Anakin - εταξες σχεση με χαρακτηρα αμοιβαιας πιστης - ? υποθετω πως οχι.
Και αφου ξερεις πως δεν θα κρατησει ... ολα καλα.
Printable View
Anakin - εταξες σχεση με χαρακτηρα αμοιβαιας πιστης - ? υποθετω πως οχι.
Και αφου ξερεις πως δεν θα κρατησει ... ολα καλα.
Δεν ξερω παντως νιωθω μπ@σταρδος και παλιοχαρακτηρας, οταν ειχα σχεση με καποια δεν εκανα κατι τετοιο, ουτε καν κοιτουσα ακυρες, δεν μπορω ομως να νιωσω πιστος για καποιο λογο.
Anakin απο οτι καταλαβα εχει φουντωσει μια ΙΔΨ σκεψη οτι εισαι κακος επειδη δεν της αποκαλυψες ποτέ οτι πηγες σε ενα στριπτιτζαδικο. Κανεις γνωσιακη ψυχοθεραπεια ?
Ναι... δυσκολο πραγμα οι εμμονες. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω περα... απο το οτι μπορουν να ξεπεραστουν με βοηθεια. Οχι μονον φαρμακευτικη.
Ειστε και σε αλλα forum γραμμενοι η μονο σε forum ψυχολογιας?
εχεις να προτεινεις κανα καλο αλλο ?
Σκέφτομαι αν και σήμερα θα έχουμε προβλήματα στην επιστροφή
Τι μου τη χαρισες αυτή τη ταμπακιερα αφού για μένα πονηρά έχεις σκεφτεί...???ε.....???...τι.....????
ποσα θεματα με τα φυλα με τις σχεσεις με χωρισε με αγνοει θελει μονο σεξ με απατα και τετοια να διαβασουμε?
Όλα για μια ταμπακιερα .......τόσο απλά......όλα αυτά που μας συμβαίνουν...!!!!! Αυτό μουρθε.....!!!!
Η ζωή μας κύκλους κάνει. Μόνο που σε κάθε κύκλο είμαστε διαφορετικοί. Σοφότεροι, στην καλύτερη περίπτωση. Πιο εξοπλισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις. Εξ' άλλου, για να τις ξαναφέρνει η ζωή μπροστά μας, κάποιο μάθημα δεν έχουμε ακόμη μάθει...
Μπαινω και σε ενα ευρωπαικο forum που εχει πολλα, συζητησεις ανθρωπολογιας, φιλοσοφιας, θρησκειων και πολλα αλλα, γενικα κανεις συζητηση διαφορων θεματων με ατομα απο ολο τον κοσμο, το βρισκω ενδιαφερον γιατι ακους και αποψεις αλλων ατομων απο αλλες χωρες.
...οτι με εχουν πλακωσει οι ιωσεις φετος.. βουντου ή γεραματα?
Έρχεσαι σε επαφή με μικρά παιδάκια? Μένεις πολύ στο σπίτι? Επίσης όταν έχεις κακή ψυχολογία πέφτει το ανοσοποιητικό. Εγώ έχω δυο παιδάκια και από τότε που αρρωσταίνουν συχνά εκείνα κολλάω κι εγώ.Τελευταίως παίρνω πολυβιταμίνες και βιταμίνη c1000 αλλά και πάλι τα ίδια. Φέτος έχω αρρωστήσει τρεις φορές μέχρι στιγμής και έπεται και συνέχεια!!!!
http://www.theapricity.com/forum/forum.php σε αυτο δεν λεγομαι anakin.
να πω χρονια πολλα και να στειλω την αγαπη μου σε ολους τους/τις συντροφους/φισες που για ακομα μια χρονια θα περασουν αυτη την γιορτη κανοντας καταναλωση πυτογυρων αντι για λακτα και θα πινουν μπυρες βλεποντας μλκιες στην tv ή pc καθως σκεφτονται να ξυπνισουν νωρις για δουλεια. :)
Η τελευταία εβδομάδα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για μένα. Πολύ πιεστική, απογοητευτική και ψυχοφθόρα. Όμως, η ζωή μου έδειξε για άλλη μια φορά, πως όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα, είναι στο χέρι μας, απο ένα βούρκο να βγάλουμε διαμάντια και πως αξίζει να προσπαθείς για ότι πραγματικά αγαπά η ψυχή σου. Νοιώθω ευλογημένη. Καλημέρα :)
Καλημέρα Ρέα!!
Αυτά παθαίνει κανείς αμα συσχετίζεται με ακατάλληλα άτομα.
Με άτομα δηλαδή που δεν είναι του επιπέδου του. Εύκολα γίνονται παρεξηγησεις και στο τέλος δέχομαι και απειλές!
Δυστυχώς οι υποτίθεται καταλληλοι, αυτοί που όντως είναι του επιπέδου μου, μου έχουν κλείσει (σχεδόν οι πλειστοι) την πόρτα. Τους δε πρωτους τους εχω βασικά για να μου καλύπτουν κενά παρέας κατα τις εξόδους και καποιες στιγμές αισθηματος μοναξιάς. Γι αυτό οι κοινωνικές διαπροσωπικες μου σχέσεις κινούνται λάθος. Ούτε με αρκετούς από τους δευτερους βέβαια με συνδεουν πολλά ουτε είναι ή είμαι του πολύ ιδιαιτερου γουστου τους.
Ισως η λύση είναι πολύ λίγοι και καταλληλοι (αν υπάρχουν) και πολλά πράγματα για να απορροφούν το χρόνο και τις σκέψεις μου.
Ξεβρακωσα ολο το κρατοσ απο εδω και στο φμπ κ χεστηκα πραγματικα