Quote:
Originally posted by sweetOctober
ουυυυ πάει το θέμα βάπτιση, είπα του άντρα μ ότι είναι πέρα από τις δυναμεις μ καλοκαιριάτικο, (είναι εποχιακή η δουλειά μ), ζήτησα συγνώμη από τους δικούς μας που δε θα καταφέρουν να έρθουν, αλλά το ξεκαθάρισα. Πρίν το Σεπτέμβρη βάπτιση δε γίνεται. Να τελειώσω κάπως με τη δουλειά και μετά το δρομολογώ. Δε θα χαλάσω το σώμα μου με δίαιτες εξπρες ούτε την αυτοεκτίμηση μ, ας μείνω σε αυτά τα κιλά μέχρι να νιώσω έτοιμη να μειώσω μερίδες ποσότητες, χωρίς ζυγαριές, ψυχαναγκασμούς, θερμιδομετρήσεις και χάλια διάθεση. Νόμιζα ότι με βοηθούσαν, ότι είχα κάτι άλλο να ασχοληθώ, αλλά τελικά δεν είναι καθόλου έτσι, τρανή απόδειξη τα απανωτά υπερφαγικά.
Με ξέρω καλύτερα από όλους, αν δε με βοηθήσω εγώ δε μπορεί κανείς. Το θέμα "βάφτιση" με είχε στρεσάρει, έφυγε από το προσκήνιο. Οπως θα φύγουν και όλα όσα με στρεσάρουν. Σήμερα μίλησα λίγο απότομα στη μητέρα μ για αντίστοιχο λόγο. Δε μετανοιώνω. Της είπα πως για πράγματα που δεν είναι στο χέρι μ λόγω παιδιού, να μη με αγχώνει στεναχωρεί. Ας το κάνει με άλλα μέλη της οικογένειας. Εγώ έχω φτάσει τα όρια μ γενικώς και πρέπει να πάω σε μια μέση κατάσταση, διαχειρίσιμη και γιατί όχι και...προβλέψιμη! Χωρίς ακρότητες, είτε στη διατροφή είτε αλλού. Πρέπει να ισορροπήσω, για το καλό μ, και του παιδιού μ. Δεν είμαι πια μόνη, έχω ευθύνες, ακόμη και...διατροφικές! Τί θα βλέπει το παιδί σε 2 χρόνια, τη μάνα του με ένα θερμιδομετρητή στο χέρι?
Κάποιος σκότωσε τη Δήμητρα και γράφει άλλος στη θέση της!!! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η αλλαγή!!! :lol::lol::lol: