Θα φύγει βρε κοριτσάκι μου, μη μου αγχώνεσαι, θέμα χρόνου είναιQuote:
Originally posted by polinaki1983
Ειτε το πω είτε όχι αποτέλεσμα το ίδιο....... Αυτό το 6 μου την σπάει όσο δεν φαντάζεσε...
Printable View
Θα φύγει βρε κοριτσάκι μου, μη μου αγχώνεσαι, θέμα χρόνου είναιQuote:
Originally posted by polinaki1983
Ειτε το πω είτε όχι αποτέλεσμα το ίδιο....... Αυτό το 6 μου την σπάει όσο δεν φαντάζεσε...
polinaki εμένα ο χειρούργος μου είπε πως την μια μέρα μπορεί να δείχνει ένα νούμερο η ζυγαριά και την επόμενη ακόμα και ένα κιλό παραπάνω και να μην αγχώνομαι,είναι φυσιολογικό αυτό (εγώ βέβαια για να μην αγχώνομαι γενικά με το ζύγισμα δεν έχω αγοράσει καν ακόμα ζυγαριά :D )
Ασε και σήμερα όλα μου συμβαίνουν....... Αυτή την στιγμή το στομάχι μου έχει φουσκώσει σαν να είμαι 7 μηνών εγκυος, και πονάω πολύ...... :(
πωλινακι περαστικα σου! δεν ειναι καλυτερα να επικοινωνισεις με το γιατρο σου? μηπως εφαγες κατι μη δοκιμασμενο και σε πειραξε?
σιγουρα παντως το + στη ζυγαρια ειναι απο το πριξιμο και οχι βαρος
ο πόνος δεν είναι καλό σημάδι,καλύτερα μίλησε με το νοσοκομείο
Λορα μου ο γιατρός είναι εξωτερικό. 20 του μήνα θα γυρίσει...... Οχι δεν έφαγα τίποτα που δεν έχω ξαναφάει...... ουφ.....
Παίρνω αλλά δεν απαντάει κανείς..... Ο γιατρός μου είναι εξωτερικό και ο βοηθός του δεν είναι μέσα στο γραφείο του.... Δεν θέλω να μιλήσω με άσχετους χειρούργους, που δεν τους ξέρω και δεν ξέρω τί γνωρίζουν και τί όχι περί του θέματος.... η διατροφολόγος δεν απαντάει...... Σήμερα είναι η μέρα που βλέπουν για την παχυσαρκία και μάλλον είναι σε κάπια ενημέρωση ο βοηθός με την διατροφολόγο γιατί ούτε το κινητό της απαντάει....Quote:
Originally posted by aggeloydaki
ο πόνος δεν είναι καλό σημάδι,καλύτερα μίλησε με το νοσοκομείο
σου πέρασε καθόλου το φούσκωμα κ ο πόνος?μπόρεσες να βρεις κάποιον γιατρό???
Οχι κανέναν δεν βρήκα δυστυχώς..... Το φούσκωμα παραμένει, ο πόνος είχε περάσει, και ήπια τώρα 1 γουλιά νερό και άρχισε πάλι....... Ασε που νιώθω ότι το νερό ανεβαίνει πίσω ξανά.... ουφ.... Θέλω να πάω σπίτι μου.....
Με τις επεμβάσεις που κάναμε, και τη δική μου και τη δική σου, το νερό δεν μας βοηθάει να "πάει το φαί παρακάτω" όπως συνηθίζαμε αλλά μας μπουκώνει και μας κάνει χειρότερα! Μάλλον κάποια μπουκιά έφαγες πιο σκληρή και αμάσητη από συνήθως, και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να περάσει το φούσκωμα. Μην ξαναπιείς νερό μέχρι να ξεφουσκώσεις!
Μα το θέμα είναι ότι δεν έφαγα τίποτα σήμερα Αννα μου. Απο το πρωί νιώθω έτσι φουσκωμένη, την ώρα που ξύπνησα, και δεν έφαγα τίποτα ακρινώς γιατί ένιωθα ότι θα εκραγώ!
Χθες βράδυ; Κάτι σε έχει ενοχλήσει, είναι σίγουρο! Μήπως σε επηρρέασε η ιστορία της κοπέλας με την επιπλοκή;
Χθες βράδυ έφαγα τελευταία φορά μισό μπιφτέκι στις 7. Και το ίδιο μπιφτέκι το είχα φάει και το μεσημέρι χτες. Δεν ξέρω, τί να πω.
Πωλινάκι, υπομονή και περαστικά. Και μην αγχώνεσαι. Μπορεί να φταίει και το άγχος σου με το 6
Αυτο το καταραμενο το 6!!!!! Θα το διώξω μια για πάντα κουκούτσι μου! Θενκς για τα περαστικά