Λίλα την επόμενη φορά κάνε κολασμένο σεξ γιατί μπορεί να σε πειράζει το ακόλαστο!:lol:
Printable View
Λίλα την επόμενη φορά κάνε κολασμένο σεξ γιατί μπορεί να σε πειράζει το ακόλαστο!:lol:
χαχαχαχαχα...ΤΖΙΝΑ εισαι κορυφη!!!! αχ βρε κοριτσια να σας ειχα πιο κοντα μου ..θα ριχναμε το γελιο ομως..λοιπον οποια οδηγει να παρετε κο το ΤΖΙΝΑΚΙ μου κ να ερθετε Κορινθο να παμε θαλασσα..
Μαρία πολύ ευχαρίστως να πάμε στη θάλασσα, κάτσε μόνο να κατεβάσω από το πατάρι τη στολή δύτη γιατί μόνο έτσι θα κυκλοφορώ από εδώ και πέρα στην παραλία! :lol:
Μια χαρα εισαι βρεεεεεεεεεεε..:starhit::starhit::sta rhit:
Η Ναταλία από χθες είναι offline. Γνωρίζει επ'αυτού κάτι ο χαφιές μας μήπως; Γιατί είναι επί δύο μέρες ινκόγκνιτο;
Μαρία ξέχασες και τις δύο τρομάαααααααααααααρες!
Τα λεμε αργοτερα.Παω να βγαλω το κεικ απο τον φουρνο.Μοσχομυριζει το σπιτι κ τα παιδια κ ο ανδρας μου περιμενουν οπως το σκυλακι το φαγητο του :tumble::tumble:
Καλή επιτυχία στο κέικ. Εσύ ξέρεις, κυρία, φάτε μάτια κέικ που λένε!:lol:
Γεια σας, κοριτσάκια μου!
Αυτά είναι! Να μπαίνεις και να χαίρεσαι.. Όλο όμορφα νέα μου έχετε σήμερα! Μπράβο!
Χθες είπα να κοιμηθώ σαν άνθρωπος, αλλά η γκαντεμιά μου δε με άφησε.. Ξύπνησα στις τέσσερις το χάραμα και από τότε βολοδέρνω.. ʼγχος, πίεση, έλλειψη πληρωμών.. Επιχείρησα να μου φτιάξω τη διάθεση, με κάτι που είναι εγγύηση.. Έκανα ανήθικη πρόταση στο παρεάκι, να με πάει να τσακίσω δύο μερίδες γάμπαρη, να φουσκώσω, να σκάσω, μπας και κοιμηθώ! Θυμάμαι το βράδυ της Τσικνοπέμπτης με νοσταλγία.. Είχα σκάσει στο φαγητό τότε, αλλά σήμερα σκέφτηκα να φάω πιο μετρημένα... Είχα σχεδιάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, πού θα καθήσω, τι ακριβώς θα φάω.. Αλλά λογάριασα χωρίς τον Ολυμπιακό! Μέσα σήμερα και το πρόγραμμα έχει.. μπάμιες!
Αφού δε μπορώ να φάω την αγαπημένη μου γάμπαρη, ας τσιμπήσω κάτι άλλο....
ʼβα τι μου έκανες τώρα!!!:crazy:
Αυτά είναι! Τρως 2 κομμάτια τέτοια πίτσα και είσαι κομπλέ! :lol: και στον διαιτολόγο τι λες; "Έλα μωρέ δύο κομματάκια πίτσα έφαγα έτσι για το καλό!":lol:
Καλησπέρα Αβουλίνι. Δεν πειράζει γιατί η μπάμια μόνο στους άντρες είναι απογοήτευση, διαφορετικά είναι νόστιμο φαγητό! :lol:
Πω πω ʼβα, νοστιμεύτηκα τώρα που λέει και η Eli! :lol:
Πάω να μαγειρέψω χοιρινό με πράσο για τον πασά!
Πω πω ʼβα ζημιά μου έκανες με την πίτσα έχω και καιρό να φάω και τώρα θα την ονειρεύομαι....
Πάντως από αυτό το κομάτι πίτσα εγώ το πολύ πολύ να φάω το μικρό τριγωνάκι μπροστά, όσο είναι το μπικίνι δηλαδή!:lol: Πάω κι εγώ να κάνω μπάνιο κι επανέρχομαι.