-
Αλινάκι πρόσεχε το laptop γιατί καήκαμε! Για να είσαι σίγουρη και να αποφύγεις τα ατυχήματα να διαβάζεις πρώτα τα ποστ μου και μετά να πίνεις καφέ!:lol:
Αφού γιορτάζω σήμερα πήρα και το δώρο μου. Με πήρε τηλέφωνο τώρα η αδερφή μου και μου είπε ότι πλήρωσε το λογαριασμό μου της ΔΕΗ με το χαράτσι σύνολο 220 ευρώ! Αχ και να είχα αυτά τα λεφτά πόσα πράγματα θα έκανα! Μου τα έφαγε όμως ο γκόμενος ο ΔΕΗΣ!
-
χιχιχιχι τωρα το εμαθα τζινα θα προσεχω... καλο δωρακι η αδερφουλα σου να ειναι καλα!. σας φιλω σιγα σιγα παω καμια βολτουλα το μικρο μου κ να παρω υλικα για το γλυκακι.
-
Eli καλά να περάσεις με τη φίλη σου και καλή επιτυχία στο βάψιμο μαλλιών.
-
Λίλα ο αδερφός σου που είναι ξενιτεμένος;
-
-
τηγανιζω κεφτεδες.να κερασω???
-
:lol::lol::lol::lol: Πολύ ευχαρίστως! Με αυτόν τον κεφτέ θα ξάπλωνα άνετα στο κρεββάτι και έχοντάς τον αγκαλιά θα τον έτρωγα σιγά σιγά!:lol:
-
Περιμένω την μουσαφίρισσα και μπήκα στα κλεφτά να δω τι κάνετε χιχιχιχι. Πάλι κεφτέδες μπήκανε στο Αβοτόπικ, η οικοδέσποινα μας θα κάνει τρελές χαρές! :lol:
-
Χαίρομαι γιατί σήμερα ακούω όλο καλά νέα. Το πρωί με ξύπνησε ένα τηλεφώνημα από την τράπεζα για να μου πουν ότι θα παγώσουν τελικά με ευνοϊκούς για μένα όρους το επισκευαστικό δάνειό μου που έχω απλήρωτο εδώ και 1 χρόνο κι έτσι θα αποφύγω τα χειρότερα. Το στεγαστικό μου είναι ήδη παγωμένο και λήγει ο διακανομισμός σε 2 μήνες, αν μπορέσω θα το ξαναπαγώσω. Με πήρε και η μητέρα μου και μου είπε ότι θα αρχίσει να μου δίνει όσα χρήματα μπορεί κάθε εβδομάδα για να πληρώνω λίγα λίγα τα κοινόχρηστα που είναι κι αυτά απλήρωτα 14 μήνες. Εν τω μεταξύ τελειώνουν τα τσιγάρα μου και με 2 λεπτά που έχω στο πορτοφόλι μου δεν ήξερα τι να κάνω και δεν ήθελα να ζητήσω από τους δικούς μου που ξεπαραδιάστηκαν για μένα σήμερα, εφόσον το χαρτζιλίκι μου το παίρνω κάθε Σάββατο. Ο καλός Θεούλης όμως για να μην με αφήσει ατσίγαρη μου έστειλε τη θυρωρό που μου δίνει και της επιδιορθώνω κάθε τόσο τα κοσμήματά της και δεν της παίρνω χρήματα φυσικά, αλλά σήμερα μου έδωσε με το ζόρι 5 ευρώ, οπότε εξασφάλισα και τα τσιγάρα μου για σήμερα!! Όλα καλά όλα ανθηρά να έβρισκα και καμιά δουλειά!:lol:
-
-
οριστε και ενα τακο σε περιπτωση που δεν σας χορτασε ο κεφτες
-
Ευχαριστώ Λίλα μου, αυτό κάνω, προσπαθώ να είμαι happy για να μη χρειαστεί να πάρω κανένα αντικαταθλιπτικό χάπι!:lol::lol:
-
ααααα εγω ειμαι πολυ ζεν τζινα.ζεν οπως ζαναξ
-
Για να πάρεις σπίτι σου αυτό το τάκο χρειάζεται να το βάλεις σε ολόκληρο σάκο! :lol: Λίλα τι λες, θα καταφέρναμε να το φάμε σε 1 μήνα ή λέω λίγο;!
-
αν με ρωταγες 8 μηνες πριν θα σου ελεγα να παρουμε δυο ενα για μενα ενα για σενα θα με εφτανε για μεσημεριανο.τωρα και οι 2 και ενα μηνα να το παλευουμε μαλλον θα μας περισσεψει παλι.