Δεν εγραψα καλα, εβαλε θεματα διαφορετικα απο αυτα που βαζει παντα και δεν τα ειχα δει καν.. Ημουν μες την τσατιλα χθες, γτ εκανα ολοκληρο ταξιδι, οντας σιγουρη οτι παω να σικσω και επεσα απτα συννεφα.. απογοητευση.. εκλαψα, εκλαψα στερεψα, οχι μονο για το μαθημα, ηταν η αφορμη βασικα! σημερα ξυπνησα πολυ καλα, διαβαζω αλλο μαθημα, η ζωη συνεχιζεται.. παλευω με την ψυχολογια μου γενικα, προσπαθω να βρισκω πραγματα που θα με ωθουν στο να θελω να ζω, γιατι, δεν το κρυβω.., ωρες ωρες επειδη δυσκολευομαι ακομα και στο να χαμογελασω σκεφτομαι οτι δε βρισκω τη ζωη ωραια, οτι εχω κουραστει, οτι δεν εχω τη δυναμη να ξαναγινω καλα, αλλα - ευτυχως!!!- καταλαβαινω απο μονη μου οτι ειμαι λαθος, οτι η ζωη ειναι ωραια και ειναι στο χερι μου να ξανανιωσω ομορφα :starhit: Αν και νιωθω πολυ αδυναμη, ξερω οτι εχω πολυ δυναμη μεσα μου και μονο που μπηκα στη διαδιακασια της βουλιμιας, να τρωω και μετα να τα βγαζω..Θα ξαναβρω τον εαυτο μου, ειμαι σιγουρη! --τι ηταν αυτο? μηνυμα αισιοδοξιας?? :love: μακαρι να βοηθαμε εκτος απο εμας και κοπελες που μπορει να μην γραφουν, αλλα μας διαβαζουν..