω στις ενέργειες , ούτε γυμναστική .. μόνο τέννις, ουτε πληροφορική γιατί χαζεύει τα παιδιά (ειδικότητα μου, κάτι ξέρω χαχα) τρολωλω λιγο :)
Και θαρθουν επίσημες αργίες σαν τα Χριστούγεννα και θα ρωτάει το παιδί, τι είναι τα Χριστούγεννα? [emoji848]
Όταν μαζευτείτε πολλοί όπως εσύ που θα θες αυτά για το παιδί σου και για τα παιδιά όλου του κόσμου τότε με το καλό να τα διεκδικήσετε. Προς το παρόν επειδή είμαστε πολλοί σαν και μένα που απλά δεν θέλουμε το κατηχητικό στο σχολείο και την πλύση εγκεφάλου απτο παπαδαριό, αρκούμαστε στις απαλλαγές από το μάθημα κι έχουμε κάθε δικαίωμα να διεκδικούμαι την κατάργηση/αλλαγή του.
Αν είχες οποιαδήποτε σχέση με δημόσιο σχολείο θα μπορούσες να μας δώσεις ίσως κάποια στοιχεία για το πόσοι μαθητές παιρνουν απαλλαγή απτα μαθηματικά ή την φυσική και πόσοι απτα θρησκευτικά.
Παρεπιπτόντως, μεγάλη κοτσανα αυτό που είπες για ττις θεωρίες που έχουν καταργηθεί στα μαθηματικά.
Δεν μπορούν να πάρουν απαλλαγή από αυτά :)
Όσο για το "κοτσάνα" αφήνω να το κρίνουν οι γνώστες και αναγνώστες.
Υ.Γ. είχα υποτροφία στο διδακτορικό μου στις θετικές επιστήμες. Οι θεωρίες αλλάζουν και κάποια από αυτά που διδάσκονται στο σχολείο δεν ισχύουν αλλά τα αφήνουμε για λόγους ευκολίας κτλ. (Βαριέμαι να εξηγώ)
Γεωργιε επί τσίπρα άλλαξε η επιλογή μαθημάτων. Τώρα δε ξέρω τι θα γίνει πάλι.
εχω υπερβει τα ορια μου προ πολου η θα με αφησουν ησυχο η θα γινουμε μαλια κουβαρια ειναι πολυ απλο δε προκειται να αλαξω μυαλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ οτι και να σκεφτουν εγω θα συνεχισω το χαβα μου και αυτοι το δικο τους αν θελουν να χρησιμοποιουν οτι μ αρεσει για να κανουν γκριζα διαφημιση να βρουν αλλα θεματα για να προβαλουν
ξερω γιατι τους πιανει η προκοπη τους πιανει γιατι πιστευουν οτι οτι δειχνουν αυτο με ενοχλει
Είμαι φλώρος με τις γυναίκες τελικά. Μπορεί να πουλάω τσαμπουκά στα μαγαζιά που μπαίνω και να κάνω το μάγκα, αλλά όταν είναι να κάνω φλερτ με μια γυναίκα γίνομαι κότα λυράτη. Γιαλατζί μάγκας δηλαδή.
Τι και αν την κέρασα, κάποιος πιο γνήσιος μάγκας από μένα μου την έφαγε. Δε θέλω να το παραδεχτώ, αλλά ώρες ώρες πιστεύω ότι κάνω μαγκιές μόνο εκεί που με παίρνει....γιατί αλλού, απλά "κοκοκοκο".