ειμαι αρκετα καλα αυτη τη στιγμη.
ειχα και συνεδρια σημερα.
και μετα περπατημα και εξοδος με χαβαλε
καλα ηταν
ξυπνησα λιγο :)
τι εχεις?
Printable View
ειμαι αρκετα καλα αυτη τη στιγμη.
ειχα και συνεδρια σημερα.
και μετα περπατημα και εξοδος με χαβαλε
καλα ηταν
ξυπνησα λιγο :)
τι εχεις?
πως σε καταλαβαινω! και γω μετα απο συννεδρια πετουσα μιλαμε, εστηβα την πετρα, τωρα η πετρα στηβει εμενα! χαχαχαχα
χαιρομε που εισαι καλα και ευχομαι να εισαι πιο συχνα ετσι!
τι εχω.... ξεφιτρωνουν προσωπα απο το παρελθον και μου φερνουν τα πανω κατω τα μεσα εξω τα πισω εμπροσθεν και λοιπα μπερδεψουρικα :puzzled:
ωχ και γω σε τετοια φαση ειμαι, αλλα εγω τα εχω αφησει τα ινια. με παει το πραγμα οπου ναναι και συμβιβαζομαι με ψιχουλα.
μην κανεις το ιδιο λαθος.
κατι που ηταν κορυφη πριν απο πολλα χρονια, τωρα μπορει να μην ειναι ουτε οι προποδες....
μενει μονο η ΙΔΕΑ
καταλαβα με ενιωσες αμεσως ε? μενει η ιδεα ομως? και αν ειναι κατι αλλο? παιζει πολυ το μυαλο μου τελευταια και με φοβαμαι.... :mad:
ειναι μια ιδεα μεγαλη που την εχουμε φτιαξει εμεις οπως βολευει
αλλα αυτη η ιδεα σπανια εως ποτε αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα.
και αμα δεν πατησουμε στη γη, η πτωση θα ειναι επωδυνη
τα απωθημενα ειναι μια ιδεα, ενα σεναριο
Απλα σκευτομαι.γιατι τωρα; Και ταχα ειμαστε κολλητοι(;) κλικ τελικα για ολα φταινε οι αλλοι εγω αυτο ξερω :P εχω κουραστει να σκευτομαι το συγκεκριμενο θεμα . Βασικα δεν αντεχω αλλο , ειναι απιστευτα ψυχοφθορο . Και μια χαρα ημουνα τι ηθελε τωρα να κανει παλι ντου;;; Γαμωωωωωω
μπορει να ακουστει science fiction αλλα αυτο το "γιατι τωρα" δε μοιαζει τυχαιο.... νομιζω καπως το προκαλουμε και δεν ειναι συμπτωση.
η ρουτινα σκοτωνει αν δεν τη σκοτωσεις.
το προβλημα ειναι οτι αυτο που θα σκοτωσει η ρουτινα μπορει να ηταν απειρως καλυτερο απο αυτο που θα φερει μετα...
γιαυτο το νου σου για αυτα που οταν γινουν δεν ξεγινονται
φιλοι φιλοι καρδιοφιλοι :rolleyes:
Αυτο το γιατι τωρα ... Θα συμφωνησω απολητα! Δεν ειναι τυχαιο το μπιπ, μωρε εμεις προσεχουμε (για να εχουμε) αλλα ..... Ενα μυαλο τοχουμε (ασε που ρεταρει κιολλας) :lol: πολλες φορες ευχομαι να μπορουσα να αραδιασω καπου αυτα που εχω στην καρδια και στο μυαλο μου. Εχω φουλαρει .
αραδιασετα σε ενα τετραδιο σα να μιλας στον εαυτο σου. μπορει να βοηθησει
εμενα με βοηθαει αυτο π λεει η κλικ. εκτος αν θεω 2η γνωμη. αλλα τελευταα γραφω κγω
Το κανω καθε μερα σχεδον, αλλα μπα! Μαλλον χρειαζομαι και καμια μπουφλα απο το ατομο που τα λεω για να ξελαμπικαρω και λιγο . Σκευτκα να παω στον ψυχολογο που πηγα μια φορα,και σταματησα γιατι παραηταν ομορφος για να συγκεντροθω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:duh: εμενα η μαμα μου μου βρηκε 2 νεους ωραιους γιατρους να παω μιας κ ηθελα.
Ψυχολογο λες; Βουρ σισι ! :lol:
οχι ο ενας ειναι οδοντιατρος (θα παω για καθαρισμο) κ ο άλλος γυναικολοογος θα παω για παπ:bigsmile:
με τις υγειες μου...την αλλη βδομ λογικα..