Υπομονή Λίλα μου, τουλάχιστον είναι καλύτερα να μας γκρινιάζουν γιατί δεν τρώμε, παρά γιατί τρώμε πολύ!
Printable View
Υπομονή Λίλα μου, τουλάχιστον είναι καλύτερα να μας γκρινιάζουν γιατί δεν τρώμε, παρά γιατί τρώμε πολύ!
μακγιωτ τι τελεια που θα κανεις νεες γνωριμιες.οσο για τη μικρα ασια δεν το συζητω σε ζηλευω.
σημερα πηρα σβαρνα τα γυμναστηρια ομως απογοητευση.ολοι ζητανε 50+ το μηνα
Δεν υπάρχει κανένα γυμναστήριο με 6μηνη ή 12μηνη προσφορά; Πολλά ζητάνε, άραγε δουλεύουνε με αυτές τις τιμές;
οχι τζινα μονο με το μηνα.το ενα ειδικα ηταν φισκα και να σκεφτεις ηταν και πρωι.αφραγκιες ομως για 50 ευρω συν τη βενζινη να παω μεχρι πυργο.
Βρε παιδιά τι είναι αυτά που γίνονται στη Συρία; Έβλεπα τώρα στις ειδήσεις στο star εικόνες από κρυφές κάμερες που είχαν ακτιβιστές και τραβούσαν τα βασανιστήρια που έκαναν οι Σύριοι στους τραυματίες στρατιώτες! Τι να πω; Ούτε ζώα μπορείς να τους πεις γιατί τα ζώα είναι καλά! Είναι τόσο απολίτιστοι και κυριολεκτικά βάρβαροι που και οι Νεάτερνταλ φέρονταν πιο πολιτισμένα από αυτούς!
δεν ειδα τπτ τζινα θα δω το βραδυ ειδησεις.αν δε με ριξει στο κρεβατι η μεση μου καλα θα ειναι.
Κάτσε και λίγο τον κ@λο σου κάτω! Τι να κάνει κι η κακομοίρα η μέση σου αν γυρνάς σα τη σβούρα όλη μέρα με τις δουλειές!
Καλησπεριζω την ομορφη παρεα.Ελατε να σας φιλεψω κεικ με σοκολατα που το εχω βαλει κ ψηνεται.Και εννοειται πως δεν θα δοκιμασω γιατι δεν πρεπει οχι γιατι δεν θελω..χεχεχε.
Πω πω Ελένη μου πολύ ακριβά τα γυμναστήρια σας! Εδώ στην Αθήνα έχει και κάποια που είναι πολύ ακριβά αλλά κάποια άλλα όπως αυτό που πάω έχει πολυ καλές τιμές!Με 129? έκλεισα για έναν ολόκληρο χρόνο! :wow:
Στους ανέργους όπως είμαι εγώ κάνουν και καλύτερες τιμές, κανονικά ο χρόνος είχε 160, και πάλι είναι πολύ καλά.
γεια σου μοναδικη.τζινα η μεση με επιασε απο το πολυ ακολαστο σεξ που εκανα χτες το βραδυ οχι απο τις δουλειες.
Καλησπέρα Μαράκι. Μπράβο, έτσι σε θέλω, κράτα χαρακτήρα, μη φας εσύ και στείλτο σε μας!:lol:
εδω στην Κορινθο εχει κ με 30 το μηνα παιδια
καλα εχω χεστει στο γελιο διαβαζω τα συνοικεσια στη χρηση ευκαιρια πολυ γελιο.
πανακριβα ειναι τα γυμναστηρια μας μην το συζητατε.ευτυχως ερχεται καλοκαιρι και θα παιξει θαλασσα.