αλινακι χρονια πολλα να τα εκατοστησεις.
Printable View
αλινακι χρονια πολλα να τα εκατοστησεις.
Χρόνια πολλά σε όλες μας βρε κορίτσια!!!
Ε πως να το κάνουμε είμαστε και γυναικάρες!!!!
Εύχομαι όλα μας τα όνειρα να γίνουν αληθινά και μην ξεχνάτε η πραγματική ομορφιά μας κρύβεται μέσα στην καρδιά μας και αυτή δεν γερνάει και δεν μαραίνεται ποτέ αρκεί να την φροντίζουμε ;)
Κάτι ήξερα εγώ και την έκανα με ελαφρά από νωρίς χιχιχιχι, να ξερες πόσες φορές την έχω πατήσει...ουυυυυυ!:lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
καλημερα!!!!!!!!!με καταστρεψατε χτες.2 πηγε η ωρα για να κοιμηθω.και το πρωι ξυπνησα στις 8 να παω το dog για να κανει το εμβολιο για το καλαζαρ.ο κτηνιατρος ειναι ενας κουκλος by the way.
Που να δεις τη γραμμή που θα χαράξω εγώ στην Ελοβρομάδα! :lol: Θα σας βάζω να χορεύετε κάθε μέρα και να γραφτείτε και όλες στο πλησιέστερο γυμναστήριο! :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Η Αβοβδομάδα απενοχοποίησης με έχει κάψει διατροφικά (αχ, τι ωραία να μεταφέρω τις ευθύνες μου αλλού!), Γλαύκη ελπίζω από Δευτέρα να δώσεις γραμμή που να με φέρει στον ίσιο δρόμο, χιχιχι
Η μέρα μου ξεκινάει σε λίγο, ψώνια για τη μαμά, δουλειά, ύπνος το μεσημέρι οπωσδήποτε, ξανά δουλειά και ελπίζω πιο πολλά κέφια!
Μην σου πω ότι θα σας βάλω και συγκεκριμένη διατροφή :lol: θα την τοιχοκολλήσω χαχαχαχαχα
Πλάκα κάνω Ναταλία μου πλάκα κάνω!
Γιωτάκι μου είσαι πιο ανεβασμένη σήμερα; Όλα καλά στον Γιωτόκοσμο;
Να εχουμε ολες μας μια υπεροχη μερα..ενα τριανταφυλλο για την ημερα
http://anasa1950-yahoo-gr.pblogs.gr/...%81%CE%B11.gif
με μαυρους κυκλους σε κουκλο κτηνιατρο πηγα αισχος.
παρτε και μια φωτο του ξενιτεμενου αδερφου μου.
καλημέρα σήμερα πάλι βρέχει :( αχ,βαρέθηκα θέλω να γυρίσω στο σπιτάκι μου!
καλημερα! σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κ ανταποδιδω.
χρονια πολλα σε ολες μας :) να ειμαστε καλα να τους βασανιζουμε... γλυκα βεβαια :)
τζινα μου ευχαριστω πολυ για τη συνταγη! χιχιχ αντι για γλυκο σημερα να τους φτιαξω λαλαγγια? πολυ θα το ηθελα αλλα ο μικρος μαλλον θα μυο τα φερει στο κεφαλι.θα τα αφησω να τα κανω αλλη μερα. αν δοκιμασω κανενα να το ψησω στο φουρνο για να φαω κ εγω χωρις τυψεις λες να γινει?
Καλημέρα Αμαζόοοοοοοοονες μου!! Αλινάκι χρόνια σου πολλά, να είσαι γερή και ευτυχισμένη, να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να βρεις σύντομα δουλειά.
Κορίτσια χρόνια μας πολλά κι εμάς, μας εύχομαι να είμαστε καλά και να φάμε ότι έφαγε η Μαντόνα για να κάνουμε κορμί κολόνα! :lol:
:lol:
Καλημέρα Χουτζίνι!!!
ʼργησες να ξυπνήσεις κοπελιά και εγώ την έκανα, πάω να κάνω καμιά δουλειά και περιμένω παρέα φιλενάδα για καφέ και για να βάψουμε τα μαλλιά μας! Ε είπαμε μέρα της γυναίκας ένα μποτέ επιβάλλεται ;).
Αυτά παθαίνει όποιος ξενυχτάει με κακιές παρέες.... :lol:
χιχιχιχι τζινα μολις πηρα το καφεδακι μου κ ηπια μια γουλια κ διαβασα την ευχη σου κ μονο που δε το εκτοξευσα πανω στο λαπτοπ απο τα γελια :lol:
Αλίνα με αυτή τη συνταγή δε γίνονται γλυκά τα λαλάγγια εκτός αν κάνεις την εκδοχή με τη ζάχαρη, το κανελλογαρύφαλλο και το πορτοκάλι μέσα. Δεν έχω δοκιμάσει άλλο τρόπο εκτός από το τηγάνισμα για να ξέρω αν θα βγουν καλά, αμφιβάλλω όμως, οπότε μήπως να έκανες στο φούρνο τα κουλουράκια που φτιάχνεις για να είσαι σίγουρη;
αλμυρα μου αρεσουν ετσι θα τα κανω απλα οχι σημερα.θα τους τα τηγανισω αφου ετσι γινονται αλλα θα κανω μια δοκιμη να βαλω ενα στο φουρνο κ οτι βγει!