καληνυχτα κ απο μενα φιλακια σας :kiss:
Printable View
καληνυχτα κ απο μενα φιλακια σας :kiss:
Δηλ είναι στραπατσάδα με τσιγαρίδες!Λιλάκι τσιγαρίδες κάνουμε κ στην πατρίδα μου!!!!!
Τζινάκι δεν πάμε κ εμείς σιγά σιγά για ύπνο?
καλέεεεεεεεεεεεεεε πήγα για ένα φαγάκι του θεού (εγώ βασικά δεν έφαγα κόκα-κόλα ήπια :D ) και γεμίσατε τόσες σελίδες,φτού σας :P Πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι πτώμα και θα σας διαβάσω αύριο φιλιά
Αλίνα είναι πολύ εύκολα να γίνουν τα λαλάγγια. Τα υλικά είναι:
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι ξηρή μαγιά ή νωπή μαγιά μισό κυβάκι και κάτι
1 1/2 κουταλάκι αλάτι
1 ποτήρι παρά κάτι ελαιόλαδο
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Βάζεις το αλεύρι στη λεκάνη και ρίχνεις σιγά σιγά το ελαιόλαδο τρίβοντας ταυτόχρονα το αλεύρι με τα χέρια σου κι έτσι προσπαθείς να λαδώσεις ας πούμε όλο το αλεύρι με το ελαιόλαδο. Μετά ρίχνεις τη μαγιά ξερή ή νωπή που έχεις ανακατέψει σε λίγο χλυαρό νερό και το αλάτι. Προσθέτεις όσο νερό χρειάζεται για να γίνει μία ζύμη σχετικά μαλακή. Σκεπάζεις τη ζύμη και την αφήνεις να φουσκώσει τουλάχιστον για μία ώρα. Μετά πλάθεις τα λαλάγγια σε ότι σχήμα θέλεις, συνήθως κάνεις μακριές λωρίδες που τις τυλίγεις ξανά και ξανά όπως φαίνονται στις φωτογραφίες. Τα τηγανίζεις σε ελαιόλαδο. Κάποιοι βάζουν και λίγο γαρύφαλλο, κανέλα, ξύσμα κ χυμό πορτοκαλιού και λίγη ζάχαρη και τα κάνουν πιο γλυκά, αλλά εμένα μου αρέσουν τα αλμυρά.
Η Ναταλία μετά από περίπου τέσσερα χρόνια στο φόρουμ έφτασε στα εννιά χιλιάδες posts!!!!!Ευχομαι να τα κάνεις εκατό χιλιάδες και να είσαι δίπλα μας γιατί είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος και σε χρειαζόμαστε!!!!!!!!!!
Γιωτάκι μου πάμε κι εμείς. Καλό βράδυ σε όλες τις τσούπρες και καλό ξημέρωμα να έχουμε. Φιλάκια.
Καληνύχτα κούκλες μου!!!!! Ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια που μου δώσατε σήμερα κ με βοήθησε πολύ. Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!!!!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!
Καληνύχτα!
Καλημέρα!! Χρόνια πολλά σε ολες τις γυναίκες!!!
Καλημέρα σας!
Τις καλύτερες ευχές μου στην εορτάζουσα Αλίνα! Να τα εκατοστήσεις!
Η Αβοβδομάδα απενοχοποίησης με έχει κάψει διατροφικά (αχ, τι ωραία να μεταφέρω τις ευθύνες μου αλλού!), Γλαύκη ελπίζω από Δευτέρα να δώσεις γραμμή που να με φέρει στον ίσιο δρόμο, χιχιχι
Η μέρα μου ξεκινάει σε λίγο, ψώνια για τη μαμά, δουλειά, ύπνος το μεσημέρι οπωσδήποτε, ξανά δουλειά και ελπίζω πιο πολλά κέφια!
Καλημέρα Alina και χρόνια πολλά γριουλα να γίνεις με άσπρα μαλλιά!!!!!!!!!! Πολύχρονη και σου ευχομαι ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!!!!!
Καλημέρα σε όλες τις κούκλες !!!!! Χρόνια πολλά για τη σημερινή μέρα !!!!! Γιώτακι μου μη στεναχωριέσαι για τις παρασπονδίες σίγουρα δεν είναι μεγάλες ,με ένα τόσο δα στομαχακι !!!!! Καλή δύναμη στην ημέρα σου και ευχομαι να ξαναβρουμε το κέφι μας σύντομα !!!!!
καλημερα!!!!!!!!!με καταστρεψατε χτες.2 πηγε η ωρα για να κοιμηθω.και το πρωι ξυπνησα στις 8 να παω το dog για να κανει το εμβολιο για το καλαζαρ.ο κτηνιατρος ειναι ενας κουκλος by the way.
Καλημέρα Αβουλινόκοσμε!!!
Αλινάκι μας να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη και υγιής! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα σου τα όνειρα να γίνουν αληθινά, η ζωή να σου χαμογελάει πάντα και να έχεις πάντα αγάπη μέσα στην καρδιά σου και γύρω σου!