καλημερα σε ολους...
Printable View
καλημερα σε ολους...
Ολο εμποδια. Εκλεισα ραντεβου στο οδοντιατρο με την doctoranytime και μου ειπαν οτι εφυγε διακοπες και δεν ενημερωσε. Τωρα δυσκολα θα βρω αλλον.
παω να πλακωθω σε μονοζυγο και διζυγο...;)
Καταρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ότι είμαι μια χαρά άνθρωπος... Με κάνουν να νιώθω λίγο καλύτερα... :) Το ξέρω ότι έχω καλά στοιχεία αλλά έχω και προβλήματα που με δυσκολεύουν και δεν ξέρω αν είμαι πάντα καλή παρέα... Κι ένα απ' αυτά τα προβλήματα είναι ότι δύσκολα εμπιστεύομαι... Προσπαθώ όμως, αλήθεια... Κι έχω κάνει κάποιες νέες γνωριμίες τον τελευταίο καιρό σε φιλικό επίπεδο...
Όμως πολλές φορές οι άνθρωποι με πληγώνουν χωρίς να τους έχω κάνει κάτι...
σκεφτομαι οτι ολα πρεπει να γινουν με την σειρα και ενα ενα...πρωτα να τελειωσω την θεραπεια για την c καθως εχω παρενεργειες και δεν ειμαι στα πολυ καλα μου και απο τελη σεπτεμβριου μολις τελειωσω να αρχισω τα τηλεφωνα για ευρεση εργασιας...δεν μπορω να καθομαι ολη μερα θελω να κατεβασω τους σοβαδες και επισης χρειαζεται να βγαζω και χρημα χωρις χρημα δεν την παλευω...
Κόπωση,ατονία,πονοκεφαλους και νευρα
βαρεθηκα τα παντα και ολους. αν ημουν παλι μαζι της ολα θα ηταν τελεια. τωρα ολα ειναι απαισια.
αν δε το ξερετε οι φιρμες σχεδον παντα ζητουν τα διπλα λεφτα για να φτιαξουν κατι τωρα αν αξιζει το κοπο αυτο η οχι εξαρταται απο το ποσο καλομαθημενος ειναι καπιος στη χλιδη κατα κανονα τη μεσαια ταξη δε τη συμφαιρει αυτο
αλλα αν καποιος εχει μεγαλο ψωνιο για ενα πραγμα το επωνυμο θα τον καλυψει περισσοτερο
Δεν ξέρω τι με πιάνει μερικές φορές και νιώθω άσχημα χωρίς να ξέρω το λόγο... Η ψυχολόγος μου είχε πει ότι συνήθως πίσω απ' αυτό κρύβεται μια σκέψη αλλά έλα που δεν μπορώ πάντα να την ανακαλύψω... Αυτή τη στιγμή πάντως δεν μπορώ, το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω να το πω κάπου, με φοβίζει να το αντιμετωπίζω μόνη μου...