Από τότε έχουμε γράψει πάνω από 250 σελίδες!!! :wow::wow::wow::wow:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli τη συγκεκριμένη σελίδα τη θυμάμαι γιατί χάραξε ιστορία! :lol: :lol:
Πω πω πω εμ έτσι εξηγείται πως έγινα θαμώνας τόοοοοσο γρήγορα :lol:
Printable View
Μα καλά ολόκληρη Λαιμού δεν πλήρωσε τα νύχια της φίλης της?
Όντως πολύ προκλητική εκπομπή!!!!!!!!!!!!
Πρόλαβα να δω λίγο όταν το είπες. Μ@λ@κία φαίνεται και δε νομίζω να το δει και κανένας! Αντί να κάνουνε καμιά σειρά να δουλέψουν και οι ηθοποιοί κάνουν ηλιθιότητες.
Τσουπρίτσες μου σας αφήνω και εγώ...έχω και κάτι λιγούρες για γλυκό σήμερα άλλο πράμα! Ευτυχώς δεν έχω κάτι σε γλυκό στο σπίτι και θα την σκαπουλάρω άνετα! Από χθες δεν ξέρω τι έχω πάθει πεινάω σαν τον λύκο με το ζόρι κρατάω χαρακτήρα. Καληνύχτα αγαπημένες μου και όνειρα γλυκά σε όλες!
Αυριο θα ψαξω φωτο και θα σας εκθεσω και αλλον πρωην μου.θα τους βγαλω ολους βουκινο.εγω κοιταω το agora στο μεγκα.παπαρια φαινεται.
Μακάρι να μην την δει κανείς αυτή την εκπομπή να πατώσει από το πρώτο επεισόδιο! Εϊναι προσβολή στην νοημοσύνη μας και στα προβλήματα μας!
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@υνί χτενίζεται! :grind:
ʼντε να μην πω και χειρότερα, συγχύστηκα βραδιάτικα!
Σας φιλώ και πάλι κοριτσάκια μου καλή συνέχεια για όσες παραμείνουν.
Δεν έχει σημασία πόσες σελίδες γράφτηκαν αλλά τι έγινε τότε και τι επακολούθησε! Κι από την άλωση της Κωνσταντινούπολης έχουν περάσει 559 χρόνια αλλά τη θυμόμαστε! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Καληνύχτα Eli και κράτα γερά, θα φύγει η παλιοπείνα που θα πάει! Καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνυχτα σε οσες πανε για υπνο.
Λίλα πως είναι το μάτι σου; Σου πέρασε το τσούξιμο;
Καλε που πατε ολες?Το γεροντιο χαπακωσα κ εβαλα για υπνο,οχι εσας!
Ευτυχως ναι τζινα γιατι μονοφθαλμη θα ημουν για ντοματες.
Μόλις τελείωσα το καθάρισμα των σπανακιών!!!!!Αβάκι και Ελλάκι καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!!Τζινάκι κ Λιλάκι ωραία τα λαλάγγια σας από εμφάνιση άλλα από χαρακτήρα πάτος.Έτσι ήταν κ ο δικός μου πρώην κ πολύ χειρότερος ,τι να πει κάνεις:question:
επεσα στα καληνυχτισματα! δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες ακομα αλλα μπηκα να σας πω πως γνωρισα τη Καιτη :) μολις γυρισα απο το καφεδακι μας που εγινε κρασακι τελικα κ ειμαι πολυ χαρουμενη.ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος κ κουκλα! ευχομαι να γνωρισω κ σας καποια στιγμη.
Εδω ειμαστε ακομα αλινα.