σκεφτομαι οτι καταβαλ τεραστια προσπαθεια ναμ ην αφιερσ στη ρια ενα τραγουδι που μου ρχεταικαθε φορα που σκεφτομαι γενεθλια :bigsmile:
(εχ κ εγω προσεχς γενεθλια...)
χρονια πολλα ρια :)
Printable View
σκεφτομαι οτι καταβαλ τεραστια προσπαθεια ναμ ην αφιερσ στη ρια ενα τραγουδι που μου ρχεταικαθε φορα που σκεφτομαι γενεθλια :bigsmile:
(εχ κ εγω προσεχς γενεθλια...)
χρονια πολλα ρια :)
αυτο της Αλεξιου λες? :)
http://www.youtube.com/watch?v=tn98ApDi0bQ
Σε ευχαριστω πολυ smartaki! Χρονια Πολλά κ σε εσένα :)
οχι, ενα χειροτερο..... ακριβως επειδη μπορει να φανει καπως πολυ πεσιμιστικο αντισταθηκαωστον πειρασμο :)
κρατα τις ευχες, ξεχνα το τραγουδι :)
ευχαριστω κ σενα ...:love:
ok! κρατώ τις ευχες :love:
σκεφτομαι οτι εκοψαν και αλλα χρηματα απο τους γονεις μου! οτι θελω να κανω την κ**οεπεμβαση και να πιασω δουλεια, να τους ξαλαφρινω λιγο! σκεφτομαι οτι γιατι δεν κοβουν απο τωρα ολα τα λεφτα, σε ολους τους ελληνες, να τελιωνουμε? αφου εκει θα καταληξουμε! οτι αλλωδαποι ζηταν μερος των περιοχων της ελλαδας και οτι σε λιγο καιρο θα τους τα δινουμε και θα λεμε και ευχαριστω! οτι θελω να κανω μυνηση στο κ**οκρατος, αλλα ποιος νιαζετε? αυτοι κυβερνανε αυτοι θα πουν και παλι οτι φταιμε εμεις που δεν εχουμε λεφτα!
σκεφτομαι οτι σε λιγα χρονια αν οχι μηνες, θα γινεται πολεμος σε ολο τον κοσμο για ενα κομματι ψωμι..
βασικα σκεφτομαι και κλαιω για τους φοιτητες που σκοτωθηκαν στο πολυτεχνειο επι χουντα.. γιατι πιστευαν οτι η χωρα μας θα ειναι ενα ανεξαρτητο κρατος, μια χωρα ελευθερων πολιτων,και τωρα μας χλευαζουν σε ολο το κοσμο.. και αυτο ειναι το λιγοτερο..
ειδησεις δεν βλεπω..μου ερχετε να πεσω απο το παραθυρο.. φοβαμαι μην ζοριστουν οι γονεις μου και πεθανουν απο την πιεση των καταστασεων.. γενικα φοβαμαι..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..:sniffle:..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ....ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!1 ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ....ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ:smilegrin::smilegrin:
Αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι οτι θελω αυτη τη γαμημενη φορα να πετυχει επιτελους το σχεδιο μου κ να μην ξαναχασω τον ελεγχο, να τα βαλω επιτελους σε μια ταξη τα κωλοδιατροφικα μου γιατι αλλιως με βλεπω να φουνταρω fuck off fucking food:flaming:
ΟΤΙ αφου επιτρεπουμε σε 150 να κυβερνανε 11.000000 ειναι να τρελαινεσαι.Οτι με 1 νεκρο,42 στο νοσοκομειο,χημικα κ ληγμενα δακρυγονα στους ανθρωπους,περασε το νομοσχεδιο,θα πει οτι ειναι αποφασισμενοι κ κατευθυνομενοι κ οτι κ εμεις πρεπει να γινουμε πιο αποφασισμενοι να τους κανουμε να φυγουν με αεροπλανο στη μαυρη νυχτα.Μπραβο στη Λ.Κατσελη που δεν ψηφισε.Αυτα σκεφτομαι.
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ!Με έχει πιάσει ανασφάλεια για το μέλλον!! Αλλά αυτό με την Λ. Κατσέλη λίγο ως "εκδίκηση" μου φάνηκε που μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό βρέθηκε εκτός κυβερνητικού σχήματος....! Ίδωμεν τι μέλλει γενέσθαι......!!Quote:
Originally posted by lessing
ΟΤΙ αφου επιτρεπουμε σε 150 να κυβερνανε 11.000000 ειναι να τρελαινεσαι.Οτι με 1 νεκρο,42 στο νοσοκομειο,χημικα κ ληγμενα δακρυγονα στους ανθρωπους,περασε το νομοσχεδιο,θα πει οτι ειναι αποφασισμενοι κ κατευθυνομενοι κ οτι κ εμεις πρεπει να γινουμε πιο αποφασισμενοι να τους κανουμε να φυγουν με αεροπλανο στη μαυρη νυχτα.Μπραβο στη Λ.Κατσελη που δεν ψηφισε.Αυτα σκεφτομαι.
χιελοου! τι κανετε? εμεις τρεχουμε αλλα τελεια! :spin::spin:
Σκεφτομαι οτι θα ηταν καλυτερα να μν γινοτανε ολο αυτο σημερα......:barfy:
dark angel σου εχω στείλει u2u (πανω δεξιά)
Ξέρει κανείς αν γίνεται φραγή σε συγκεκριμένο αριθμό?
Δηλαδή να κάνω φραγή σε ένα συγκεκριμένο αριθμό κ όχι σε όλες τις εισερχόμενες..
γίνεται?
κινητο η σταθερο?
να κανω φραγή σε κινητό(απο το κινητό μου)
δηλ να μη μπορει να με παρει τηλ ή να στειλει μηνυμα, γίνεται κάτι τετοιο?
θα τα καταφέρω αυτή τη φορά ή θα έχουμε πάλι τα ίδια????:fake sniffle:
Σκέφτομαι αν αυτά που έφαγα σήμερα είναι πολλά?? Βγήκαμε έξω και δεν άντεξα και πήρα μια πίτα με καλαμάκι κοτόπουλο, ντομάτα κρεμμύδι, κέτσαπ και επειδή δεν χόρτασα έφαγα και 2 καλαμάκια χοιρινό με 3-4 πατάτες τηγανητές:sniffle: ΑΑ και μόλις γύρισα σπίτι έφαγα και ένα μπολάκι κρέμα καραμελέ sweet & balance!! Πόσες θερμίδες να έχουν αυτά? Το βράδυ ένα ποτήρι γάλα θα πιω 0% και ΤΕΡΜΑ!!
Ciciliana σου απαντησα:grin:
Οσο για αυτο που ρωτας με την φραγη, δεν ξερω τι κινητο εχεις αμα ειναι smartphone η απλο η οτιδηποτε, πανε αρχικα στις ρυθμισεις κλησεων κ δες αμα γινεται κατι απο κει αν κ δεν νομιζω, αυτο που ξερω ειναι οτι μπορεις να πας στην εταιρεια κ να ζητησεις να μπλοκαρει τον αριθμο αυτο νομιζω στο κανουνε τζαμπα η μπορει να πληρωσεις 2-3 ευρω, δεν εχει τυχει μεχρι στιγμης να χρησιμοποιησω κατι τετοιο:smug:
Interloudio καταλαβαινω πως ειναι οταν βγαινεις εξω για φαγητο κ οσο να πεις επηρεαζεσαι το ιδιο προβλημα εχω κ εγω με την παρεα μου κ για ενα διαστημα σκεφτομουν να κλειστω σπιτι κ να τους αποφευγω γιατι ετρωγα παραπανω σε ταβερνες πιτσαριες κτλ που πηγαιναμε αλλα μετα ειδα οτι δεν αξιζει λογω του φαγητου να χανεις ατομα ειναι χαζος λογος απλα ξες τι κανεις τρως προσεχτικα κ λιγο μες στο σπιτι για να μπορεις αφοβα να τρως εξω με αλλους
Έχεις δίκαιο Dark_Angel.Όντως δεν αξίζει να χαλάμε τις πάρεες μας γιατί είμαστε επιρρεπείς στο φαγητό...είδικα αυτή την εποχή που είναι δύσκολο να βρείς καλούς φίλους...!! Χτες απογοητεύτηκα που δεν μπόρεσα να κρατηθώ, αλλά όλη την υπόλοιπη ημέρα δεν έφαγα τίποτα, μόνο ένα γάλα 0% το βράδυ και σήμερα νοιώθω πολύ καλύτερα!! Αγχώθηκα γιατί με το που είδα 7 στην ζυγαριά το έριξα στο φαί.... δεν θέλω να ξανάρθει το 8 με τίποτα!!!
σκεφτομαι οτι θα παρω mp3 σημερα απο το πλαίσιο ( το περιμένω όπου να ναι) και θα ξεκινήσω περπάτημα μετα μουσικής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::boun cing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::boun cing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:
όχι ότι η απουσία του ήχου ήταν η αιτία αλλά η δικαιολογία!!!!!!!!!!χιχιχιχιι χιχιχιχιχ:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss:
Ποσο θελω να παρω το wii fit !!!
ότι πρεπει να ετοιμασω ενα αρθρο και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιι
αχ και εγω .. αλλα ολο το αφηνω για αυριο :p κλασικα χαχα
Σκεφτομαι οτι αρχισαν τα πραγματα στην καθημερινοτητα μου να μπαινουν κ παλι σε μια ταξη, επανασυνδεθηκα γενικως, ευελπιστω να γινει το ιδιο κ με το θεμα του φαγητου που θα παει θα τα καταφερω
καλημερα σε ολους!!!!!! σκεφτομαι οτι ειμαι πολυ χαρουμενη που χθες πηγα για περπατημα!!!!!!!μια ολοκληρη ωρα περπατουσα.....καλα ειναι για αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλιαααααααα� �αααα:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:
καλημερααααααααα!!!!!! βλεπω εχεις κανει πτυχωση οπως και εγω αλλα απο τα τικερακια σου δεν μπορω να καταλαβω ποσα κιλα εχεις χασει συνολικα και ποσα είσαι τώρα....μετα απο τοσο καιρό πως είσαι??????????πεινας?τρως?Quote:
Originally posted by zwhtsa
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωω:spin:
γιατι να μην ειμαι εγω η εκλεκτη της καρδια σου ..
ηταν ενα υπεροχο βραδυ.. μια απιστευτη χημεια μεταξυ μας .. οπως συμβαινει καθε βραδυ που ειμαστε μαζι ..
αλλα ... γιατι να εισια αλλου;;; :(
http://www.youtube.com/watch?v=2GFgwJiWaJE&feature=player_embedded#!
αχ ποσο θα ηθελα να ειχα φιλους .....
sad αλλα true....
Quote:
ηταν ενα υπεροχο βραδυ.. μια απιστευτη χημεια μεταξυ μας .. οπως συμβαινει καθε βραδυ που ειμαστε μαζι ..
αχ Ζωήτσα..δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω!πολύ με άγγιξε η μουσική που έβαλες..
αυτο το σ/κ σιχαθικα τον εαυτο μου,. σιχαθικα αλλο να τρωω :( :( :( δε θελω να το ξανακανω
χαλια ειμαι
Πόσο άσχημα ένιωθα χτες και πόσο ήρεμη και αποφασισμένη είμαι σήμερα........δεν το βάζω κάτω!!!!!
σκεφτομαι οτι θελω πολύ να δω την Ιθάκη, αλλα αυτό αποδεικνυει ότι έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου... σκέφτομαι οτι πρέπει να σταματησω να φροντίζω συνεχεια τους αλλους και να αρχισω να φροντιζω και τον εαυτό μου, ο οποίος πεισματικά αρνείται οποιαδηποτε βοήθεια...εμ βεβαια αφου εχει μαθει μονος του τοσα χρονια.... σκεφτομαι... οτι επιβαλλεται να φτιαξω το ανοσοποιητικο μου κ ας μην ξερω ακριβως τον τροπο με τον οποιο θα το κανω.... σκεφτομαι οτι κουτσα στραβα θα την δω την Ιθακη εστω κ απο μακρια...
και εγω το θελωωωωωω!!!! εκεινο με τη καμερα που σου λεει αν τα κανεις και σωστα. Μου'χουν πει οτι κανει καπου 600 ευρω =(Quote:
αν και το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν εχω τηλεοραση... >_>
και να μου το δωριζανε, δεν θα'χα να το χρησιμοποιησω....
Και μενα που μου το πηραν δωρο τι καταλαβα?Ουτε μια φορα δεν το χρησιμοποιησα και το χω και μου πιανει τοπο.
Merry εκτος απο τηλεοραση θελεις και την κονσολα wii. Το wii fit μονο του νομιζω ηταν 100ευρω(δεν θυμαμαι και καλα)
και εκει που λεω .. δεν πρεπει .. πρεπει να ξεγραψω απο το μυαλο μου την υπαρξη του .. ειναι αλλου .. αγαπαει αλλη ..Quote:
Originally posted by elafaki20
Quote:
αχ Ζωήτσα..δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω!πολύ με άγγιξε η μουσική που έβαλες..
ξαφνικα ξανασυναντιομαστε ... περναμε τοσο καλα , γελαμε συνεχεια, πειραζομαστε, και δεν καταλαβαινουμε πως περναει η ωρα ... και εγω παλι κολαω ... και κανω ονειρα ..
ανηκει ομως αλλου η καρδια του .. ετσι τουλαχιστον λεει...
οποτε ξανα μελαγχολω ....
ενας φαυλος κυκλος που πρεπει ομως να βρω τη δυναμη καμια στιγμη να τον κοψω ...
:(
δεν πειναω .. διψαω .. :p
η ευτυχια κρυβεται στα μικροπράγματα............:bigsmile:.. .............καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:starhit::starhit:
οτι ειναι 708 το πρωι και δεν εχω κοιμηθει ακομα...
απλα σκεφτομαι οτι σημερα ξεκινησα θεραπεια με σιδηρο και βιταμινες γιατι οι εξετασεις μου ΧΑΛΙΑ.....επισης σκεφτομαι οτι επιτελους ξεκινησα περπατημα...μια ωριτσα την ημερα!!!!!!!! σκεφτομαι οτι λατρευω τον αντρα μου......και γενικα σκεφτομαι πολλααααααααααααααααααααα αααααααα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss::kiss::kiss:
Καλημέρα!!
εγώ σκέφτομαι αν είναι σωστό να μην τρώω πρωινό..
Προσωπικά δεν νιώθω οτι μου προσφέρει κάτι εκτός απο θερμίδες.Αν το προσπερνάω μου μένουν θερμίδες για το απόγευμα που με πιάνει η μεγάλη πείνα..
Τι να κάνω???