Ενταξει δε θα εχει διαθεσιμοτητα πουθενα, αλλα... θα δουμε.
Printable View
Ενταξει δε θα εχει διαθεσιμοτητα πουθενα, αλλα... θα δουμε.
Έχω κάνει κάμπινγκ παλιά. Θέλει καλές καιρικές συνθήκες (όχι αφόρητη ζέστη ή κρύο, διαμόρφωση του χώρου όπου θα στήσεις το αντίσκηνο εννοώ να καθαρίσεις από πέτρες και χόρτα, να ναι ευθύς ο χώρος, μακριά από δρόμο και άλλα αντίσκηνα ώστε να χεις ησυχία και κυρίως καλή παρέα). Και κανα πουλοβεράκι αμα κάνει κρύο τα βράδια. Το ρολόι θα στο καθορίζει ο ήλιος, εννοώ 6 το πρωι που θα χτυπάει ο ήλιος πάνω στ αντίσκηνο αναγκαστικά θα σηκώνεσαι εκτός κι αν είναι μαύρου χρώματος και δεν το διαπερνά το φως).
Κάποιοι ενήλικες μένουν στο παιδικό τους δωμάτιο λόγω οικονομικού προβλήματος κι άλλοι λόγω ψυχολογικών, διότι το να ζήσεις εκτός πατρικής στέγης προϋποθέτει ψυχολογικά να αντέχεις τη μοναξιά, να τα καταφέρνεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και να μην έχεις πρόβλημα να βρεις έτερον ήμισυ. Αλλιώς έξω, μόνος, ακόμα και χρήμα να χεις θα αποτύχεις.
Όρεστη προσπάθησε να πας έστω για μια μέρα. Αυτό που σου είπε και η ρεμ, αν δεν σου αρέσει φεύγεις, δεν έγινε και τίποτα.
Αν το κάνεις έστω για λίγο, θα νιώσεις απίστευτα καλά με τον εαυτό σου!
Αν δεις ότι έχει φασαρία και δεν μπορείς να κοιμηθείς, το πολύ πολύ βγάλτη στη παραλία
πιστευω πως ολοι μπορουν να αγαπησουν κατι η καποιον και να δειξουν την αγαπη τους αλλα οι περισσοτεροι ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψουν στην αγαπη του αλλου. θελω να πω για παραδειγμα αγαπας ενα γατακι και το φροντιζεις. υπαρχουν ατομα που δεν πιστευουν οτι το αγαπας. η αγαπας εναν ανθρωπο και μπορει και ο ιδιος να μην το πιστευει και να εχει αμφιβολιες. καλο ειναι να αφηνομαστε. οπως ερθουν τα πραγματα. ας δειξουμε λιγη εμπιστοσυνη. ναι ειναι κακος ο κοσμος αλλα θα υπαρχουν και λιγοι ανθρωπινοι.
Κάποιοι ενήλικες μένουν στο παιδικό τους δωμάτιο λόγω οικονομικού προβλήματος κι άλλοι λόγω ψυχολογικών, διότι το να ζήσεις εκτός πατρικής στέγης προϋποθέτει ψυχολογικά να αντέχεις τη μοναξιά, να τα καταφέρνεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και να μην έχεις πρόβλημα να βρεις έτερον ήμισυ. Αλλιώς έξω, μόνος, ακόμα και χρήμα να χεις θα αποτύχεις.[/QUOTE]
Δώσε μου εμένα χρήματα και άσε με μόνο μου και θαμαι μια χαρά!
υπαρχει φουσκοτο στρωμα αν σε ενδιαφερει που το φουσκωνουν με τρομπα
Σκεφτηκα να κλεισω σε πανσιον 5 μερες και να εχω τη σκηνη στη βαλιτσα. Οποτε αν δω οτι ειναι ΟΚ το καμπινγκ να συνεχισω τις διακοπες εκει. Εγω δε χαλαω πολλα λεφτα, πιστευω 2 βδομαδες διακοπες στις κυκλαδες μπορω να τις κανω το Σεπτεμβρη χωρις να νιωθω τυψεις οτι χαλασα λεφτα. Την περσινη παγιδα να αποφυγω, που εψαχνα και την τελευταια λεπτομερεια και στο τελος με επιασε τρομος.
Ασχημες σκεψεις.
Λόγω διλληματος;; πλησιάζει μια πανσέληνος στις 12. Συνήθως γίνονται όλα πιο εμφατικα μέσα μας. Λεει ένας πατέρας της εκκλησίας πιο new age style " εκεί που φοβάσαι να πας εκεί σε περιμένει αυτό που πράγματι χρειαζεσαι". Τώρα τελευταία το εφαρμόζω. Άλλο να έχεις ζήσει μια εμπειρία και να ξέρεις με μαθηματική ακρίβεια που θα οδηγήσει και άλλο το άγνωστο. Μη σε πιέζεις Ορέστη. Αν είναι να πάρεις απόφαση να το κάνεις με καρδιά ελεύθερη.
το ψηστηρι που βλεπω το τελευταιο διαστημα με αφηνει παγερα αδιαφορο δε προκειται να ενδωσω σε ψευτοερωτες υλικες απολαυσεις αντιπερισπασμους ανιδυομενα παραθυρα και οτιδηποτε αλλο να μπορουσε να σκεφτει καπιος οπιος θελει συμφωνει με οτι λεω και οπιος δε θελει δε με νιαζει το τι θα κανει.