Αχάαα!!! Ενδιαφέρον!! Πολύ, θα έλεγα... :lol::lol:
Printable View
Αχάαα!!! Ενδιαφέρον!! Πολύ, θα έλεγα... :lol::lol:
Επειδή μου αρέσουν οι ψηλοί βολεύομαι με το 1,85, τους κοιλιακούς και αυτό που υπονοεί η ʼβα!:lol:
Αυτό υποννοεί η ʼβα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έλενα σου έστειλα αίτημα φιλίας, δεν θα δεις εμένα, θα δεις μία ξανθιά με το όνομα Ronitta.
έβλεπα τη κοπέλα κ έλεγα αφου την έχουνε τα κορίτσια απο το φόρουμ αρά κάποια απο εκεί θα είναι, μωρέ ποια είναι, ποια είναι!!
Σήμερα το βράδυ έχω πολύ δουλειά! Όλο φωτογραφίες θα βλέπω!
Το κοκκινο σωβρακοβρακακι με πεθανε.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Εδώ είναι με τον επί 13 χρόνια πρώην φίλο της αδερφής μου. Είναι αριστερά με το ριγέ μαγιώ.
αυτη την έχασα!
Καλέ ποτε την έβαλες κ πότε την έβγαλες?
Αυτό το βρακάκι, αν το έβλεπα από κοντά, θα με χαλούσε απίστευτα.. Τόσο, που δεν θα με ενδιέφερε καν να δω το περιεχόμενό του.. Θα έστελνα το λαλάγγι σπίτι του..
Τι να σου κάνω μαρή; Αργείς!
Πρεπει να ανανεωσω τις φωτο μου στο φβ.ολο λεω να ανεβασω καποιες ομως με πιανει βαρεμαρα.αυριο θα δω τις φωτο ολων σας τσουπρες μονο της ιωαννας προλαβα.
Κορίτσια, θέλετε να πιάσουμε λίγο ρομαντική διάθεση; Με έπιασαν τα ρομαντικά μου και ακούω τραγουδάκια τέτοια..
Αν σας ξενερώνω, απλά αγνοήστε με...
Καλε ένα μπάνιο πήγα να κάνω και έχασα ΤΟ λαλάγγι!!;;;; Αμάν αμάν!!!
Κάνω αίτημα τώρα και ζητάω να αναρτηθεί και πάλι για να το δω και εγώ!!!!
Να δω πρώτα το λαλάγγι ʼβα μου και μετά το γυρνάμε στο ρομαντικό! :lol:
Γλαυκη μου όμορφη στείλε την πεθερά και μη στεναχωριέσαι θα κάνει παρέα κ στη δικιά μου !!!!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγω εγώ από το σπίτι !!!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Λιλακι εχει κ αλλου πορτοκαλιες που κανουν κ καλυτερα πορτοκαλια!Αστον αυτον!Τον δοκιμασαμε κ δεν μας εκανε!
Αγγελουδακι μου εχω φεις μπουκ αλλα μην κοροιδεψετε!Δεν ξερω να μπω!Θα πω στο Νικο να μου το ενεργοποιησει για να σε δω κ να σου πω για το μαλλι!Παντως οπως κ να το κανεις μια κουκλα θα εισαι!
Γιωτακι κ Μακ,συνονοματες,Παρτε τα πανω σας γιατι θα σας στειλω την πεθερα μου!
Σοκολατιτσα μοσχομυρισμενη!Για που μου ετοιμαζεσαι?
Βρε μουρλέγκω ορίστε!