Πρεπει να αγορασω βρακια ειναι οριστικο.στα γονατα μου πεφτουν.δυσκολη καιροι να χανεις βαρος.
Printable View
Πρεπει να αγορασω βρακια ειναι οριστικο.στα γονατα μου πεφτουν.δυσκολη καιροι να χανεις βαρος.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ.σε ενα χωριο εξω απο τον πυργο γλαυκη.ελα βολτα να σου δωσω ενα βαζο.
break εσυ μαλλον θα λες μεσα στη παλαι πολη στα ταβερνακια ε? δε πηγαμε για φαγακι για καφε πηγαμε στο παλλας.το βραδυ γινεται σε στυλ μπαρ κ με το που κατσαμε στο μπαρ γιατι τραπεζι δε βρηκαμε μας ηρθε ορεξη για κρασακι.2 μερες στη σειρα θα γινω μπεκρου! χιχιχ χτες στη τριτη γουλια δεν εβλεπα μπροστα μου
Γλαυκη εγώ ως εντελώς τούβλο δε θα μάθω πότε να το φτιάχνω άλλα θα το τρώω σίγουρα όταν το βρίσκω !!!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Γιωτακι τι μου θυμισες!Εφτιαξα ενα βαζο περσι,το εκρυψα κ το εφαγα ολο μονη μου!Φετος ειπα οχι!Εφτιαξα μονο καμμια 50αρια κιλα σταφιδα ροζακια γλυκο που τηνπουλαω κ στο μαγαζι.
Λιλακιον θελω νερατσακι απο τα χερακια σου!Που μενεις?Εχω κ εγω μια νερατζια στον κηπο.Μηπως να στα δωσω να μου τα φτιαξεις?
μμ λετε για γλυκα τετοια ωρα κ θα με πιασει κριση να ορμηξω αλλα κρατιεμαι. εχω 4 κιλα πορτοκαλι πο εφτιαξα πριν λιγους μηνες μηπως να στο δωσω να το πουλησεις κ αυτο γλαυκη να μη το βλεπω χιχιιχ
Εγω εκανα μαρμελαδα πορτοκαλι με κανελα και αστεροειδη γλυκανισο και μου επιτρεπω μεχρι 2 κουταλακια του γλυκου την εβδομαδα αν και εχω βδομαδες να φαω.
ελενη μια μιαμ δε θα το πιστεψετε αλλα γλυφομαι! θελω απο τη μαρμελαδα σου
Για φερτο να το δοκιμασω κ αν γλυτωσει...Πορτοκαλι δεν εχω φαει ποτε.
Γλαυκη το πορτοκάλι είναι μπελαλίδικο γλυκό. εμένα μου σπάει τα νεύρα γιατί στο βρασιμο θέλει πέρασμα σε κλωστή για να μη χάσει το σχήμα!!!!!Εγώ φέτος έκανα βερύκοκο κ έγινε τέλειο 7 κιλά γλυκό το ξέκαναν πατέρας κ γιος
ειναι πολυ ωραιο το προτοκαλακι εχει υπεροχο αρωμα! κ μαρμελαδα μου αρεσει ακομα περισσοτερο! ομως ειπα να μη παει χαμενο τοσο περπατημα κ θα τη βγαλω με λιγη καβουροψιχα
Βρε Λιλα ουτε εγω τοσα χρονια νοικοκυρα δεν τα εχω κανει αυτα!
Ακουτε ανοικοκυρευτες!Η μια που χαλασε το ζελε κ η αλλη με το κεικ!
γιοτακι εγω το εκανα ροδελες μετα το βρασιμο κ ηταν πολυ ευκολο. ετσι οπως λες δεν εχω δει.ειναι με τη σαρκα η χωρις?
Γιωτακι εσυ που μενεις?Να κανονιζω διακοπες κ επισκεψεις.....
Λιλα εμενα η μαμα μου ειναι απο ενα χωριο κοντα στη Ζαχαρω,πανω απο τη Φιγαλεια το Λεπρεο.
Και το νερατζι γιωτα στην κλωστη το περασα.γλαυκη ειχα μια γιαγια που πιστευε οτι αν δεν ξερεις να αξιοποιεις οτι σου προσφερει η γη σου δεν ξερεις τιποτα.οποτε τα εμαθα ολα.και ελιες φτιαχνω και τουρσια και οτι μας δινουν τα δεντρα μας η φυτευουμε ξερω να το κανω κατι.
Alina στο γλυκό πορτοκάλι δε βάζουμε τη σάρκα, μόνο τη φλούδα κ παίρνει στο τέλος το σχήμα από το βούτυρο ή τη σοκολάτα όταν τα ξυνουμε,αν μπορείς να φανταστείς τι εννοω