Εγω δε ρωταω για το ματι της!Αφου βλεπει κ γραφει καλα ειναι!Το νερατζακι ρωταω αν τελειωσε που ειναι το αγαπημενο μου!:spin:
Printable View
Εγω δε ρωταω για το ματι της!Αφου βλεπει κ γραφει καλα ειναι!Το νερατζακι ρωταω αν τελειωσε που ειναι το αγαπημενο μου!:spin:
:)
παω να βγαλω τις μποτες μου τοτε γιατι τα ποδαρακια υποφερουν, το παρακανα με το περπατημα σημερα κ ερχομαι στη παρεουλα σας
Το νερατζακι ειναι στο νερο και ξεπικριζει.ετριξα 2 σακουλες νερατζι μονη μου και τωρα δεν πορω να κουνηθω.
Γιωτάκι επειδή το μοντέλο ήταν ελαττωματικό γι' αυτό κι εγώ κράτησα μόνο κάποια ανταλλακτικά κι ο υπόλοιπος πάει για ανακύκλωση πλέον!:lol:
Αλινάκι χαίρομαι που περάσατε όμορφα με την Κατερίνα την οποία έχω γνωρίσει κι εγώ από κοντά και είναι ακριβώς όπως την περιγράφεις.
Κατη εννοεις το Κατερινακι τη Στρουμφιτα μας?Γιατι αυτη ειναι κατι παραπανω απο κουκλα!Με χαρα μας να σε γνωρισουμε Αλινα!Οι περισσοτερες εδω εχουμε γνωριστει κ εχουμε κανει κ φιλιες!
Γλαυκη κ εμένα μου αρέσει το νεραντζακι άλλα το μελιτζάνακι δε σύγκρινεται
Λιλα μου εισαι 26 χρονων ειπαμε?Κ ξερεις κ κανεις κ γλυκο νερατζι?Ακουστε ανεπροκοπες του φορουμ!παιδι για σπιτι!
Εγω πεθαινω για συκαλακι.
Quote:
Originally posted by Alina
επεσα στα καληνυχτισματα! δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες ακομα αλλα μπηκα να σας πω πως γνωρισα τη Καιτη :) μολις γυρισα απο το καφεδακι μας που εγινε κρασακι τελικα κ ειμαι πολυ χαρουμενη.ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος κ κουκλα! ευχομαι να γνωρισω κ σας καποια στιγμη.
Είδες πως εκτός απο όμορφη κ τι καλό παιδί είναι?
Μη μου πεις πως φάγατε απάκι!
Το ωραιότερο που έχω φάει είναι σ΄ένα μαγαζί στα Χανιά, αχ μωρε δεν θυμάμαι το όνομα είναι προς την άκρη του λιμανιού, όχι απο εκέι που είναι η καφετέρια απο την άλλη πλευρά!
Εγώ την Κατερίνα δε την ξέρω είναι όμως μια κούκλα κ αφού είναι και αδερφή της Έλλης σίγουρα θα είναι υπέροχος άνθρωπος!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιωτάκι επειδή το μοντέλο ήταν ελαττωματικό γι' αυτό κι εγώ κράτησα μόνο κάποια ανταλλακτικά κι ο υπόλοιπος πάει για ανακύκλωση πλέον!:lol:
Γιωτακι τι μου θυμισες!Εφτιαξα ενα βαζο περσι,το εκρυψα κ το εφαγα ολο μονη μου!Φετος ειπα οχι!Εφτιαξα μονο καμμια 50αρια κιλα σταφιδα ροζακια γλυκο που τηνπουλαω κ στο μαγαζι.
Λιλακιον θελω νερατσακι απο τα χερακια σου!Που μενεις?Εχω κ εγω μια νερατζια στον κηπο.Μηπως να στα δωσω να μου τα φτιαξεις?
ναι γλαυκη το κατερινακι δε ξερω πωε την λετε κ εχεις δικιο το κουκλα ειναι λιγο!!!! καρακουκλαρα ισως να ταιριαζε καλυτερα.κ η αληθεια ειναι οτι οι φωτο την αδικουν! απο κοντα ειναι ακομα καλυτερη :) χαιρομαι που γνωριζεστε κ εχεται κανει ενα αληθινο παρεακι. :) η αληθεια ειναι οτι πηρα πολυ κουραγιο που την ειδα κ μιλησαμε κ ειμαι πιο αισιοδοξη για το μελλον
Μαμα-Γλαυκη μη μας μαλώνεις!!!!!Θα μάθουμε κ εμείς!!!!!!!!!!