Originally posted by justme
Quote:
Originally posted by interappted
Quote:
Originally posted by interappted
Σοφια ισως να σταθηκες τυχερη δεν αντιλεγω αλλα πιστεψε με κανεις ο οποιος εχει δεχτει ψυχοθεραπεια κ φτανει στο σημειο να την απορριπτει(για τον εαυτο του οχι γενικα)δεν αλλαζει αναιτια γνωμη
κ θα σου πω κατι που ειδα κ διαπιστωσα
ατομα κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα που απορριπτουν την ψυχοθεραπεια ειναι κυριως αυτα που παιρνουν φαρμακοθεραπεια
αυτο απο μονο του λεει κατι
τι?να σου πω κατα τη γνωμη μου
για τα πλεον διαδεμονα πχ αντικαταθλπτικα οκ?σου λενε η θεραπεια θα ειναι για 6 μηνες
για καποιους οι 6 μηνες παραμενουν 6(εξαιρεσεις)για καποιους γινονται 18 24 κτλ
κ για καποιους οπως εμενα πχ δινονται κ αλλα φαρμακα παλι κ καλα για λιγο αλλα που το λιγο μοιαζει με το ποτε
αν διαβασεις πολυ ωρα στο forum θα δεις πολλα παιδια που δεν θελω να αναφερω να πηγαινουν στον ψυχιατρο ,να γραφουν τα φαρμακα χωρις καν να κανουν ψυχοθεραπεια
ποτε δεν καταλαβαινα το γιατι
τωρα ομως το καταλαβα
γιατι καποιοι απο μας πιστεψαμε στην ψυχοθεραπεια σαν σωτηρεια λεμβο ενα πραγμα κ τελικα
μειναμε με τις συνταγες αγκαλια να μετραμε χαπια κ ωρες
κ δεν ειναι μελο καθολου ειναι ενας τροπος πια , το μελο ειναι
Τι εκανε η ψυχοθεραπεια???
το εκανα quote απλα κ μονο γιατι το θεωρω σηματικο κομματι το οποιο θαφτηκε
εξακολουθω να ρωταω τι στο καλο εκανε η ψυχοθεραπεια???
Mία παρατήρηση πριν την δική μου απάντηση.
Το αν οι 6 μηνες γίναν 12 ή 18 ή 24 δεν το αποφάσισε ο γιατρός. Αυτός το πρότεινε. Εσύ έκρινες ότι το χρειαζόσουν και το αποφάσισες για το δικό σου καλό.
Η απάντηση τώρα.
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, η ψυχοθεραπεία και η φαρμακοθεραπεία που είχες έως τώρα σε κράτησαν ζωντανή. (τι από τα τρία είχε περισσότερο δύναμη από το άλλο ειλικρινά δε μπορώ να σου το πώ.)
Τώρα μπορεί να μην χρειάζεσαι την ψυχοθεραπεία. Ή μπορεί να την χρειάζεσαι κάπως διαφορετική. Μπορεί πλέον να μην χρειάζεται να είναι η λέμβος για σένα. Μπορεί να είναι απλώς τα κουπιά (ή ούτε καν και αυτά αλλά το μαξιλαράκι για να καθεσαι λίγο πιο μαλακά στη βάρκα)
Εdit: Διαβάζοντας αυτά που έγραψα μου φαίνονται κάπως...... (ας χρησιμοποιείσω την δική σου λέξη) μελό.... Αλλά αφού τα έγραψα τα αφήνω....