Αν ειναι επικοινωνιακα να το κανεις!!Τα δικα μου τσιμπανε και φευγουν!Καμια τσιπα.....
Printable View
Αν παρεις πολλες ασπιρινες,κινδυνευεις σοβαρα?
Καμια, αλλο ρωτησα.
Εξαρτάται από το πόσες έχεις πάρει, Alucard.
[QUOTE=Αλκμήνη;449668]Για μόνιμη κατάσταση εννοώ φυσικά. Είναι φρικτό να μην έχεις κανέναν, πραγματικά...
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μάθει κανείς να ζει με αυτήν? Για να ξέρω...[/QU
Αλκμηνη , αλλο μοναξια , αλλο μοναχικοτητα . Η μοναξια εχει κατι το αρνητικο , η μοναχικοτητα , οχι . Οπως κ η πληξη , καπου πρεπει να μαθουμε να ζουμε κ μαυτην . Οχι συνεχεια , αλλα μην φρικαρουμε με το παραμικρο .
σκεφτομαι να ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι για να αρεσουμε στο κοσμο και να κανουμε τη μπιζνα μας μαν. βλεπεις και κατι ραπαδες εγκληματιες, βιαστες, εμπορους ναρκωτικων, οτι χειροτερο, να βγαινουν με εναν κρεμασμενο σταυρο ΝΑ με το συμπαθειο. ο θεος συγχωρει τους παντες μαν, γι'αυτο μπορουμε να κανουμε τα παντα, αρκει να πιστευουμε για να συγχωρεθουμε. και μετα θα εχουμε σιγουρη θεση στο πολυτελεστατο κλαμπ του παραδεισου.
Μια ιδεα ειναι ολα,απλα ειναι κατι βραδυα που σκεφτεσαι διαφορα,αν και δεν εχω σκοπο να κανω κατι τετοιο αν δεν εξαντλησω και καποιες αλλες επιλογες. Αλλα καθημερινοι καβγαδες στο σπιτι, με εχουν κουρασει.
Δεν ξέρω τη διαφορά... Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω που να σε σκεφτεί, να θέλει να σε πάρει ένα τηλέφωνο να δει τι κάνεις, αν ζεις ή αν πέθανες. Και να έχεις έναν/μια μόνο που θα σε σκεφτεί όταν δεν θα έχει άλλες επιλογές για παρέα. Ε είναι λίγο κάπως αυτό... Δεν ξέρω, το σκέφτομαι.